Anket İsim anketi

Aşağıdaki isimlerden hangisi sizce

• Zeynep Rana

OY: 4 11,4%
  • Zeynep Sevde

OY: 1 2,9%
  • Zeynep Gülce

OY: 7 20,0%
  • Gülce Zeynep

OY: 0 0,0%
  • Ahsen

OY: 5 14,3%
  • Gülce

OY: 18 51,4%

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar kızıma isim arıyorum ve yazdıklarım arasında kararsız kaldım.Başka fikirleriniz olursa da açığım.
öncelikle bebek saglikla dogsun.
sadece Zeynep nasil
2 isim sevmeyenlerdenim. şahsi düşüncem tabi. 2 isimli herkese tek ismiyle sesleniyoruz zaten. kendi oğluma da tek isim koymuştum. yeterli tek isim diye. 2 isim olursa kreşe okula gidecek biri Rana diyecek oburu Zeynep mesela..
bir de tavsiyem ilk söylendiğinde anlaşılan olsun. parkta yeni cocuklarla tanisiyoruz. ismi öyle farklı ki anlamadım diyerek 2 kere tekrarlattırıyorum mecbur kalıp. cocuklar bir omur ismini 2 kere tekrarlamasın.
tercih sizin...bebek saglikla dogsun.

öncelikle bebek saglikla dogsun.
sadece Zeynep nasil
2 isim sevmeyenlerdenim. şahsi düşüncem tabi. 2 isimli herkese tek ismiyle sesleniyoruz zaten. kendi oğluma da tek isim koymuştum. yeterli tek isim diye. 2 isim olursa kreşe okula gidecek biri Rana diyecek oburu Zeynep mesela..
bir de tavsiyem ilk söylendiğinde anlaşılan olsun. parkta yeni cocuklarla tanisiyoruz. ismi öyle farklı ki anlamadım diyerek 2 kere tekrarlattırıyorum mecbur kalıp. cocuklar bir omur ismini 2 kere tekrarlamasın.
tercih sizin...bebek saglikla dogsun.
teşekkür ederim,tek isim zeynep olunca zeynep ismi çok yaygın olduğundan ikinci isimle ayrıştırmak istedik.Tabi karar vermek kolay olmayacak.

Ben de tek isimden yanayım .Çift isimli insanlar hep bu durumdan şikayet ediyorlar .Kim ne tutturursa o isimle sesleniyor .Çocuk bir ismini hep daha çok seviyor .O isimle seslenilsin istiyor ama herkes hangisi işine gelirse o ismi söylüyor .Bu sefer neden bana bu ismi koydunuz lafını çocuktan duymak kaçınılmaz oluyor .Bence sadece Gülce çok zarif .Ben oyumu Gülce den yana kullandım .Sağlıkla gelsin bebeginiz ..

Ben de tek isimden yanayım .Çift isimli insanlar hep bu durumdan şikayet ediyorlar .Kim ne tutturursa o isimle sesleniyor .Çocuk bir ismini hep daha çok seviyor .O isimle seslenilsin istiyor ama herkes hangisi işine gelirse o ismi söylüyor .Bu sefer neden bana bu ismi koydunuz lafını çocuktan duymak kaçınılmaz oluyor .Bence sadece Gülce çok zarif .Ben oyumu Gülce den yana kullandım .Sağlıkla gelsin bebeginiz ..
Teşekkürler yorumunuz için

Zeynep ismini çok severim hatta bebeğim kız ise Zeynep olacak adı fakat ikili kombinasyonları sevemedim Gülce tek başına gayet güzel bir isim sağlıkla kavuşun bebeğinize💕

Back
X