• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ishale ne iyi gelir?

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.601
737
123
33
Merhaba kızlar birsey sorucam ishali ne geçirir iki gündür ishalim var lahmacun yedim ertesi sabah bende esimde fena halde karin ağrısı ishal olduk bulanti hissi vardi ama bulantimiz olmadi iki gündür de duzelemedik ne iyi gelir sizce lütfen yardim edin bildiğiniz birsey varsa soyleyebilirmisiniz

Merhaba kızlar birsey sorucam ishali ne geçirir iki gündür ishalim var lahmacun yedim ertesi sabah bende esimde fena halde karin ağrısı ishal olduk bulanti hissi vardi ama bulantimiz olmadi iki gündür de duzelemedik ne iyi gelir sizce lütfen yardim edin bildiğiniz birsey varsa soyleyebilirmisiniz
Hastaneye gittiniz mi birde hamile siniz sanırım dikkat edin bu arada bir tatlı kaşığı Türk kahvesinin içine limon sıkıp yiyin o iyi geliyor onum dısında Muz nişasta da iyi geliyor

Hastaneye gittiniz mi birde hamile siniz sanırım dikkat edin bu arada bir tatlı kaşığı Türk kahvesinin içine limon sıkıp yiyin o iyi geliyor onum dısında Muz nişasta da iyi geliyor
Gitmedim hastahaneye midem iyiydi bugün sadece yemek yedikten sonra ishal devam ediyor. Heryer kapali yoksa muz aldıracaktım ama nerden bulcam simdi muzu 😔😔 Turk kahvesini deneyeyim madem;(

patates haslayip yiyin turk kahvesine limon sıkıp yeyin muz yiyin bol yogurt tuketin sivi alimini arttirin pirinc lapasi da yiyebilirsiniz gecmis olsun

Daha bu akşamüstü başima geldi acil eşim bi çay tabağina limon sıkıp karıstırdı verdi oymuş bi kere bile çıkmadım sonra

Bol bol su tüketin vücut sıvı elektrolit dengenizin bozulmaması açısından. Patates haşlayın Türk kahvesinin üzerine limon sıkıp yiyin ama suyu ihmal etmeyin lütfen hamileliğinizi etkilemesin bu durum

Hamileymişsiniz sanırım sizin için sıkıntı olur mu bilmiyorum siz denemeyin ama eşiniz için bir tane orta boy limon tuzunu bir bardak su ile hap içer gibi içsin hemen iyi geliyor.

Hamileymişsiniz sanırım sizin için sıkıntı olur mu bilmiyorum siz denemeyin ama eşiniz için bir tane orta boy limon tuzunu bir bardak su ile hap içer gibi içsin hemen iyi geliyor.
Tesekkur ederim canim cok Sagol dediklerinizi esim.denedi bende bol bol yoğurt yedim şükür biraz daha iyiyim bugun

Daha bu akşamüstü başima geldi acil eşim bi çay tabağina limon sıkıp karıstırdı verdi oymuş bi kere bile çıkmadım sonra
limon mu sadece yediniz benim gecti ama hamile oldugum icin tereddüt ettim ama limon esim icti o gun kesmedi ertesi gün kesti

Bol bol su tüketin vücut sıvı elektrolit dengenizin bozulmaması açısından. Patates haşlayın Türk kahvesinin üzerine limon sıkıp yiyin ama suyu ihmal etmeyin lütfen hamileliğinizi etkilemesin bu durum
Evet su cok icmeye calistim gercekten ceken anlar dedikleri sey bu olsa gerek okadar kötü birseymis.ki anlatamam su ictim yogurt yedim bide karanfil kaynatip ictim iyi geldi bugün şükür birsey yok insallah bidaha olmam

Back