• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Isilik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hlya61

laborant
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
8
0
86
49
Trabzon
bebeğim 7 aylık biraz kilolu geceleri çok terliyor boyun bölgesi ve sırtının üst kısımları isilik döktü ne yaptıksak geçiremedik bilgisi olan varmı arkadaşlar

bebeğim 7 aylık biraz kilolu geceleri çok terliyor boyun bölgesi ve sırtının üst kısımları isilik döktü ne yaptıksak geçiremedik bilgisi olan varmı arkadaşlar

Bence bir doktora götür, bizimkinin de cildi kuru... Hemen isilik oluyor, sırtında ve boynunun altında döküntüler oluyo, doktor 2 krem verdi. Karıştırarak sürüyorum, geçiyo... Sürmediğim zaman bi daha oluyo. Cildiyle alakalı bence

banada dr eczanade hazırlnan bir ilaç verdi onu kullandık şuan yok ama arada oluyor boyun bölgesini ıslak pamukla siliyorum ve hep pamuklu boyun bölgesi açık şeyler giydiriyorum geçmişolsun kuzuya

3.5aylık bebeğim birkaç gündür ilk kakasını çok sert sonra arkasından normel oluyor acaba neden bilgisi olan varmı acıl cevap lutfen

yüzünü vücudunu ıslak mndille silersen geçer benim oğlumun yüzünde çıkmıştı böyle geçti

öykünün annesi o kremlerin adı neydi canım komik ama benim bebeğim değilde ben isilik döküyorum her sene yaz gelince bütün vücüdumda çıkıyo sırtım kollarım bacaklarım sinir bozucu bişey

öykünün annesi o kremlerin adı neydi canım komik ama benim bebeğim değilde ben isilik döküyorum her sene yaz gelince bütün vücüdumda çıkıyo sırtım kollarım bacaklarım sinir bozucu bişey

Hametan ve Locoid kremlerin adları. İkisini karıştır sür dedi, her zaman sürmüyorum, isilik veya döküntü olduğunda bi kaç gün sürüyorum, sonra geçiyor... bir daha olduğunda bi daha sürüyorum...

Back