Merhaba kızlar,
Bir kaç gün önce iştahsızlık oldu her şeye karşı bir mide bulanması sonrasında koku hassasiyeti derken en son ishal oldum ve şu an hala devam eden bir iştahsızlığım var. Böyle bişeyler yemek istiyorum ama tiksiniyor gibiyim bir yandan da korkuyorum da açıkçası panik durumum da mevcut malesef aklıma kötü senaryolar geliyor böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda ?
Zehirlenmiş olabilir misin ?Merhaba kızlar,
Bir kaç gün önce iştahsızlık oldu her şeye karşı bir mide bulanması sonrasında koku hassasiyeti derken en son ishal oldum ve şu an hala devam eden bir iştahsızlığım var. Böyle bişeyler yemek istiyorum ama tiksiniyor gibiyim bir yandan da korkuyorum da açıkçası panik durumum da mevcut malesef aklıma kötü senaryolar geliyor böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda ?
Bayramın ilk gününden beri böyleyim bu kadar uzun zehirlenme süreci olur mu ki ?Zehirlenmiş olabilir misin ?
Teşekkür ederim su bile içmek gelmiyor içimdenİştahınız yoksa vücut kendini korumak istiyordur. Bol su için
Kusmam hiç olmadı terleme vs de korkudan oldu herhalde panik atağımda var sağolsun birleşti ikisi baya korkuttu. Annenizede çok geçmiş olsunAy benim annemde de ishal kusma var.
Ayrıca kas ağrısı, terleme.
Bol bol su için vucudunuz su an su kaybediyor
Teşekkür ederim çok sağolun. Aslında bu tarz beslenme yapmaya çalışıyorum ama onu bile tüketmek gelmiyor öyle olunca da endişeli hal alıyorum. Kurban etinden vs diyende oldu ama daha hiç yemeden mide bulantım başladı ta ki bayram bitiminde ishal olana kadar.Vücudunuzu dinleyin kendinizi fazla zorlamayın. Bol bol su için, belki haşlanmış patates muz salatalık gibi sindirimi kolay şeyler yiyin mideniz iyice toplayana kadar. Yaz günü bu tarz salgılar sık görülüyor. Susuz kalmamanız çok önemli. Geçmiş olsun.
Olur. Eti taze mi yediniz ? Havalar da çok sıcak inşallah kötü bir şey değildir.gecmis olsun.Bayramın ilk gününden beri böyleyim bu kadar uzun zehirlenme süreci olur mu ki ?
Belkide olabilir doktora gittim salgın demedi bağırsak enfeksiyonu dedi ama iştahımın kesilmesi vs bir geriyor beni sağolsunŞu sıralar salgın var kusma ishal ateş gibi belirtileri var belki o salgına yakalanmışsınızdır.
Çok teşekkür ederim. Aslında eti yemeden önce başlayan bir mide bulantısıydı sonradan ishale döndü şu an geçti ishal ama karnımda ağrılar bazen kasıklarımda ve iştahsızlık devam ediyor.Olur. Eti taze mi yediniz ? Havalar da çok sıcak inşallah kötü bir şey değildir.gecmis olsun.