• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Işıklı Gelinlik

cok ilginc ilk defa duyuyorum isikli gelinlik.isiga ne gerek var zaten her gelin isik gibi parliyor o beyaz gelinligi ustune iyince

bu gelinlik ısıklı da fena,ısıksız da fena bence.. askıları en kotu yeri sanırım..
allah mutlu etsin o ayrı

aaa ne enteresaaan :roflol:
ya gelini elektrinnnk çarpsaydı saçları havada dursaydı topuzu bozulsaydı :roflol:
ne şanslı kadın beee ne yaratıcı kocası oldu :roflol: :roflol:

o ne öyle çocukların ışıklı ayakkabıları gibi!:sm_confused:benim kızımın ayakkabıları var öyle yürüdükçe yanankaydirigubbakcemile2 bari ayakkabılarına da yapsaydı tamamlardı gelinliği!allah muhafaza kaçak maçak olur çarpılır kızz bunu giyen!...:1rolleyes:

Benim eşim de elektrik adamı hiç bana yapmadı böyle ışıklı mışıklı gelinlik,short,t shirt:mymeka: :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 ıyi ki yapmamış ne o öyle kızcağız sokak lambalarına,süslü tabelalara,düğün salonlarına benzemiş-tatlicadiarzu-
Bir de nasıl bakıyor adam şaheserine diikat ettiniz mi:delphin:
Asıl yüreğimizi ışıklandırsınlar,ruhumuzu parlatsınlar gerisi boş:asigim:
:roflol:
paylaşım için teşekkürler değişik ve keyifliydi..

Son düzenleme:
El çiçeği daha çok dikkatimi çekti o ne öyle fuarlarda satılan oyuncaklar gibi. :52: Ayrıca farklı olmak her zaman güzel değildir.Olmamış yürüyen elektrik olmamış. :82:​

Enteresanmış hakikaten.
Asla tercih etmeyeceğim birşey aslında :9: :9:
Ne diyelim, Allah bi yastıkta kocatsın :1: :1:

Back