• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık isim hakkında bilgi istiyorum lütfen ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cileklitofita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
4
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar cok merak ettiğim bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum..benim 2,5 aylık bir oğlum var ve adını eymen koydum çok severek koydum bu ismi..
ama şimdi eymen adında bir kaç cocuk duydum çok yaramaz 1 sn yerine durmayan laftan sözden anlamayan cocuklarmış..yani eymenlerin anneleri sinir hastası olmuşlar hatta 1 taneside kreşe 3 gün gitmiş öğretmeni eymenin annesini çağırığ 1 ay izinlisiniz gelmeyin demişş...o derece yani..ve ben bunları duydukca cok canım sıkıldı..ama bazılarına doktor hamileliktende kaynaklandığını söylemiş bilemicem...şimdi eymenleri araştırıyorum en azından yol yakınken oluşumun adını deiştirebilirim belki..bana bu konudaki yorumlarınızı bildirirmisiniz lütfen? etrafında eymen adında cocukları olanlar bilgi verin cok rica ederim...

tatlım olrmu öyle şey yapma sakın. gayet güzel bir isim. hem bu çocuğu yetiştirmeyle ilgili bişey. bak benim yeğenim var. adı hande. hande diye tanıdığımız birkaç çocuk daha var. şımarık laftan anlamayan okulla arası falan olmayan çocuklar hep. ama benim yeğenm maşallah hem laf dinler usludur hem de çok başarılı bir öğrenci. çok da yetenekli bale yapıyor piyano çalıyor. derslerini asla ihmal etmiyor. yani onlara bakma sen. sen elinden geldiğince düzgün eğitmeye çalış. eminim gayet düzgün bir çocuk olur:46:

merhaba arkadaşlar cok merak ettiğim bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum..benim 2,5 aylık bir oğlum var ve adını eymen koydum çok severek koydum bu ismi..
ama şimdi eymen adında bir kaç cocuk duydum çok yaramaz 1 sn yerine durmayan laftan sözden anlamayan cocuklarmış..yani eymenlerin anneleri sinir hastası olmuşlar hatta 1 taneside kreşe 3 gün gitmiş öğretmeni eymenin annesini çağırığ 1 ay izinlisiniz gelmeyin demişş...o derece yani..ve ben bunları duydukca cok canım sıkıldı..ama bazılarına doktor hamileliktende kaynaklandığını söylemiş bilemicem...şimdi eymenleri araştırıyorum en azından yol yakınken oluşumun adını deiştirebilirim belki..bana bu konudaki yorumlarınızı bildirirmisiniz lütfen? etrafında eymen adında cocukları olanlar bilgi verin cok rica ederim...[

öncelıkle merhaba :) bu kadar panık olmanıza gerek yok benımde oglumun adı eymen evet cok hareketlı ama asla laftan anlamaz degıl cok da akıllı bence o kişisine göre degişir cocuga evde sevgı güven verırsenız sıze sevgıyle şiddet verırsenız size yaramazlıkla döner.. kendınızı üzmeyin saglıkla büyüsün eymen bebek

çok teşekür ederim arkadaşlar inanınki azda olsa içim rahatladı...1 aydır bunun sıkıntısını yaşıyorum..aslında bende eğitmekten kaynaklandığını düşünüyordum fakat bebeğim 2,5 aylık olmasına rağmen beni şimdiden parmağında oynatıyor..beni beni ürküttü açıkcası...bu sebeple böyle bir araştırmaya girdim

Isme bakılarak karakter analizi yapılmazki..içini ferah tut çocuklar elbette yaramaz olucak hele de erkek çocukları yeterki sen terbiyeni iyi ver

Back
X