İSA ÖZBAY // YALVARIRIM BAKIN LÜTFEN

Nar Cicekleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
26
2
28
Ben İsa Özbay ile görüştüm cici bi adam fakat çok korkuyorum. 3 yıl önce olduğum bi ameliyat sonucu burnumdan hiç memnun değilim fiyatlar daha fazla yükselmeden olup kurtulmak istiyorum. YALVARIRIM olan yok mu bu adama bu platformda. Lütfen yardımcı olun bana.

Hiç fikrim yok,Istanbul'da ki doktorları aşağı yukarı tanırim bu doktorun adını bu yil duydum... o da sponsorlu reklamlarda. Revizyon için Ahmet Islam öneririm kuzenlerim ona oldu. Tabi sadece bir öneri karar sizin..

AHmet islam a gittim 40.000 dedi ben 40.000 e okeyken şimdi de 60.000 e yükseltmiş. Çok pahalı 😢
Çüş artık ya! Bunlar iyice çıldırdı yani! O parayı bir kenara koyabilenleri nereden buluyorlar çok merak ediyorum. Şu an, şu sistemde 500 TL bile çok değerli! Gelecek ay o 500'e bile muhtaç olabiliyoruz yani...

Hiç fikrim yok,Istanbul'da ki doktorları aşağı yukarı tanırim bu doktorun adını bu yil duydum... o da sponsorlu reklamlarda. Revizyon için Ahmet Islam öneririm kuzenlerim ona oldu. Tabi sadece bir öneri karar sizin..
merhaba kuzenleriniz estetik kaygılarla mı ameliyat oldular yoksa nefes sorunları da var mıydı? ahmet bey bunları çözdü mü teşekkür ederim şimdiden

Çüş artık ya! Bunlar iyice çıldırdı yani! O parayı bir kenara koyabilenleri nereden buluyorlar çok merak ediyorum. Şu an, şu sistemde 500 TL bile çok değerli! Gelecek ay o 500'e bile muhtaç olabiliyoruz yani...
Ahmet bey yine iyi mehmet beyle görüşmüştüm 3 haneli bir rakam belirtti😂

Görünüşten memnun kaldı mı kuzenler?bende ahmet beye olacağım nasipse.plastik cerraha olacaktım ama burnumda septum deviasyonuda varmış kbbye karar kıldım🤔

Siz beni etiketlemiştiniz başka konuda ben bu doktoru duymadım ama size tavsiyem ikinci ameliyat revizyon malesef fiyatlar pahalı en iyisi bir şekilde para biriktirin veya küçük şehirde bilindik doktor bulmaya çalışın.gazi hastahanesinde ameliyat olanlar memnundu sanırım biraz araştırıp devlette deneyebilirsiniz çok sınırlı bütçem olsa ben öyle yapardım sadece ucuz olsun diye olmayın tekrar hüsran olursa 3.ye maddiyat iyice artar.

40 bin ne 60 bin ne ya.Yaziklar olsun fiyatlara bak.Wala o parayı bunlara vericegime giderim estetik de yapan bı KBB ciye onda olurum ameliyatı.Bi sürü insan var ameliyatını KBB de olan ve çok memnun kalan.

40 bin ne 60 bin ne ya.Yaziklar olsun fiyatlara bak.Wala o parayı bunlara vericegime giderim estetik de yapan bı KBB ciye onda olurum ameliyatı.Bi sürü insan var ameliyatını KBB de olan ve çok memnun kalan.
Revizyonu her doktor yapamaz,uzmanlık istiyor. 2.kez hasta hayal kırıklığı yasamak istemez son şansım diyen dusunur,o yüzden fiyata bakmayin. Her burun bir degil,kolay burunu hepsi yapıyor,zor burun mesele.

Bu fiyatlar inanın hiç normal değil.Herkes kafasına göre fiyat verio resmen.Bence bı KBB uzmanıyla da görüşüp fikir alınabilir.

Bu fiyatlar inanın hiç normal değil.Herkes kafasına göre fiyat verio resmen.Bence bı KBB uzmanıyla da görüşüp fikir alınabilir.
Fiyatlar normal Ahmet Islam Kbb doktoru zaten piyasaya gore yine iyi fiyat vermiş,revizyon için...Piyasa bu artık. Adi sani bilinmemiş doktora 2.kez burun emanet etmem ben açıkçası. Burun da 2.nci kez ariza çıkarsa kafayı duvardan duvara vurursunuz keşke 5 katı verseydim de böyle olmasaydı diye 😃

9 sene önce yaptırmıştım 8 bine😀 hem de doktorum Nişantaşı'nda🤭🤭herhalde bu buruna şimdi 60 ister o zaman😀

X