• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İsim hak..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Deryaderyaderya536

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
496
464
103
35
Arkadaşlar mrb..oğluma Miraç ismini koymayı düşünüyorum..ama bi yakınım çok iyi olmadığını çok hasta olduklarını söyledi Miraç ismindekilerinn..varmı sizce böyle bir durum bana saçma geldii

Yani isim mevzuu önemli tabi ama isim ağırlığını yanına bir isimle hafifletebilirsiniz gibime geliyor mesela Nur ismi ağır gelir derler başına Fatma koyunca o ağırlık hafifletilir gibi gibi yine de tam bi bilgiye sahip değilim bende

Yani isim mevzuu önemli tabi ama isim ağırlığını yanına bir isimle hafifletebilirsiniz gibime geliyor mesela Nur ismi ağır gelir derler başına Fatma koyunca o ağırlık hafifletilir gibi gibi yine de tam bi bilgiye sahip değilim bende
Evet önemli dediğiniz gibi...ama Miraç adındaki çocuklar hasta olur denildi ve tedirgin oldum açıkçası..ağır denilse yine bir nebze anlarımda

İnstagramda isim analizleri yapan bir sayfa var. Orda hangi isim ağırdır değildir söylüyor çok güzel açıklamalarla. Senin için miraç ismini de buldum 👇🏻
Screenshot_20200323_225037.jpg

Evet önemli dediğiniz gibi...ama Miraç adındaki çocuklar hasta olur denildi ve tedirgin oldum açıkçası..ağır denilse yine bir nebze anlarımda
Canım işte ağır geldiği için hastalanırlar ..Ama ben miraçta öyle bi ağırlık olabileceğini düşünmüyorum (yanılıyorda olabilirim tabi) 👀

Arkadaşlar mrb..oğluma Miraç ismini koymayı düşünüyorum..ama bi yakınım çok iyi olmadığını çok hasta olduklarını söyledi Miraç ismindekilerinn..varmı sizce böyle bir durum bana saçma geldii

İsimlerin kişiler etkisi vardır ve hayatını da etkiler derler doğru. Kişinin kişilik yapısına da etkilidir diye düşünüyorum. Mesela ben ismimin anlamını kişiliğimde taşırım.
Yada mesela Zeynep ismi yeğenime düşünmüştük ama zeynepler çile çeker dediler genelde babanemin de adı Zeynep oda hayatı boyunca çekti malesef ondan vazgeçtik.

Back