Aslında biraz hafifletiyor. Yani 1-2 saati kurtarabiliyorum evdeyken. Dün işten çıkıp eve geldim bir sürü şey denedim. Yatana kadar sıkıntı yoktu fakat gece 3 kez uyandım neredeyse. Sürekli su içiyorum. Doktor normal diyor. Haftasonu olduğu için dahiliyeye de gidemiyorum.Bu denedikleriniz en azından hafifletmeliydi. Bence daha detaylı bir tahlil yapilsin. Bu kadar uzun sürmesi çok ciddi bir durum bence. Vücudunuz çok su kaybetmiştir
Özel hastanelerde gaita testi yaptırabilirsiniz.Aslında biraz hafifletiyor. Yani 1-2 saati kurtarabiliyorum evdeyken. Dün işten çıkıp eve geldim bir sürü şey denedim. Yatana kadar sıkıntı yoktu fakat gece 3 kez uyandım neredeyse. Sürekli su içiyorum. Doktor normal diyor. Haftasonu olduğu için dahiliyeye de gidemiyorum.
İshalden bir gün önce makarna yemiştim. Ketçap ve mayonezli. Sonrasında şeftali suyu içtim. Yatmadan da demir hapını içip yattım. Doktor demir hapıno her bağırsak tolere edemeyebilir demişti ama yediklerimden olsa 3 günde normale dönmezmiydi ?İshal başlamadan önce yedikleriniz nedir ? Bazı ishale sebep olan enfeksiyon kan tahlilinde değil Gaita dışkı tahlilinde çıkar... Karanfil yutabilirsiniz ... Gerçekten kesiyor kuru karanfil 19 12 tane ortadan kırıp bi iki yudum suyla yutun günde iki kez
Evet burdada salgın varmış ama çeşme suyunu yemeklerde kaynatarak kullanıyorum onun dışında hazır su içiyoruz. Bol bol su içiyorum bende.Salgın var benim kizin da ıshal 7 gündür bebek bi de acilde bişey yapmadılar suyu bol içirin geçer dediler bekliyoruz aynen tahliller temiz.ayran için tuzlu.
Kola daha beter yapar diye içmekten korkuyorumAsidi kaçmış kolanın içine 1 aspirin atıp için
Büyük ihtimalle keser
Geçmiş olsun
2 ay mı ? Nasıl dayandınız 2 ay. 3 gün oldu canımdan bezdim. İzne çıkacağınız birde uzun yolculuk. Ölürüm herhalde.Bizde 2 ayı buldu ilaç verdi doktor ama kesmedi eşim de bende aynı bir ara durur gibi oldu ama yine devam
Hayır beter yapmazKola daha beter yapar diye içmekten korkuyorum
Haşlanmış patatesi evde tüketiyorum. Birde bolca yoğurt yiyorum. Ayranıda deneyeyim.haşlanmış patates yiyin sadece baharatlı acı şeylerden ve koladan uzak durun. bolca su için bir de vücut çok su kaybediyor şuan daha kötü olabilirsiniz tuzlu ayran için bir de sodyum değerleriniz de düşmesin çok
Şimdi hatırladım. Sumak da ishale iyi geliyordu. Haşlanmış patatesin üzerine dökerek yiyebilirsiniz.
patatesi sumakla eve gidince deneyeceğim tekrar. Özel hasta yaşadığım yerde yok. Görev nedeniyle şırnaktayız. Pazartesi dahiliye ister belki. İstemesede ısrar edeceğim.Özel hastanelerde gaita testi yaptırabilirsiniz.
Bunu da deneyeceğim. Bir şey kaybetmem herhalde.Hayır beter yapmaz
İyice sallayıp asidin kaçmasını sağlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?