• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSHAL!!

Tuqceeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
5
0
1
25
3,5 aylık kızım dün akşam son 3 bezinde hafif sulu sümüksü ve ekşimsi kokulu yapmıştı. Geceden beri bezlerini değiştiğimde ertesi akşama kadar hiç kakasını yapmamıştı akşam üzeri tek bezde yaptı ishal olup olmadığını anlamadım gayet iyi keyifli görünüyor herşeyi normal sizce ishal midir? Deneyimli annelerin cevap vermesini bekliyorum 🙏🏻( anne sütü-mama veriyorum)

bu aylar da katı beklenmiyor zaten..tarifiniz mukuslu dışkıya benziyor..daha önce ishalden hastaneye yattığımız da 3. bezden sonrasını dikkate aldılar..ishal de dışkı birazda su gibi ve parçacıklı olur..yediklerinizden kaynaklı da olabilir

bu aylar da katı beklenmiyor zaten..tarifiniz mukuslu dışkıya benziyor..daha önce ishalden hastaneye yattığımız da 3. bezden sonrasını dikkate aldılar..ishal de dışkı birazda su gibi ve parçacıklı olur..yediklerinizden kaynaklı da olabilir
Gaita testi verdik az önce sonucu bekliyorum yarın çocuk doktoruna göstereceğim inşallah bir şey çıkmaz

Back