• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İşi bıraktığım için çok sevdiğimiz bakıcımıza iş arıyoruz...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

brandy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3
0
86
İstanbul
2 senedir bizimle olan bakıcımıza ben işi bıraktığım için iş arıyoruz. 11 ve 3 yaşında iki kızım var bakıcımız 2 senedir bizimleydi. Ufak kızımın üzerinde çok emeği var. Yemek yemeyen konuşmayan bir bebekten kendi kendine yemek yiyen ve sosyal bir çocuk yaptı :) uyanıkken mutlaka çocukla ilgilenir sadece gözüyle değil kalbiyle bakar. Oyunlar oynar...çocuk uyuyunca da sizin ev işlerinize yardımcı olur. Sizin düşüneceğiniz herşeyi o düşünür. Şuursuz hareketleri yoktur :)) Onu gerçekten çok seviyoruz bir bakıcı gibi değil artık bir dostumuz olarak.....
Kendisi ümraniye çakmakta oturuyor. Bu Civarlarda iş arıyoruz.

İlgilenenler buradan benimle iletiğime geçerlerse kendisinin ya da benim telefonumu paylaşabilirim.

Sevgiler,

Bengu

merhabalar...bende ümraniye atakentte oturuyorum..su an bir kızım var 3 yaşında, bu yaşına kadar komşum baktı ve çok memnun kaldık ama komsumuz baska semtten ev aldı ve gitmek zorunda..sabah gelmeside zor.. temmuzda 2. cocugum doğacak..ona bakması için bakıcı arıyorum şimdiden..bana özelden detayları yazarmısınız..ne kadar veriyordunuz, kaç yaşında vs...

Back