Canım o yazıyı bende okudum ve cok şaşırdım 2 işlemdede 1 hafta izin almak zorunda kaldım kızarıklık ve acı her ıkısındede oldu. Fraksıyonel lazerı 1 kerelik yaptı baska olmuycak. Maskeyi 1 ay sonra tekrarlıyacak. Ucuz bır işlem degıl bılıyorsun o yuzden bunuda bır denemek ıstedımdr dan ıyı bılgı alın melono out sıstemde uyarıyorlar benım de uyardı en azından ama ınt sıtelerde basıt gıbı anlatılıyor ki buda dogru degıl ustelık cılt cok kuruyor ve eskıden hiç iz olmayan alnımda cizgiler belırdi sen düşün yani...
Ayrıca şunuda belırteyım set içindeki devam kremi 2 ayda bitiyor en az 6 ay kullanmak gerekiyor ve fiyatıda 580 tlcanım bence bi daha fraksiyonel lazer yaptırma.yüzündeki ciltaltı yağ dokusu eriyo.bana öyle olmuştu.ben 3 kez yaptırmıştım ve üstelikde çok lekeli bir cildim yoktu.doktor öyle bi anlatmıştıki ikna olmuştum.aradan 5-6 ay geçince anlaşıldı yüzümün eridiği ve çok üzülmüştüm.eski dolgunluğu kalmamıştı.şimdi biraz toparladı ama eskisi gibide olmuyo.lazerler ciltaltı yağ dokusunu malesef eritiyo.bi şey iyi olsun derken başka birşeyi kötüleştirme.yüzünde sarı maske 8 saat kaldığında hiçmi ağrısı geçmedi.yada evde kaldığın süre boyunca hepmi acıdı? 2. işlemde demi aynı şeyleri yaşadın?genemi kızarıklık ve acı oldu?bu platformda yaptıran başka bir arkadaş biraz daha farklı anlatmış.
Canım o yazıyı bende okudum ve cok şaşırdım 2 işlemdede 1 hafta izin almak zorunda kaldım kızarıklık ve acı her ıkısındede oldu. Fraksıyonel lazerı 1 kerelik yaptı baska olmuycak. Maskeyi 1 ay sonra tekrarlıyacak. Ucuz bır işlem degıl bılıyorsun o yuzden bunuda bır denemek ıstedımdr dan ıyı bılgı alın melono out sıstemde uyarıyorlar benım de uyardı en azından ama ınt sıtelerde basıt gıbı anlatılıyor ki buda dogru degıl ustelık cılt cok kuruyor ve eskıden hiç iz olmayan alnımda cizgiler belırdi sen düşün yani...
Güneş lekesiydi benim ki.. Değişiklik derken açılma oldu tabiki ama benim amacım ve söylenen %90 iyileşme vaadiydi yoksa açılma var diye sevinmem yani! Çünkü daha ucuz işlemlerlede açılma oluyordu...birde çokmu fazla lekelerin vardı.güneş lekesimi, sivilce lekesimi.yüzünde hiçbir değişiklik olmaması gerçekten çok şaşırtıcı.o kadarda işlem yapılmış
Senin yüzünde hiçmi lekeler azalmadı.çok şaşırtıcı.işlemi yaparken gözaltlarına kadar girdilermi.kayralemancım merak ettiğim bişey var. bu kızarıklık işlemden sonra ne kadar daha devam ediyo.yani bir hafta boyunca kızarıkmı dolaştın.yoksa yüzünde maske 8 saat bekledikten sonra yüzünü yıkıyosun ya.ondan sonra bi kaç satte geçtimi.
Ben de uzun zamandır ışık peelingi araştırıyordum Yaptırmak için de subat tatilinde gittim heryere olmazsa bile yüzün belli bölgelerine yapılabileceğini öğrendim ama yakın bi tarihte hamile kalmayı planladığm için bayan x tavsiye etmedi yaptıramadım beklemedeyim senin durum ne oldu kujumBu sitenin amacini toplanmamizin,sohbetimizin nedenini unutuyolar sanirim.mennun kaliniyo ya da kalinmiyosa da yazilmali.beklyenler merak edenler buna gore karar vericekler var.lutfen biraz daha hassas olsalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?