- 17 Mayıs 2021
- 14
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi merhababengeldim
-
öncelikle bebek saglikla dogsun.Merhaba arkadaşlar kızıma isim arıyorum ve yazdıklarım arasında kararsız kaldım.Başka fikirleriniz olursa da açığım.
teşekkür ederim,tek isim zeynep olunca zeynep ismi çok yaygın olduğundan ikinci isimle ayrıştırmak istedik.Tabi karar vermek kolay olmayacak.öncelikle bebek saglikla dogsun.
sadece Zeynep nasil
2 isim sevmeyenlerdenim. şahsi düşüncem tabi. 2 isimli herkese tek ismiyle sesleniyoruz zaten. kendi oğluma da tek isim koymuştum. yeterli tek isim diye. 2 isim olursa kreşe okula gidecek biri Rana diyecek oburu Zeynep mesela..
bir de tavsiyem ilk söylendiğinde anlaşılan olsun. parkta yeni cocuklarla tanisiyoruz. ismi öyle farklı ki anlamadım diyerek 2 kere tekrarlattırıyorum mecbur kalıp. cocuklar bir omur ismini 2 kere tekrarlamasın.
tercih sizin...bebek saglikla dogsun.
gonlunuze gore olsun. sade ve anlasilir isim iyi oluyor. benim kizim olsaydi ismi hazırdı. Ece :))teşekkür ederim,tek isim zeynep olunca zeynep ismi çok yaygın olduğundan ikinci isimle ayrıştırmak istedik.Tabi karar vermek kolay olmayacak.
olur inşallah :))gonlunuze gore olsun. sade ve anlasilir isim iyi oluyor. benim kizim olsaydi ismi hazırdı. Ece :))
herseyin hayirlisi sagliklisi. kısmet :))))olur inşallah :))
tüm anne adayları inşallahherseyin hayirlisi sagliklisi. kısmet :))))
saglikla kucaginiza alin insallah minik kuzunuzu :))
adı nedir peki tek isim koydunuz sanırımZeynep
Küçük kızımın da göbek adı
Teşekkürler yorumunuz içinBenim kızım mecburiyetten iki isim oldu tek isimden yanayım.Tek gülce çok zarif.
Defneadı nedir peki tek isim koydunuz sanırım
Defne çok güzel bir isim :)Defne
Göbek adını eşim koydu ( Zeynep)
Teşekkürler yorumunuz içinBen de tek isimden yanayım .Çift isimli insanlar hep bu durumdan şikayet ediyorlar .Kim ne tutturursa o isimle sesleniyor .Çocuk bir ismini hep daha çok seviyor .O isimle seslenilsin istiyor ama herkes hangisi işine gelirse o ismi söylüyor .Bu sefer neden bana bu ismi koydunuz lafını çocuktan duymak kaçınılmaz oluyor .Bence sadece Gülce çok zarif .Ben oyumu Gülce den yana kullandım .Sağlıkla gelsin bebeginiz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?