Ise gidememe anksyete kaygi

Evet kimse anlamaz diye de hep içimizde yaşıyoruz ve kapatıyoruz kendimizi belki de daha kötü oluyoruz. Ama en azından burda yalnız olmadığımı görüyorum. Şu anda bile üzülüyorum bunu konuşurken. Allah yardımcımız olsun.

Yorumunuzu okudum oneriniz ve hakkimdaki güzel çıkarımınız için çok teşekkür ederim.

Ben de öyle düşünüyorum zaten çok istiyorum bunu yapmak. Ama o an ordan uzaklaşmak daha iyi geliyor maalesef üstüne gidebilecek gücü bulamıyorum. Dayanmaliyim biliyorum. Umarım bu gücü artık bulurum kendimde. Arkadaşınıza da selam.

Belki de işinizi sevmediğiniz için böyle oluyorsunuz. Sevdiğiniz bir işte sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum
İnanın bunu da düşündüm ama farklı farklı işler denemeye çalıştım hep böyle oldu. Fakat dediğinize hala inanıyorum gerçekten sevdiğim yapabileceğim bir iş belki çözümdür. Ama yaş geldi bu saatten sonra onu nasıl bulucam bilmiyorum.

Genel olarak hep bir destek alma önerisi var. İyi bir terapist bulmak da önemli. Önerisi olan bir terapist varsa yazsın lütfen.

herkes kendi derdinde. kimse sizinle ilgilenmek zorunda değil.hemde iş yerinde. bu duyguyu aklınızdan çıkarın öncelikle. saçma bir beklenti

siz kendinize bakın kendinize desteği siz vereceksiniz. kimseden medet ummayın. zaten işyerinde sosyal olmak yakın ilişkiler kurmak zorunda deilsiniz. işinizi yapın paranzı kazanın yeter bence

gerisi sonraki iş

Aslında hiç beklentim olmadı oradaki insanlardan ama belki de çalışanlar yeni işe girenlere biraz daha sıcak yardımsever davransa bizlere de yardımcı olmuş olurlar. Kastettiğim buydu. Kimseden iş yerinde bize terapi vermesini beklemiyoruz zaten.

Iki çeşit ilaç kullandım olmadı. Terapi aldim geçmedi. Ne yapacağım bilmiyorum. İyi bir terapist bulmalıyım belki de.
YouTube’a izzet güllü videolarına bakabilirsiniz bende bazı dönemler bu şekilde oluyorum. İyi gelebilir frekans müzikleri ya da inanıyorsanız kuran ve ibadet edebilirsiniz terapi almayı tekrar deneyin eğer bütçeniz yetiyorsa. Sadece siz böyle değilsiniz inanın bu şekilde milyonlar var. birgün tamamen inşallah bu kaygılarımızı yeneceğiz

sizin iş deneyiminiz yok anlaşılan.

gözünüzü korkutmak istemem yazdım geri sildim valla. iyiliğiniz için diyorum ne sıcakkanlılığı ne yardımseverliği millet ayak kaydırmaya uğraşıyor

Götüm götüm çalışıyorum, çalışmak zorundayım.
Çok zengin olsam yine çalışırdım sanırım, bilmiyorum alışkanlık.

İşe başladığında bu sorununu kim nerden bilecek,kaldı ki işsizliği çalışmamayı göze almışsın başarısız olsan ne olur çok çok bırakırsın bögle düşünüp başla bi işe,insanlar bilmiyorlar kaygılarını sen söylemesende bilmeyecekler o yüzden rahat ol

Öncelikle toplanmayı istemeli ve Asım atmalısınız
Hayat kaygı ve stresle geçmez
Ailenizle yaşıyorsunuz ama 30 yaşındasınız.
Kendi paranızı kazanma zamanı gelmedi mi sizce de ?
Bir iş bulup çalışın
Para kazanmaya başlayınca kendinize olan güveninizde birazcık yerine gelir hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…