İşaret tahlilinde Lökesit esteraz (+++) ve lokesitin 30 çıkması normal mı kafam karışık yardımcı olur musunuz

zumzumo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2024
50
6
24
Merhaba kızlar ikinci hamileliğim ilki düştü 6 haftalıkken haliyle biraz tedirgin oluyor insan idarar tahlilimde lökesit esteraz (+++) bu şekil pozitif çıkmış lokesit de 30 çıkmış biraz araştırınca enfeksiyon vs diye çıkıyor tecrübeli kişiler bana biraz açıklayabilir mi daha önce yaşayıp atlamışmış biri varsa anlatabilir mi tedirgin oluyorum çok ilk gebeliğim de düşük yaptım ikinsicinde ister istemez çok tedirgin olıyorum yardımcı olur musunuz bide demir galiba düşük çıkmış

Eklentiler

• IMG_0228.png
    140,2 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_0227.png
    146,8 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_0226.png
    146,5 KB · Görüntüleme: 12
Doktora gitmeniz lazım idrar yolu enfeksiyonu var büyük ihtimal. Asıl sizin TSH biraz yüksek mutlaka doktora gitmeniz lazım vakit kaybetmeyin lütfen.

Doktora gitmeniz lazım idrar yolu enfeksiyonu var büyük ihtimal. Asıl sizin TSH biraz yüksek mutlaka doktora gitmeniz lazım vakit kaybetmeyin lütf
Doktora gitmeniz lazım idrar yolu enfeksiyonu var büyük ihtimal. Asıl sizin TSH biraz yüksek mutlaka doktora gitmeniz lazım vakit kaybetmeyin lütfen.
tiroit mi oluyor Sanırım ırsi biraz o annemde de var ablam hamile iken ondada yüksekti ilaç kullandı hamilelik boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…