Doğuma Hazırlık İsim bulduk sizce nasil acaba ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tv dekıler gercekten ıyı becerıyor ailenın içine girmeyı...ayaz emir tunc berke miray vs vs.. canım ismler dururuken yusuf,ahmed ,ensar,muhammed.mehmet.yunus okadar guzel ısımler varken moda isimler koymak ..ilerde berkecan diye dedeler pelinsu dıye nineler olacak sözü ne kadarda doğru..
herkes eski isim koymak zorunda değil zevk meselesi, dedelik halini düşünüp koyacak olursak vay halimize :KK66:

herkes eski isim koymak zorunda değil zevk meselesi, dedelik halini düşünüp koyacak olursak vay halimize :KK66:

Zevk meselesi de eve eşya almıyorsunuz ki. Bu ismi bir ömür boyu taşıyacak kişi çocuğunuz olacak. Ben bu sebeple ömrünün her anı rahat kullanabilsin diye kızıma Asya ismini koydum.. İleride yurt dışına çıkmak isterse orada da rahat kullanır. Yaşlanınca da rahat kullanır, gençken de.

Zevk meselesi de eve eşya almıyorsunuz ki. Bu ismi bir ömür boyu taşıyacak kişi çocuğunuz olacak. Ben bu sebeple ömrünün her anı rahat kullanabilsin diye kızıma Asya ismini koydum.. İleride yurt dışına çıkmak isterse orada da rahat kullanır. Yaşlanınca da rahat kullanır, gençken de.
Ne alaka yani asyada eski isim değil sonuçta.. keşke mike koysaydım yurtdışında da kullansın

Ne alaka yani asyada eski isim değil sonuçta.. keşke mike koysaydım yurtdışında da kullansın

Eski isim koysun demiyorum ki nasıl bu kanıya vardınız anlamadım. Zevk meselesi demişsiniz de bence anne babanın zevkinden önce çocuk açısından kullanışlı severek kullanacağı bir isim olmasının daha önemli olduğunu söyledim.

tv dekıler gercekten ıyı becerıyor ailenın içine girmeyı...ayaz emir tunc berke miray vs vs.. canım ismler dururuken yusuf,ahmed ,ensar,muhammed.mehmet.yunus okadar guzel ısımler varken moda isimler koymak ..ilerde berkecan diye dedeler pelinsu dıye nineler olacak sözü ne kadarda doğru..
o zamana kadar devır de cok degısecek takma kafana sen bunları canım :KK53:
devir değişince bu isimler gayet normal olacak.

Eski isim koysun demiyorum ki nasıl bu kanıya vardınız anlamadım. Zevk meselesi demişsiniz de bence anne babanın zevkinden önce çocuk açısından kullanışlı severek kullanacağı bir isim olmasının daha önemli olduğunu söyledim.
Özür dilerim yanlış anlamışım :KK23:

emir, hz.Ömer'e de soylenen bi isim.. bence cok hos.. ama ayaz guzel gelmiyo acikcasi.. anlami da guzel seyler cagristirmiyo.. sadece soylenisi guzel biraz.. modasi gecer illaki.. bir de buyuyunce de yakisacak bi isim olmali bence..

4 yasinda oglum var adi emir cinar. Bende tek isim yanlisiyken iki isimdende vazgecemeyince emir cinar oldu. Cinar'i cinar agaci gibi guclu, dayanakli, uzun omurlu olsun diye istedim. Emir isminde ise cok yaniliyorsunuz. Emir buyruk demek evet ama ayni zamanda peygamber soyundan gelen demek ve bir sahabe ismidir. Ben oglumun ismini cok severek taktim ve cok severek sesleniyorum.hic emir veya sadece cinar diye seslenmedik ne ben ne babasi. Sizde eger iki isimlede seslenecekseniz iki isim takin. Iki isim takipta tek isimle seslenenleri anlamiyorum zaten.
Ins. Icinize sinen bir isim bulur takarsiniz bebeginize. Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.
benim de kuzenimin ismi çinar, Muhammed Çınar.. gercekten guzel isim..

X