İlk mesajdaki linkler düzelmiş. Tarifleri ekledikçe koyduğum görsellerin üstündeki linkler çalışmıyorilk mesajda ki linklerde sorun yok.
İlk mesajdaki linkler düzelmiş. Tarifleri ekledikçe koyduğum görsellerin üstündeki linkler çalışmıyor
He valla canımın içi, ne zaman yemek bölümüne girsem ölüyorumAynen bende yemek yarışmasında oy kullanmaya tok gitmeyi öğrendimSonu fena oluyor dediğin gibi
SağolMune 'm
BunuKonuyla alakasız ama geçen hafta Gaziantepe gittim kahvaltı ettiğimiz bir mekanda resmin başında görünen pişiler vardı ben hayatım da böyle bişey yemedim tarifi istedik tabi vermedilerbilen var mı bu pişi yi üstüne pudra şekeri dökmüşlerdi içi pamuk gibiydi
Mesela şuan açım ya senin mesajı okurken bile ağzımın suyu akıyor yeminleHe valla canımın içi, ne zaman yemek bölümüne girsem ölüyorumhele tatlı tariflerine ruhumu teslim ediyorum
Senin tariflerde beni mahveden tatlılar var, aç gelsem dayanamamçok marifetli eli lezzetli biri olduğunu da bildiğimden bakarken tatlarını alıyorum fena oluyorum :)))
Ayyyy yalnız turşu kavurman beni eskiye götürdü, senden iyi olmasın Karadenizli bir arkadaşım vardı, onda toplandığımızda muhlama ve turşu kavurma fiksimizdi.
Konuyla alakasız ama geçen hafta Gaziantepe gittim kahvaltı ettiğimiz bir mekanda resmin başında görünen pişiler vardı ben hayatım da böyle bişey yemedim tarifi istedik tabi vermedilerbilen var mı bu pişi yi üstüne pudra şekeri dökmüşlerdi içi pamuk gibiydi
Mayalı değilde bildiğim kadarıyla kabartma tozlu hatta karbonatlı oluyor.
Hahahahaha valla şu an bende açım, kızım ekmek yaptı adam mutfağa koştu ekmek yemek için, sana yazarken mutfaktan sesleniyor gel de ekmekleri gömelim diyeMesela şuan açım ya senin mesajı okurken bile ağzımın suyu akıyor yeminleTurşu kavurması, muhlama ,birde mısır ekmeği ne güzel olurdu. Olsada yesek