İsabella'nın Mutfağı

Beyim bana jest yapmış topiğimi paylaşmış
Var ol kocam
Bugün Öğretmenler Günü. Size hediyede bulunmuş. Emekleriniz, becerileriniz için sizi takdir etmiş, beğenmiş, siz de öğretmen ışığı görmüş.
Biz kadınlar evimizin, elimizin, çocuklarımızın öğretmeniyiz bir nevi.

Benimde böyle bir fikrim vardı oysaki çoktan ablam yapmış ellerine sağlık

Oyy maşallah ellerinize sağlık. Bir yemek kitabı kadar tarif var burda. Kolaylarından yapmaya başlarım artık

Bikeresinde kurabiye yapayim dedim ayri ayri dizdim tepsiye pisti ,fakat isler umdugum gibi gitmemis,firini bir actim voltrani olusturmus adeta tek yurek olmuslar ajahjajsj yalniz cok delikanli bir kurabiyeydi sert ,tas gibi ...rezillik

Sık kullanilanlara ekledim tarifleri yaparsam resmi atatim birlikte guleriz

Ayakta alkisliyorum supersin valla helal sana

İyi ki paylaşmış, yoksa haberdar olamayacaktik Denenmiş deyince ilgimi çekti, hayırlı ve bol tarifli olsun
Çok teşekkür ederim. Hepsi deneyip sonuçlarını beğendiğim tarifler
Doğru diyorsun deynepnaz Her kadın,her anne bir anlamda öğretmende .Özellikle çocuğu olanlar çocuklarının ilk öğretmenleri değil mi zaten.Eee tabii bir de erkeklerin büyümeyen çocuklar olduğunu düşünürsek hepimiz öğretmeniz
Kocamın bu öğretmenler günü hediyesini sevgiyle alıyorum
Benimde böyle bir fikrim vardı oysaki çoktan ablam yapmış ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım 2 yıl önce açmıştım bu başlığı. Son zamanlarda elimde çok tarif birikti fırsat bulup ekleyemedim..
Sende yapabilirsin. Açarsan haberim olsun
Oyy maşallah ellerinize sağlık. Bir yemek kitabı kadar tarif var burda. Kolaylarından yapmaya başlarım artık
Çok teşekkür ederim Takıldığınız bir yer olursa sorun lütfen ❤
Deneye deneye öğreniyoruz hepimiz. Doğru tarifi bulmak önemli

Bende yapmak istiyorum burada arkadaşlara bahsettim geçenlerde sizin tarifi pişirdim limonlu kek

İsabelcim harika bir sayfa olmuş , hayırlı olsun. Sunumlarına bayıldım. Fotoğraf çekimleri bir harika olmuş, emeğine değmiş.

Maşaallah hepsi görüntüsüyle sunumuyla çok güzel gözüküyorlar eminim tadlarıda harika ellerinize sağlık

Çok teşekkür ederim
Tek kelimeyle muh te şem. Ellerinize sağlık.
Çok teşekkür ederim
nasıl becerikli hatunsun maşallah canım benim hepsi birbirinden enfes hele sunum bayıldım
Canım Jelesec ,çok teşekkür ederim
İsabelcim harika bir sayfa olmuş , hayırlı olsun. Sunumlarına bayıldım. Fotoğraf çekimleri bir harika olmuş, emeğine değmiş.
Çoook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…