İsilik

Saajan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
2.490
1.248
Merhaba bebeğimin boynunda isilik var biraydir gecmiyo önereceğiniz bı krem bişey varmı her gün yıkıyorum bir tek fito krem sürsem geciyo sonra yine aynı. Fotoda bebeğe olurmu olmazmi hiç bilmiyorum.sıcak tutmuyorum hep pamuklu giydiriyorum sık sık üstünü değiştiriyorum ama yinede isilik gecmiyo .

Aslında havalar da serinlemeye başladı, isilik olduğuna emin misiniz? Yün yelek ya da kıyafetlerinin etiketi duruyorsa o da yapabilir

Aslında havalar da serinlemeye başladı, isilik olduğuna emin misiniz? Yün yelek ya da kıyafetlerinin etiketi duruyorsa o da yapabilir
Sadece boynunda var kafasında konakları var hala oda geçmedi tam olarak. Sıcak havalarda çok yüzü gözü kızardı ama şimdi yüzü geçmiş arada sırada az kızarır geciyo hassas derisi. İsilikdan başka boyunda ne ola bilir bilmiyorumki

Sıcakdan olur aslında terlemiyorsa bilemedim. Battaniyesi filan mı yapıyor acaba bi kullandiginiz seyleri degistirip deneyin. Birde tıbbi bir bilgi deil ama ilk oglumda otarz bir durum olmustu toz deterjan kullaniyirdum orgu yelek birde ikisini hayatimizdan cikarinca gecti. 14 yildirda toz deterjan kullanmiyorum. Yuksek ısı olmayınca erimiyor arınmiyor.

Ensedeyse bazı çocuklarda gül oluyor benim oglum da da var onun dışında duş sonrası bebe yagı ile yaglayın bide sudocrem sürün o uzun süre ciltte kalıyor koruyor

Konak 2 . Oglumda oldu onun icin zeytin yagı surup bekletip taradım dus aldirdim sonra bunu 2 gün yaptim 3. Gün tamamen gecmisti. Kizimdada oldu hafifken bunu yaptim tek seferde gecti.

Konak 2 . Oglumda oldu onun icin zeytin yagı surup bekletip taradım dus aldirdim sonra bunu 2 gün yaptim 3. Gün tamamen gecmisti. Kizimdada oldu hafifken bunu yaptim tek seferde gecti.
Zeytin yağıyla iki kere yapdim şimdide şampuanla krem aldım mustela var ya ondan üç kere sürdüm duş aldırdım ama hala geçmedi köpekleri kulak dinlerinde falan var kafasının alın kismindada sarı sarı kızarıklıklar oluyo kuruyo yıkanınca geciyo sonra yine tekrarliyolar ama.tarak kulannamadim hiç ondanmi acaba

Ben zeytin yagini beklettim konak kabardi , konak taraklari var onunla buyuk oranda temizledim 2. Güne az miktar kalmisti ayni islemi yaptim ve gecti canim. Kızimda baslangıciydi bir seferde gecti. Birde tarakla dene bence.

Ensedeyse bazı çocuklarda gül oluyor benim oglum da da var onun dışında duş sonrası bebe yagı ile yaglayın bide sudocrem sürün o uzun süre ciltte kalıyor koruyor
Bebe yağı hiç iyi gelmiyo benim bebeğe dün duştan sonra bebe yağı sürdüm daha kötü oldu sadece ön tarafında var kızarıklık arkada hiç yok katlanan yerinde var. Sedokrem hiç denemedim onuda deniycem

Ben zeytin yagini beklettim konak kabardi , konak taraklari var onunla buyuk oranda temizledim 2. Güne az miktar kalmisti ayni islemi yaptim ve gecti canim. Kızimda baslangıciydi bir seferde gecti. Birde tarakla dene bence.
Öyle yapicam o zaman taramadigim için ola bilir

Alerji olabilir mi? Süt ürünleri çok tüketir misiniz?
Yüzü kizariyodu alerji gibiydi diye sut ürünlerini tamamen kesmisim şimdi sadece boynundaki isilik gecmiyo. Bence isilik cunki hava sıcak olunca daha çok oluyo ama.boynu hep açık hep serin tutuyorum. Sadece biraz ponçik belki o yuzen hala düzelmedi

Deterjanı sivi deterjandi ama.obuda deyisdirdim hala aynı yünlü bişey giydirmiyorumki batdaniyede pamuk tüylü hicbisey yok etrafında

Deterjanı sivi deterjandi ama.obuda deyisdirdim hala aynı yünlü bişey giydirmiyorumki batdaniyede pamuk tüylü hicbisey yok etrafında
Anladım canim isilik icin gunluk banyo bildigim. Baska birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…