İsim Değişikliği

Esimin kuzeni de babanesinin adini ela olarak degistirdi. Ama ben hala eski ismini söylüyorum aliskanlik olmuş.

Eylül , Ipek, Asya , Elvin olabilir :)

Esimin kuzeni de babanesinin adini ela olarak degistirdi. Ama ben hala eski ismini söylüyorum aliskanlik olmuş.

Eylül , Ipek, Asya , Elvin olabilir :)

Ya elbette herkes uyum sağlamayabilir. Dedemle anneannem şimdiki adımı söyler mesela. Diğerine alışamazlar. Ama önemli değil benim için. Yeni tanıştığım insanlar, çevremdekiler yeni adımı söylesinler. Zamanla oturur zaten. Alışılır.

amma çok isim değiştiren varmış benim ismim de çok kısa bende yanına bir ek isim mi ekletsem

amma çok isim değiştiren varmış benim ismim de çok kısa bende yanına bir ek isim mi ekletsem

Olabilir canım :) Ad bir boncuk aslında, ama bana kötü şeyler hatırlatıyor işte. Gerçekten yıllardır aklımdaydı, zamanı bugünmüş.

Başak, Burçak, Deniz, Eylül, Nisan aklıma gelenler. İsim konusunda kıtımdır biraz.

zaten yalnizca akrabalar eski ismini kullaniyor. Mesela evine gittigimizde apartmanda eski ismiyle sorduk daireyi kimse tanımadı:)

Kendi ismimi çokk seviyorum ama yaygınlaşmasını istemediğim için söylemem :)
Şaka bir yana, ben kızlarda Helin, Tuğçe, İrem, İpek isimlerini seviyorum. Kızım olsa bunlardan birini koyardım. Ama genel olarak belli bir yaştan sonra isim değiştirmek bana garip geliyor. İnsanın ismi bu yani, yıllarca benliğinin bir parçası oluyor. 20-30 sene sonra sil baştan yeni isim. Ne bileyim, ismin yük gibi gelmesi ne demek anlamadım ama siz kullanmışsınız diye söylüyorum; yeni isminiz hepten yük gibi gelmez umarım.

Bana 24 yıldır ismim yük gibi geliyor. Babaannemin bize yaşattığı kötü şeylerden sonra, onu hatırlatan hiçbir şeyi hayatımda istemiyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…