• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ishale ne iyi gelir?

Bu ishal ne beladır bn de dünden beri ishalim çok fena karın ağrısı mide bulantısı bn patates haşlayıp yedim pek işe yaramadı sanırım 😔

Bu ishal ne beladır bn de dünden beri ishalim çok fena karın ağrısı mide bulantısı bn patates haşlayıp yedim pek işe yaramadı sanırım 😔
valla cok iyi anliyorum karnima.giren kramplardan ağrıdan istahin kesilmesinden.. Ben karanfil kaynattim o biraz iyi geldi bide yogurt yedim ev yogurdum vardi onu yedik esimle patates ilk gun bende hasladim iki gun de aksam yemeginde patates yedik bide sekerli birsey tuketmedik malum.bayram ya baklavam.vardi agzimizi vurmadık seker ishali azdirir derler ya dikkat ettik sizde dikkat edin

1yemek kaşığı Türk kahvesine,1çay kaşığı limon sıkıp yutun (toz hali ile) üzerine su için ,ben de en geç 1 saatte işe yarıyor çok etkilidir geçmezse 2 saat sonra bir daha yapın tavsiye ederim geçmiş olsun .

limon mu sadece yediniz benim gecti ama hamile oldugum icin tereddüt ettim ama limon esim icti o gun kesmedi ertesi gün kesti
Eksik yazmışım gerçi iyilaşmişsinizdir ama limon kahve karısımı iyi geliyor ben kahve yazmayı unutmuşum

Back