Su yu çok içiyorum o yüzden halsizlik olmuyor ama baya zayıfladım bu yüzden herseyi denedik yok gecmiyor galiba içme sularinda sorun herkes ishal2 ay mı ? Nasıl dayandınız 2 ay. 3 gün oldu canımdan bezdim. İzne çıkacağınız birde uzun yolculuk. Ölürüm herhalde.
Ağrı var mı ? Suyu bende çok içiyorum ama ağrım oluyor.Su yu çok içiyorum o yüzden halsizlik olmuyor ama baya zayıfladım bu yüzden herseyi denedik yok gecmiyor galiba içme sularinda sorun herkes ishal
Karin ağrısı wc gittiğimde oluyor çok kötü oluyorum şu aralar ağrımda hafifledi ben pirinç pilavı ve çayı ne zaman içsem hafifliyor bir arkadaşımız da demiş ama kesin çözüm olmadı banaAğrı var mı ? Suyu bende çok içiyorum ama ağrım oluyor.
O geceden sonra bir daha almadım. Şimdiye etkisinim geçmesi gerekmezmiydi ?Demir hapini derhal birak bendede cok siddetli Ishal yapardi, hatta bebekler icin olan cok dusuk mg li damla olanlar bile bagirsaklarim resmen dusman
B 12 kullanın ishal olunca vitamin kaybolur, ishal olanlara genel de b 12 önerirler hapları var ya halsizliğinize iyi gelecektir.Su yu çok içiyorum o yüzden halsizlik olmuyor ama baya zayıfladım bu yüzden herseyi denedik yok gecmiyor galiba içme sularinda sorun herkes ishal
Kan tahlili yaptırıp tüm eksiklerime baktıracağım.B 12 kullanın ishal olunca vitamin kaybolur, ishal olanlara genel de b 12 önerirler hapları var ya halsizliğinize iyi gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?