cnm 1 yıldır çalışıyorum ve Allah a kul olamadığımı düşünüyorum ne namazlarımı vaktinde kılabiliyorum ne de sohbetlere devam edebiliyorum vicdanım rahatsız bu durumdan.
"çalışmak güzel ama Allah a karşı kulluk görevini yerine getirmekte çok güzel"bu cümle ile ne anlatmak istediğini anlayamadım??
Doğmamış çocuğa don biçmek sizinkisi....
Evlenir ve şehir değiştirirseniz; gittiğiniz yerde yine bir iş bulabilirsiniz. Bulamazsanız/bulmazsanız, evinizde oturur çocuklarınıza bakarsınız vs.
Şimdiden aldatılırsam, eşim beni kapının önüne koyarsa gibi şeyleri düşünmeyin. Hayat bu ne getireceği belli olmaz. Evlenince de mesleğiniz elinizde olacak nasılsa. Evlilik cüzdanınızı alıp, mesleğinizi vermiyorsunuz herhalde?
profile bakılırsa arkadas lise mezunu ve evli bir doktor! Büyük ihtimal kafaya alındık yine
çalışmak güzel bir şey. mesleğin varsa orada da iş bulursun. kadroya kpss girerekte geçebilirsin. belediyelerde o kadar da kolay değil kadroya geçmek seçim vaadleri.. eğer karşındaki çocuğun maaşı iyi ahlakı düzgün ailesi düzgün insansa bence düşün derim.
hemen demişsin ki aldatırsa filan sen şimdiden kafaya koymuşsun aldatacağını....
bende boşandım ve boşandıktan sonra memur oldum.. evlenmeden önce hiç çalışmadım. aldatma filan yoktu. tabiki dünyanın bintürlü hali var. ama sen allahtan hayırlısını iste. illaki cemaatten diyipte kabul etme. nice cemaatten insan tanıyorum ben...için ısındıysa mantıklı geliyorsa düşün... çalışmasan bile mutlaka boş durmazsın merak etme... yok kermesti... geziydi falan filaan işte
mrb kızlar
ben bi ilçede belediyede çalışmaktayım ama kadrolu değilim şirkete bağlı çalışıyoruz ama çalıştığım birim çok iyi bi birim işimide düzgün yaparım herkeste bilir çok ta taktir ederler beni... ilerde yani bikaç yıl sonra kadroya geçme durumu olabilir... 24 yaşındayım ve her zaman dedimki eğer evlenirsem mutasıp bi aile olsun cematten biri ile evleneyim dedim şimdide karşıma öyle biri çıktı ama o ankarada ben burda kabul edersem benm oraya gitmem gerekcek dolayısı ile işi bırakmam gerekecek çocuğun maddi durumu oldukça iyiymiş birde rızkı veren Allah diye düşünürüm.. çalışmak güzel ama Allah a karşı kulluk görevini yerine getirmekte çok güzel... yarın öbür gün başıma kötü bi iş gelirse aldatılırsam ayrılırsak o zaman ne yaparım işi bırakırsam... ya karar veremiyorum fikirlerinizi alabilir miyim???
"çalışmak güzel ama Allah a karşı kulluk görevini yerine getirmekte çok güzel"bu cümle ile ne anlatmak istediğini anlayamadım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?