• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El işe yarar ürünler-sadece 15 tl-bazıları hiç kullanılmadı

ben almak istiyorum ne kadar acaba 10 tl ye düşürmüştünüz galiba en son..bir de başka şeyler var mı elinizde kalan..?oğlum var onun için

yukarda yazdığım fiyat canım .Kanz otokoltuğu-Anakucağı var tenteli ortopedik tertemiz 0-13 kg ya kadar kullanılıyor.sweat vardı lcw dan almıştım kız reyonunda istediğim bişeyler olmayınca erkek reyonundan almıştım yeşil renk hiç giydiremedim sonra.bizim ev baya sıcak oluyor sweat de kalın o nedenle kullanamadık.ilanların adresini vereyim incelersin beğenirsen konusuruz

Su an kizim uyanik pc ye girince silerim tel den yapilmiyor.size girince msj atarim oldu mu

uyku tulumunu son fiyatı 8 tl demişsiniz dimi bir yanlış anlaşılma olmasın diye teyit etmek istedim birde iç yada dış yüzeyinde sertleşme pamuklanma varmı?

uyku tulumunu son fiyatı 8 tl demişsiniz dimi bir yanlış anlaşılma olmasın diye teyit etmek istedim birde iç yada dış yüzeyinde sertleşme pamuklanma varmı?

ilanlarımda görüldüğü gibi bir sürü uyku tulumu aldım.fazla kullanılmayan bir üründe sorun olmaz.sertleşme pamuklanma yok da yanlış hatırlamıyorsam size beden olarak uymamıştı.ölçülerini yazmıştım bize küçük gelir demiştiniz.

ilanlarımda görüldüğü gibi bir sürü uyku tulumu aldım.fazla kullanılmayan bir üründe sorun olmaz.sertleşme pamuklanma yok da yanlış hatırlamıyorsam size beden olarak uymamıştı.ölçülerini yazmıştım bize küçük gelir demiştiniz.

kusura bakmayın şimdi farkettim son mesajdaki fotoyu görmüştüm ilk mesajlara bakınca hatırladım iyi satışlar

Back