• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İsim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sengulhus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
2
0
1
42
Slm kızlar Allah kısmet ederse 3 ay sonra oğlumu kucağıma alıcam ama ısım bulamıyoruz. Ben Aras ısmını beğeniyorum
ama esım ıstemıyo. Kızım Çınar dıye tutturdu, kafam karıştı yardımcı olursanız sevınırım. Bu arada kızımın ısmı ezgi nur ve 7 yasinda.

:KK19: bu konuda birşey diyemem. kardeşim doğduğunda 6 buçuk yaşındaydım ve istediğim ismi o kadar diretmiştim annemler benim istediğim ismi koymak zorunda kaldılar :KK70:
ama kardeşim adından çok memnun. benim istediğim isim koyulduğu için kendimi özel hissetmiştim va hemen benimsemiştim kardeşimi :)
çınar ismi gayet güzel bir isim iki isimde koyabilirsiniz
ama aras ismini bende pek sevmiyorum kargo firmasını sevmemekten kaynaklı olabilir :KK70:

Aras bana da kargoyu çağrıştırıyor. Uraz ismi için ne dersin? Anlamı da talih, şans demek. Türkçe kelime

Mesajlarınız ıcın tesekkur ederım kızlar. Evet haklısınız ben de bıraz dusundum de araz ısmı kargo fırması gıbı. Çınar ısmı de cok guzel ama bır kac ay once bır arkadaşım doğum yaptı ve oğlunun ısmını çınar koydu. Bana onere bıleceğiniz isımler varmi?

Mesajlarınız ıcın tesekkur ederım kızlar. Evet haklısınız ben de bıraz dusundum de araz ısmı kargo fırması gıbı. Çınar ısmı de cok guzel ama bır kac ay once bır arkadaşım doğum yaptı ve oğlunun ısmını çınar koydu. Bana onere bıleceğiniz isımler varmi?

Hepimizin etrafında 10 larca adaşımız var. Arkadaşınızın oğluna koydular diye koymamanız pek mantıklı gelmedi bana. Hele kızınız bu kadar isterken.

Back