İsilik

Kaç aya geçer acaba
Isilik olsa gecerdi yani isiligin cok bi tedavisi yok kalın giyinip terletmiyceksin. Belki baska birseydir cilt doktoruna goturebilirsin gecmezse.

Zeytinyağını sürüp bir süre bekleyin yumusadiktan sonra tarakla tarayın , daha sonra da duş aldırın

Isilik olsa gecerdi yani isiligin cok bi tedavisi yok kalın giyinip terletmiyceksin. Belki baska birseydir cilt doktoruna goturebilirsin gecmezse.
Hava iyice serinledi bakalım geçmezse götüreceğim ama geçen iki gün hava soğuk oldu o zaman gecmisdi iki gün hiç olmadı o yüzden isislik diye düşünüyorum. Yikandikdan sonrada geciyo ama sonra yine oluyo. Hep serin tutuyorum boyunda hep açık ama.kizarik yerine hava deymiyo hiç katlanan yeri

Isiliğede benziyor anlattıgınız. Hava serinledi biraz daha takip edin gecmezse ozaman gösterirsiniz

Kaya tuzuyla yıkanınca tamamen geciyo diyorlar onuda deniycem.artik birayi gecdi hep oyle
Tuzla yıkama minikmis kuzu zaten Zarar verirsin Allah korusun. Isilikse terlemeyince gecer zaten. Resim koyabilsen belki anlardık isilk deildur belki.

Tuzla yıkama minikmis kuzu zaten Zarar verirsin Allah korusun. Isilikse terlemeyince gecer zaten. Resim koyabilsen belki anlardık isilk deildur bel

Tuzla yıkama minikmis kuzu zaten Zarar verirsin Allah korusun. Isilikse terlemeyince gecer zaten. Resim koyabilsen belki anlardık isilk deildur belki.
Resim şimdi çekiyorum koyacağım bak bı

Bak

Eklentiler

• IMG-20221025-WA0042.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 136
Isilige benzemiyor yada benimkilerin geçirdiği isilige benzemiyor. Mantarda olabilir bence aile hekimine göster en azindan o zaten ya ilac verir ya cildiyeye yönlendirir.

Isilige benzemiyor yada benimkilerin geçirdiği isilige benzemiyor. Mantarda olabilir bence aile hekimine göster en azindan o zaten ya ilac verir ya cildiyeye yönlendirir.
Geçmese goturcem doktora . Gece uyumadan önce yüzünü boynunu yıkadım fito sürdüm uyudu şuanda boynunda hicbisey yok kupkuru havada serin bu arada belkide isilik diyil ama hava birazcık sıcaksa öyle.oluyo deride kuru her yerini kremliyorum her gün hassas derisi

Iyi ozaman gecer artık hava serinledi

Iyi ozaman gecer artık hava serinledi
İnşallah bide benim bebemde nazar çok bı komşum var geçen dediki buda nazar oluyo o yüzden her yeri pul pul oluyo biseyler okudu üfledi pufledi bebeğimin yüzü boynu ne haldeydi sabah kalkdim hiç bişey yox şaşırdım.daha sonra bende hep okudum nazar ayetleri duaları. Geçen gün agliyodu sebebsizce komşum yine sesini duymuş dedi getir bebeği aldı kucağına okudu üfledi bebek beş saat aralıksız uyudu Ogün hiç aglamadi. Kimseye gostermeyecegim artık çok korkuyorum nazardan telefonda bile kimse görsün o gün bebek hiç uyumuyo ağlıyo.

Benim kizim 8.5 aylık resim sadece yakınlarıms yolladım durumuma dahi koymuyorum. Yazık kuzulara rabbim esirgesin hepsini. Tez vakit birseyciği kalmaz insaAllah.

Benim kizim 8.5 aylık

Benim kizim 8.5 aylık resim sadece yakınlarıms yolladım durumuma dahi koymuyorum. Yazık kuzulara rabbim esirgesin hepsini. Tez vakit birseyciği kalmaz insaAllah.
Biray kadar kimse görmedi zaten uzakta yaşıyoruz akrabalar falan kimse göremedi duruma falanda koymadım Biray hiç bı sorunu yokdu daha sonra görenler oldukdan sonra sürekli kim görse bebeğin ya yüzü ya boynu ya kafası o halde kimse görmese dua falan okudummu bir hafta sakinlik ama biri görsün yine aynı herkesinmi nazarı degiyo yavruma anlamadım ki disariyada çıkamıyorum artık hem dışarı çıkar çıkmaz ağlamaya basliyo ta eve dönünce

Rabbim seninde bebeni kötü olan her şeyden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…