- 23 Ocak 2019
- 2.926
- 9.962
- 34
-
- Konu Sahibi memurhanim
Taçlar 70 lira ışıklı olanlar 120 lira dolap uygulamasıyla satarsak 30 TL kargo parası oluyor onu alıcı karsilarsa çok iyi olurKargo ücretini kim karşılıyor ve ne kadar acaba? Ben almayacağım ama bir yakınım var hamile, ona söyleyeyim.
Evet ledliLed'li mi
Zaten Dolap’ta 250 lira altındaki alışverişlerde kargo ücretini alıcı ödüyor. Bir de hizmet bedeli ödenir sanırım 15-20 lira.Taçlar 70 lira ışıklı olanlar 120 lira dolap uygulamasıyla satarsak 30 TL kargo parası oluyor onu alıcı karsilarsa çok iyi olur
Kargo ücreti 30 liraymis şimdi baktım. Keşke herkese birebir ben kendim ulaştirabilsem. İlk kez yapıyorum nasıl olur bilmiyorumZaten Dolap’ta 250 lira altındaki alışverişlerde kargo ücretini alıcı ödüyor. Bir de hizmet bedeli ödenir sanırım 15-20 lira.
İnşallah bol bereketli kazançlarınız olur.Kargo ücreti 30 liraymis şimdi baktım. Keşke herkese birebir ben kendim ulaştirabilsem. İlk kez yapıyorum nasıl olur bilmiyorum
Dogur mu demek istiyosun bana da? Bilgiler hep guncel kalsin diyeSayılmazsın kuşo. Ben de daha geçen sene doğurduğum için biliyorum ya yoksa ne işim olur
Benimde en son ki modada gördüğüm etrafta falanLohusa taci kirmizi olur ama, bu degismez bir kuraldir
Bu aradamemurhanim hepsi cok guzel, ellerinize saglik, bol satislar
Saka yapiyorum bu arada, saglikli dogumlarBenimde en son ki modada gördüğüm etrafta falan
bebeğin cinsiyetine göre takıyorlar.
Sağol tşk ederim.Saka yapiyorum bu arada, saglikli dogumlar
Dur sakin ol bunu bilmesek de olur.Dogur mu demek istiyosun bana da? Bilgiler hep guncel kalsin diye
Anlamamakta direnecegim ansbskshs saka tabi ki
Seda, isim buldunuz mu?Sağol tşk ederim.
Yerim siziDur sakin ol bunu bilmesek de olur.
Benimki kırmızıydı, gelenekselden yanayım. Al basması kovalamak bizim işimiz sjdkdk
Bir kac tane isim var aklımızda onlardan birine karar vereceğiz.Seda, isim buldunuz mu?
Bu daha neyin tatavası püüü ben de benim gibi kırmızıcı sandım seni. Bu arada 9 sene gayet güncel seçim yapmışsın. Şimdi de var bunlardan.Bu kadar geyikten sonra benim 9 sene onceki lohusa tacimin ortama girisiMargaret Hale
sedagaziantep27
Eki Görüntüle 3433937
Gelsin küçük Mamedler.Bir kac tane isim var aklımızda onlardan birine karar vereceğiz.
Buda güzel şık.Bu kadar geyikten sonra benim 9 sene onceki lohusa tacimin ortama girisiMargaret Hale
sedagaziantep27
Eki Görüntüle 3433937
Tesekkur ederim bebeyimBu daha neyin tatavası püüü ben de benim gibi kırmızıcı sandım seni. Bu arada 9 sene gayet güncel seçim yapmışsın. Şimdi de var bunlardan.