- 21 Kasım 2015
- 243
- 446
- 103
Merhaba özel bir kurum öğretmen olarak çalışıyorum ancak ne maaşımdan ne de ortamımdan hiç memnun değilim. İnanılmaz kötü enerji alıyorum sinirden her akşam başım ağrıyor. sürekli özel hayatım ilişkim ile ilgili sohbetler, kendi hayatımla ilgili didik didik sorular soruluyor iş arkadaşım tarafından. ve mesai saatimden 1-2 saat önce mutlaka aranıyorum kahve içelim vs muhabbeti dönüyor. Her seferinde reddediyorum kibarca ama kibarlıktan anlamıyorlar ve onlarla görüşmediğim için bana mobing uyguluyorlar..
Maaşımdan zaten memnun değilim..
sözleşme bitimine 4 ay gibi bir süre kaldı sizce sabretmeli miyim? Sonuçta bir miktar para kazanıyorum ve giderim olmadığı için çoğunu biriktirebiliyorum. İstifa edersem de suçlanacağımdan eminim donem ortasında bıraktın gittin şeklimde. Bazen de bikaç ay sonra görmeyeceğim insanlar için kendimi fazla yıprattığımı düşünüyorum , sizin düşüncelerinizi merak ettim
Maaşımdan zaten memnun değilim..
sözleşme bitimine 4 ay gibi bir süre kaldı sizce sabretmeli miyim? Sonuçta bir miktar para kazanıyorum ve giderim olmadığı için çoğunu biriktirebiliyorum. İstifa edersem de suçlanacağımdan eminim donem ortasında bıraktın gittin şeklimde. Bazen de bikaç ay sonra görmeyeceğim insanlar için kendimi fazla yıprattığımı düşünüyorum , sizin düşüncelerinizi merak ettim