Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayata bir defa geliyoruz ve bence istediğimiz ve sevdiğimiz bir isimle çağrılmaya hakkımız var. Ölen ölmüş ismiyle yaşamış gitmiş ısrarla onun ismini vermek neden?? Benim eşimin babaannesinin ismi çok modern gerçekten normalde kızıma vermeyi düşüneceğim bir isimdi. Ama gel gör ki eşim istediğinde reddettim kadının hayatı dram. Ve ben bu enerji olayına inanıyorum. O yüzden istemedim. Başka isim verdim. Kızım bir gün karşıma gelip adımı sevmiyorum değiştirmek istiyorum derse destek olurum çünkü onun hakkı
Benimde iki ismim var ilk ismimi bilen çok az kişi var hatta ki kötüde değil ama ben sevmiyordum küçükken herkes ikinci ismimle hitap ederdi hala öyle değiştirin kimseye birşey söylemeye gerek yok bence
pembebattaniyeli
eğer kimliğinizi çipli yeni kimlikle değiştirmediyseniz,bir defaya mahsus olmak üzere,mahkemeye başvurmadan,bu değişim esnasında,kimliğinize,yeni isminizi yazdırabilirsiniz.
pembebattaniyeli
eğer kimliğinizi çipli yeni kimlikle değiştirmediyseniz,bir defaya mahsus olmak üzere,mahkemeye başvurmadan,bu değişim esnasında,kimliğinize,yeni isminizi yazdırabilirsiniz.