- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunuzu hemen bulup okuyacağım teşekkür ederimBen değiştirdim ayrıntıları kendi konumda vermiştim. Hayırlı olsun
Maliyeti ne ben de merak ediyorum ama sadece öğrendiğim kadarıyla mahkeme sonuçlanınca pul evrak vs parası gibisinden az bir miktar para veriliyormuş. Bir de resmi gazetede yayınlamak gerekli ya onun için para veriliyormuş.aaa bu konu uzn süredir benimde aklımda peki istediğimiz ismi seçebiliyor muyuz ve kimse maliyetten bahsetmemiş maaliyeti nedir
Hayırlı olsun yeni soyadınız :) Ne kadar sürmüştü peki hatırlıyor musunuz ?Biz soyadımızı değiştirmiştik bundan bi 10 yıl önce bi miktar para vermiştik..
İyikide degiştirmiş canım babam
İki ay süre hiçbir şeymiş benim de bir an önce halletmem lazım o zaman :)Benim arkadasimda iki ayda degistirdim universitwye baslamadan önce degistirdigi için sertifiklarda vs cok sıkinti yasamadi. Sadece biz eski ismiyle kazara hitap edince insanlar bize gario bakıyorlardi, bizde o küçüklükten bir espiri deyip gecistirirdik
O isim de baya vahim durummuş adımı il öğrenir öğenmez değiştirmek isterdim heraldeMerdane diye bi isim duymuştum gerçekti inanamamıştım
Baya oldu dedom gibi hafırlamıyorum tam ama çok izun sürmemisti babam mahmeye bildirmişti soyadımızı değiştirmek istediğimizi sanırım 2-3 ay içinde hepimizin soyadı paralı değişti :)Hayırlı olsun yeni soyadınız :) Ne kadar sürmüştü peki hatırlıyor musunuz ?
Fazla uzun sürmemiş sizinki de o zaman genel larak 2-3 ay gibi değişiyor hayırlı olsun tekrardan darısı benim ismime :)Baya oldu dedom gibi hafırlamıyorum tam ama çok izun sürmemisti babam mahmeye bildirmişti soyadımızı değiştirmek istediğimizi sanırım 2-3 ay içinde hepimizin soyadı paralı değişti :)
Tesekkür ederim...Darısı senin ismineFazla uzun sürmemiş sizinki de o zaman genel larak 2-3 ay gibi değişiyor hayırlı olsun tekrardan darısı benim ismime :)
İnşallah teşekkür ederim :)Tesekkür ederim...Darısı senin ismine
Nüfus müdürlüğüne bir sor istersen dilekçe ile halledebilir mi diye bir ara haberlerde çıkmıştı.Fazla uzun sürmemiş sizinki de o zaman genel larak 2-3 ay gibi değişiyor hayırlı olsun tekrardan darısı benim ismime :)
Öyle bir durum varsa esasen süer olur belki daha kısa sürede de hallolur. Sınavlarım bitsin ilk işim zaten daha detaylı şekilde bu işlere girişmek olacak olmazsa ilk nüfus memurluğuna giderim belki dediğiniz gibi dilekçe ile halloluyordur.Nüfus müdürlüğüne bir sor istersen dilekçe ile halledebilir mi diye bir ara haberlerde çıkmıştı.
Öyle bir durum varsa esasen süer olur belki daha kısa sürede de hallolur. Sınavlarım bitsin ilk işim zaten daha detaylı şekilde bu işlere girişmek olacak olmazsa ilk nüfus memurluğuna giderim belki dediğiniz gibi dilekçe ile halloluyordur.
Döner ve havuzgül duydumMerdane diye bi isim duymuştum gerçekti inanamamıştım
Döner ve havuzgül duydum