Mrb kadinlar klubu sakinleri .. son zamanlarda popüler olan fakat gerçeklik payı olup olmadığı konusunda kuşkum olan isim değiştirme mevzusu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum ,aranızdan yapan var mı?
Mevzu çocuğuma isim koyma aşamasında eşim kendi begendigi ismi koydu .. o an çok münakaşaya girmemek adına bir sey demedim .. şuan ikinci ismi olan ismi değiştirip en azindan onu kendi sevebildiğim isim yapma şansım var mı.. ?
Bazen karşı tarafın susması için.,yeter ki sussun diye evet evet dediğim bir dönemdeyim aradan geçen zaman fikirlerimi değiştirdi bir miktar .. aklıma geldi bugün eşime söyledim önce olur tamam dedi , daha sonra netten birkaç şey buldu okudu bana mahkeme kararı vs gerekiyor, olmuyor zor 'a getirdi konuyu .. emin olamadım sormak istedim
Bazen karşı tarafın susması için.,yeter ki sussun diye evet evet dediğim bir dönemdeyim aradan geçen zaman fikirlerimi değiştirdi bir miktar .. aklıma geldi bugün eşime söyledim önce olur tamam dedi , daha sonra netten birkaç şey buldu okudu bana mahkeme kararı vs gerekiyor, olmuyor zor 'a getirdi konuyu .. emin olamadım sormak istedim
Evet degistirmeniz mumkun bir kac ay once bende degistirdim kendi ismimi nufusa gidip dilekce verdim sadece 1 ay sonra gidip degistirme islemim kabul edilmis mi diye baktigimda degismissti sadece yeni kimlik cikarmak icin ucret odedim oyle mahkeme falan islerimi var demediler nufus mudurlugu dairesine gidip arastirabilirsiniz bilgi verirler