- 23 Ocak 2019
- 3.022
- 10.243
- 34
-
- Konu Sahibi memurhanim
Tüpbebek yaptirma maliyeti ortalama ne kdr bilen varmi
4 -5 sipariş aldim burdan çok şükür hepsini gönderdim.damlaya damlaya göl olur belki başkalarına vesile olurum. Umutsuz olanlara .. bı yerden başlamak lazim.sanki satilacakmis gibi her gün taç hazırlıyorum Rabbim isteyen herkesi hedeflerine ulaştirsin inşallah
K Kazen abi ekleyebilir miyiz sayfa ismini
Çokk güzeller emeğinize sağlık.yorumum kayıtlı kalsın da ihtiyaç halinde gönderiyi bulabileyim.Bu yaptıgınız ürünleri inşallahh tez vakitte kendiniz için kullanırsınızSelam kızlar .Tüp bebek tedavim için para biriktiriyorumbu süreçte ek gelir olarak ışıklı taç, nedime taçı lohusa tacı üretiyorum. Ürünleri sattığım bir sayfam falan yok yanlış anlaşılmasın .Bu fotoğraf ki ürünlerin hepsi benim emeğim .destek olmak isterseniz detaylı fotograf atabilirim.simdiden çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3433771
Çok teşekkür ederim.ne zaman isterseniz seve seve hazirlarimÇokk güzeller emeğinize sağlık.yorumum kayıtlı kalsın da ihtiyaç halinde gönderiyi bulabileyim.Bu yaptıgınız ürünleri inşallahh tez vakitte kendiniz için kullanırsınız
Merhaba bende eşimden ayrılıyorum shopıer den mağaza açmayı düşünüyorum instadan nasıl reklam verebiliriz yardımcı olursanız çok sevinirimMerhaba elinize saglikihtiyacım yok ama sosyal platformlarda satış yapıyorum Trendyol gibi iletişime geçersek paylaşım yapayım sizin için belki o şekilde desteğim olur
Merhaba meta reklamları var kullanabilirsiniz. Ürün reklamından ziyade gönderi reklamı daha etkili henüz bende öyle aman aman büyümedim pek kullanmıyorum. Satış yaptığınız alana gorede çok değişiyor aslındaMerhaba bende eşimden ayrılıyorum shopıer den mağaza açmayı düşünüyorum instadan nasıl reklam verebiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim