Merhaba arkadaşlar,
Bir oğlum var ve Allah izin verirse mayıs ayında da bir kız bebegim olacak. Doğum yaklaşıyor ve biz eşimle isim koyma konusunda hala çok kararsızız. Ben Bilge ismini çok beğeniyorum oglum da Göksu olsun diyor. Babası iki ismide beğeniyor ama ikinci isim Duru olursa güzel olur diyor. Ben normalde iki isim sevmiyorum ama tek bir isime de karar veremiyoruz :) böyle giderse iki isim koyacağız gibi görünüyor. Bu yüzden anket yapmaya karar verdim. Sizler de fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Bende aynı fikirdeyim aslında☺ Heryer de duyuyorum ilk başta söylediğinde olmaz demiştim ama Oğlumun adına da ben karar verdigim için bu sefer eşimin de gönlü olsun diye onun istediği bir isim daha olsun yanında dedim ama Göksu yada Bilge arasında karar verebilirsem eşimi ikna etmesi daha kolay olacak benim için
Amin insallah Evet Bilge isminin anlamını bende çok beğeniyorum. Bu arada oğlumun adı Uygar olduğu için onun ismiyle de uyumlu olduğunu düşünuyorum ama oğlum benim ismimle uyumlu olsun istiyor yani Göksu olsun diyor. Neden dediğimde çünkü ikinizde kız olduğunuz için diyor
Amin insallah Evet Bilge isminin anlamını bende çok beğeniyorum. Bu arada oğlumun adı Uygar olduğu için onun ismiyle de uyumlu olduğunu düşünuyorum ama oğlum benim ismimle uyumlu olsun istiyor yani Göksu olsun diyor. Neden dediğimde çünkü ikinizde kız olduğunuz için diyor