- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.297
- Konu Sahibi Nar Cicekleri
Hangi doktora yaptirdiniz9 sene önce yaptırmıştım 8 bine hem de doktorum Nişantaşı'ndaherhalde bu buruna şimdi 60 ister o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi doktora yaptirdiniz9 sene önce yaptırmıştım 8 bine hem de doktorum Nişantaşı'ndaherhalde bu buruna şimdi 60 ister o zaman
Süreklilik hastasıyım ondan9 sene öncesi için iyi fiyat vermişsiniz ozaman sizde
Ahmet bey kbb doktorurevizyonda iyi bir doktor diye duydum inşallah memnun kalırızFiyatlar aşırı artmış genel olarak özellikle isim yapan doktorlarınki bu rakam bana yine insaflı geldi görüştüklerim bundanda fazla istiyordu40 bin ne 60 bin ne ya.Yaziklar olsun fiyatlara bak.Wala o parayı bunlara vericegime giderim estetik de yapan bı KBB ciye onda olurum ameliyatı.Bi sürü insan var ameliyatını KBB de olan ve çok memnun kalan.
9 sene önce pahalı yapmış 3 sene önce o fiyata şuan çok pahalı yapanlar var 60 bin ne 90 binden başlıyor revizyon resmen.9 sene önce yaptırmıştım 8 bine hem de doktorum Nişantaşı'ndaherhalde bu buruna şimdi 60 ister o zaman
döviz kuru en yüksek seviyedeydi 6 ay önce. Fakat şu an 6 ay öncesine oranla fiyatlar % 50 artmış durumda. Bunun dövizle açıklanacak yanı yok. Kafalarına göre fiyatlandırma yapıyorlar.döviz farkı yüzünden oluyor hep
Hayır çok alakası var döviz farkı arttıkça yurtdışındaki hastalara çok cazip geliyor bizimkiler şimdi doların euronun tadını alan doktorlar türk hastalara burun kıvırmaya başlıyor bir süre sonra neden 100k alacağı aynı ameliyatı türk hastaya çeyrek fiyata yapsın ki?hastahanelerde dolar artınca fiyat arttırıp dolar düşünce fiyat indirmiyorlar kısacası fiyat arttığı zaman hem hastaneye verdikleri fiyat malzeme maliyeti artmış oldu ve dolar düşüncede inmedi.adamlar kar payını korumak istiyor ikinci sebep hepsi lüks yerlerde muayenehane tutmuş oranın kirası genel yaşam masrafları hepsi arttıkça adamlarda yaptıkları işin fiyatını arttırıyor yaşam standartını korumak adına bu sırada olanda yine türklere oluyor malesef yani herşey ekonomidöviz kuru en yüksek seviyedeydi 6 ay önce. Fakat şu an 6 ay öncesine oranla fiyatlar % 50 artmış durumda. Bunun dövizle açıklanacak yanı yok. Kafalarına göre fiyatlandırma yapıyorlar.
Denetleyen yok artı adamda diyecek ki benim kiram 30k hastaneye verdiğim pay atıyorum 10k oldu şuyum bu oldu falan filan genel olarak herkes fahiş arttırınca adamda kendi fiyatını arttırıyor.devletin toptan denetlemesi lazım ama o zamanda bu adamlar zaten türkiyede kalmaz giderler yani zaten aşırı bir beyin göçü var yakında birçok hizmeti ya alamıcaz yada bundanda fahiş fiyatlara olduğu için imkan olmayacak.Olmaz arkadaşlar, olmaz. Ülkede denetimde tutulan hiçbir şey olmadığı gibi bu fiyatlara da denetim yok. Atıyorum, 20 bin olan bir şey 3 ay sonra 50 bin olamaz. Cidden olamaz. İstediği kadar iyi doktor olsun, feriştahı olsa ne yazar? Yurt dışında bu fiyatları bu şekilde kafalarına göre artıramıyorlar mesela...
Oldu,gözlerim doldu deseydiniz. Şikâyetçi olun,başka doktor ile ilerleyin. Hem burnu yapamayacak hem de revizyon icin para isteyecek. Yapabilecek olsa ilk ameliyatta yapardı,ilk ameliyatı başarısız olan bir doktora revizyon olmam.Ben İsa bey'e 2021 Ocak ayında ameliyat oldum ama malesef tamponlar alındığı gün bir taraf şişti. Şişlikler inmesine rağmen burnumun sol tarafı yamuk duruyor. Tekrar revizyon ameliyatı olmam lazım ve ameliyat fiyatları da iyice yükselmiş. Kendisi 25.000 liraya düzelteceğini söyledi.
Ben tek kuruş ödemeden revizyon oldum ama aşırı pişmanım.Gel ücretsiz yapayım diyene yok deyip iyi bir şey çıkacağını ümit etmemek lazımmış.Üstüne para vermek mi aslaaa.Ben İsa bey'e 2021 Ocak ayında ameliyat oldum ama malesef tamponlar alındığı gün bir taraf şişti. Şişlikler inmesine rağmen burnumun sol tarafı yamuk duruyor. Tekrar revizyon ameliyatı olmam lazım ve ameliyat fiyatları da iyice yükselmiş. Kendisi 25.000 liraya düzelteceğini söyledi.
Türkiye’de bu konuda bilindik en iyi Dr Eren Taştan’dır herkes bilir ancak 800 bin TL ye yapıyordu en sonAHmet islam a gittim 40.000 dedi ben 40.000 e okeyken şimdi de 60.000 e yükseltmiş. Çok pahalı
Olmadım ama doğal çalışıyor. Çoğunlukla burnu büyütüyor izlemlediğim. Teknik olarak sağlam burun çıkarıyor ama görsel olarak içine siner mi bilemiyorum. 1 2 fenomenin yaptı,beğenemedim.Kızlar herkese teşekkür ederim dönüşler için. İsa beyden vazgeçtim çünkü görüşmeden sonra telefonda görüştük ve kaygımdan bahsetmeme rağmen hemen ameliyat gününü ayarlamak istedi.
FURKAN KARALOĞLU na revizyon olan var mıdır acaba?
Hangi fenomenlerOlmadım ama doğal çalışıyor. Çoğunlukla burnu büyütüyor izlemlediğim. Teknik olarak sağlam burun çıkarıyor ama görsel olarak içine siner mi bilemiyorum. 1 2 fenomenin yaptı,beğenemedim.
Lütfennn dönüş yapınnn lütfen mesajdan da olurHangi fenomenler
800 bin miTürkiye’de bu konuda bilindik en iyi Dr Eren Taştan’dır herkes bilir ancak 800 bin TL ye yapıyordu en son
BenKızlar herkese teşekkür ederim dönüşler için. İsa beyden vazgeçtim çünkü görüşmeden sonra telefonda görüştük ve kaygımdan bahsetmeme rağmen hemen ameliyat gününü ayarlamak istedi.
FURKAN KARALOĞLU na revizyon olan var mıdır acaba?