• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El işe yarar ürünler-sadece 15 tl-bazıları hiç kullanılmadı

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
1- $20130606_214211.jpg sevi bebe anakucağı bel desteği(anakucaklarındaki çukuru dolduruyor yenidoğanda ilk 3 ay işe yarar.)dış kılıfı yıkanıyor fermuarlı

2- $20130606_214419.jpg $20130606_214517.jpg lcw uyku tulumu(soğuk işlemiyor içi dolgulu)

3- $20130606_214722.jpg ISI MINI uyku tulumu dışı havlu kumaşı için pamuklu turkuaz renkte.orjinali 60 Tl(hollandadan ithal unnadodan alındı)

4- $20130606_215418.jpg $20130606_215615.jpg lcw kundak uyku tulumu(soğuk günlerde bebeği sarmak için pratik çıtçıtlı içi dolgulu zemini beyaz renk ışıktan koyu görünüyor) hiç kullanılmadı

5- $20130606_215825.jpg mycey emzirme önlüğü

6- $20130606_220210.jpg orjinal disney tulum

7- $20130606_230216.jpg hiç kullanılmadı.diğerleri çok temiz ve az kullanıldı.

ilgilendiğiniz ürünün daha detaylı fotolarını da ekleyebilirim talep doğrultusunda

Son düzenleme:
1- Eki Görüntüle 729767 sevi bebe anakucağı bel desteği(anakucaklarındaki çukuru dolduruyor yenidoğanda ilk 3 ay işe yarar.)dış kılıfı yıkanıyor fermuarlı

2- Eki Görüntüle 729768 Eki Görüntüle 729769 lcw uyku tulumu(soğuk işlemiyor içi dolgulu)

3- Eki Görüntüle 729770 ISI MINI uyku tulumu dışı havlu kumaşı için pamuklu turkuaz renkte.orjinali 60 Tl(hollandadan ithal unnadodan alındı)

4- Eki Görüntüle 729771 Eki Görüntüle 729772 lcw kundak uyku tulumu(soğuk günlerde bebeği sarmak için pratik çıtçıtlı içi dolgulu zemini beyaz renk ışıktan koyu görünüyor) hiç kullanılmadı

5- Eki Görüntüle 729773 mycey emzirme önlüğü

6- Eki Görüntüle 729774 orjinal disney tulum

7- Eki Görüntüle 729777 hiç kullanılmadı.diğerleri çok temiz ve az kullanıldı.

ilgilendiğiniz ürünün daha detaylı fotolarını da ekleyebilirim talep doğrultusunda

merhaba rünler satıldı mı tanesi mi 15 hepsi mi başlıktan anlaşılmıyor bir de kaç aylık bebek için?

merhaba rünler satıldı mı tanesi mi 15 hepsi mi başlıktan anlaşılmıyor bir de kaç aylık bebek için?

canım adet 15 tl.ama emzirme önlüğü satıldı.onun dışında ilgilendiklerin olursa beden belirteyim.bazıları lcw bazıları unnadodan almıstım çok temiz ilgilendiğin olursa daha detaylı foto eklerim

1 ve 5 satıldı.Diğer ürünler adet 10 tl ye düştü.Kızımın dolabında yer açılsın diye.Toplu alımlarda indirim var.Alıp da memnun kalmazsanız 2 gün içinde kargoyu ödemek kaydıyla para iadem var kızlar:49:

3 no lu uyku tulumu beden veya kaç aya kadar olur yazar msnız. bir de nerde oturuyorsunuz

2 numaralı askılı arı-köpek desenli dolgulu uyku tulumu 62-68 cm ama kalıbı büyük.(omuzdan alt uca kadar 72 cm olarak ölçtüm)8-9 aya kadar bile rahat olur bebek çok uzun değilse. diğer ISI MINI marka olan dışı havlu içi penye kumaş olanın bedeni yazmıyor omuzdan alt kısma kadar ölçtüm 79 cm .

2 numaralı askılı arı-köpek desenli dolgulu uyku tulumu 62-68 cm ama kalıbı büyük.(omuzdan alt uca kadar 72 cm olarak ölçtüm)8-9 aya kadar bile rahat olur bebek çok uzun değilse. diğer ISI MINI marka olan dışı havlu içi penye kumaş olanın bedeni yazmıyor omuzdan alt kısma kadar ölçtüm 79 cm .

Teşekkür ederim bedenleri küçükmüş ama çok güzel vede uygun fiyatlılar alana şimdiden hayırlı olsun.İyi satışlar

Teşekkür ederim bedenleri küçükmüş ama çok güzel vede uygun fiyatlılar alana şimdiden hayırlı olsun.İyi satışlar

rica ederim canım.4-5 tane uyku tulumu aldım ev çok sıcak olunca çok sık kullanamadım.sonra da küçük geldi.o nedenle ben de şimdi 1,5 yaş ince bir tulum arıyorum.

rica ederim canım.4-5 tane uyku tulumu aldım ev çok sıcak olunca çok sık kullanamadım.sonra da küçük geldi.o nedenle ben de şimdi 1,5 yaş ince bir tulum arıyorum.

Bizim ev soğuk oluyor kızımda üstünü açıyor ama bende iki tane aldım şuan için olursa diğer kış kullnırım diye almak istemiştim.

olabilecek en son fiyatı yazıyorum 8 tl.Sırf gardrobumuzda yer açılsın diye.hiç kullanılmamışlar da var beğendiğiniz olursa detaylı bilgi foto vb yollayabilirim ürünün daha net resmini görürsünüz

olabilecek en son fiyatı yazıyorum 8 tl.Sırf gardrobumuzda yer açılsın diye.hiç kullanılmamışlar da var beğendiğiniz olursa detaylı bilgi foto vb yollayabilirim ürünün daha net resmini görürsünüz

merhaba 3 numara satıldı mı acaba?

hayır satılmadı.fotoları cep telefonundan çekmiştim çok net değil gerçek rengi şu fotodaki turkuazın birebir aynısı
$business.jpg

Son düzenleme:
Back