Gelinlik Modelleri Işıklı Gelinlik

cok ilginc ilk defa duyuyorum isikli gelinlik.isiga ne gerek var zaten her gelin isik gibi parliyor o beyaz gelinligi ustune iyince

bu gelinlik ısıklı da fena,ısıksız da fena bence.. askıları en kotu yeri sanırım..
allah mutlu etsin o ayrı

aaa ne enteresaaan :roflol:
ya gelini elektrinnnk çarpsaydı saçları havada dursaydı topuzu bozulsaydı :roflol:
ne şanslı kadın beee ne yaratıcı kocası oldu :roflol: :roflol:

o ne öyle çocukların ışıklı ayakkabıları gibi!:sm_confused:benim kızımın ayakkabıları var öyle yürüdükçe yanankaydirigubbakcemile2 bari ayakkabılarına da yapsaydı tamamlardı gelinliği!allah muhafaza kaçak maçak olur çarpılır kızz bunu giyen!...:1rolleyes:

Benim eşim de elektrik adamı hiç bana yapmadı böyle ışıklı mışıklı gelinlik,short,t shirt:mymeka: :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 ıyi ki yapmamış ne o öyle kızcağız sokak lambalarına,süslü tabelalara,düğün salonlarına benzemiş-tatlicadiarzu-
Bir de nasıl bakıyor adam şaheserine diikat ettiniz mi
Asıl yüreğimizi ışıklandırsınlar,ruhumuzu parlatsınlar gerisi boş:asigim:
:roflol:
paylaşım için teşekkürler değişik ve keyifliydi..

Son düzenleme:
El çiçeği daha çok dikkatimi çekti o ne öyle fuarlarda satılan oyuncaklar gibi. Ayrıca farklı olmak her zaman güzel değildir.Olmamış yürüyen elektrik olmamış. :82:​

Enteresanmış hakikaten.
Asla tercih etmeyeceğim birşey aslında
Ne diyelim, Allah bi yastıkta kocatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…