is yerinde yonetici bayanlar

Tazminatini al daha insancıl şartları olan bi yere git kendine yüklenme kendin yazmissin sürekli müdürler değişiyor.kendini toplayana kadar asgari ücretli rahat bi yerde calissan. 8 senede katil etcekler en sonunda seni orada.birak onlar kurtarsin dünyayı bakalim nasil oluyor.eşek yükünü çekip daha ne katlaniyorsun canını sokakta mı buldun

baska yerlerde calisabilirim ama 8 yillik tazminatimi yakmqk istemedim avukata verebilirim noterden cogu arkadasim cikti zaten.esimde orda calisiyor zirt pirt tutanak tutarlar yildirirlar sansimi denemem lazim en fazla ne yapabilirlerki.burda kavgaci olan kazaniyor

Öncelikle başlıkta kullandığınız 'bayan' kelimesi yerine 'kadın' daha uygun bir kelime olurdu, çünkü dünyada iki ayrı cins var kadın ve erkek olmak üzere, bayan belki hitap kelimesi olabilir.
Sorunlarınıza gelince 8 yıldır aynı iş yerinde çalışan bir üniversite mezunu olarak niçin asgari ücret aldığınız konusunda öncelikle kendinizi, iletişiminizi ve kişisel yeteneklerinizi sorgulamalısınız. Bana sorarsanız psikolojik yardım almalı ve öncelikle kendine güven ve iletişim becerileri konusunda kendinizi geliştirmelisiniz. Bu asıl problemi çözmeden iş yerindeki hiç bir problemi aşabileceğinizi sanmıyorum. Yıllardır eğitim odaklı özel sektörde çalışan bir yönetici olarak diyorum ki ' hak verilmez, hakedilir ve alınır'.

İşi iyi yapınca hep sana kalır. Baştan yapamıyorum diyeni o şekilde kabulleniyorlar durum her yerde böyle. Pasif direnişe geç, hata yap isteksiz davran. Sorduklarında tükendim dersin hoş bu gidişle gerçekten tükenirsin

İşyeriniz berbat gerçekten
Bunun yöneticilerin cinsiyetiyle ne alakası var anlamadım , erkek olsalardı da şirket politikasını uygulamakla yükümlüler. Sizin şirket politikası da insanları köle edinmek.
Kavga çıkarıp kendinizi kovdurun tazminatı kapın

Şirketler insanları böyle sömürüyor işte
8 yıl aynı işte çalış, zam alma, köle yerine geç ama çalıştığın yer sömürdüğünü kabul etmek yerine dön de kendine bak kardeşim sen kendini neden sömürttün diyor?!?

Siz yöneticiliği çok yanlış anlamışsınız
Yöneticilik insan, zaman, para kaynaklarını en verimli şekilde yönlendirmeye denir. Doğru takım çalışması yapmaya ve takımın başarılı olması için elinden geleni yapmaya denir.
Siz yönetici değil profesyonel sömürücüsünüz. Aldığınız eğitim de yönetmek değil, insan sömürmek.

O son yazdığınız cümle ayrıca saçmalık, köleliğe kılıf uydurmuşsunuz. İş kontratı denen bir şey var, çalışan hakları açıkça yazılır/verilir ve her 2 taraf da hem işçi hem işveren bu yasal çerçevede davranır. Burdan da anlayacağınız gibi özel sektörün bu denli rezil olmasında sizin kafada insanların katkısı büyük.

Yalnız dikkat edin sonuçta siz de ücretli bir çalışansınız. Başkalarına yaptıklarınızın aynısı yarın sizin de başınıza gelebilir. O zaman yanınızda duracak kimseyi bulamazsınız.

orada kavgaci olan degil dengesiz olan kazaniyor.sen neden kendi kendini ezikliyorsun.herkesin bir tarzi vardir.kötü insana özenip kötü insan mi olmak lazim.8senelik tazminat neden yanıyor o konuda da mi hak yiyorlar.

kendin cikarsan tazminatin yanar ben zaten eger cikarsam noter yoluyla ihtarla cikarim.ben isten cikmak su an istemiyorum ben sadece bu benim bir tik ustum takim lideri olan kisilerin bana tavri tarzi.hem her isi ben yapayim hemde avaz avaz azar isiteyim.bakislari kelimeleri oyle sertki..

belkide kocan orada diye hazımsızlık ve mobbing.mobingi kanıtlayıp çıksan yanmaz aslında tazminatin.burada kari. Koca ayni is yerinde calisanlar oldu tanidigim onlara direk biriniz işten çıkın demişler.adam çıktı değişik işler yaptı.fakat kocasi gittikten sonra karisi da fazla duramayıp is değiştirdi.

burasi hep asgari ucret baska zam yok cok isten cikan oldu zam yapilmadigi icin.yonetici gercek calisanin hakkini gozetmeli.emege saygi.kimseye hakkimi helal etmiyorum.hic unutmuyorum gecen sene beni tam 1 ay hic izinsiz calistirmislardi.eleman yok diye sesimi cikarincada bagirip susturmuslardi.evet arkadaslar buraya yazdikca ne kadar sacma salak onur kirici davraniyorlar bana ve ben gercekten cahil gibi siniyorum farkindayim.toparlanacagim insaallah herkes nasilsa bende oyle olacagim.1 ayin sonunda bir pazar yarin izin kullanacamiyim diye yazdigimda hayir canim iznin onaylanmadi denildi bana.bende sizden izin istemiyorum devletin bana tanidigi yasal iznimi kullanacagim deyince o zaman tamam yarin gelme denildi.

Mesajlarinizi okudugumda şu izlenimd variyorum. Ben çok çalisiyoum maaş miktari umrumda degil. Sadece düzgun bir uslup bekliyorum yöneticilerimden. Ben narin oldugum ıcin yukselemiyorum hakkim yeniyor. Ve eşiniz orda çalisiyor duzeniniz bozulsunda istemiyorsunuz. tahammul ediyorsunuz bir çok seye ama kendinize olan öz sayginizi yitirerek... Ne okudunuz nerde yaşiyosunuz şirket ne üzerine bunlarin hepsi belki onemli tahammul gucunuzde. Ama elbet bir gun tukeneceksiniz. Siz artik insanlarin size ah canim vah canim diyecegi durumuda gecmissiniz. Hakkinizin yenmesi stresli kaba ortam az maas ayan beyan ortada. Bu saatden sonra tahammul edip buna devam etmei istiyorsanizda lutfen birde aglayarak kendinizi yipratmayin. Zira kendi dusen aglamaz. Ha yaklasiminiz su olsa maddi olarak ihtiyacim var ve ekonomi sikintili is kolay kolay bulamam. Bulana kadar çekeyim anlarim da...... sizin ki biraz bile bile lades. Ama merak etmeyin hayat yaşata yaşata ögretiyor siz anlamak istemesenizde.

biraz sakinlesince ben inaniyorum kendine gerçek degerinide vereceksin. Kimse anlamaz seni karakterini daha henuz icine giremesemde iş hayati kurtlar sofrasi.. Gerekli yasal duzenlenmeler yapilip uygulanmadan da bu boyle devam edecek.

8 yıldır aynı yerde çalışıp asgari ücreti nasıl kabul ediyorsunuz?
Hakkınızı savunmayı öğrenmelisiniz bence, sessiz sakin kalıp sizi sömürmelerine izin vermeyin.

Öncelikle niye bu kadar agresif bir üslup kullandığınızı anlayamadım ama ben size aynı şekilde cevap vermeyeceğim.Çünkü amacım sizinle tartışmak değil sadece konuya açıklık getirmek istiyorum.
Birincisi ben işverenlerin hanımefendiye karşı olan tutumunu elbette doğru bulmuyorum.Sadece özel sektörün realitesini biraz kısa ve net anlatmışım sonradan farkettim. İş kanunu hakkında Yazdıklarınız teoride yüzde yüz doğru ne yazık ki özel sektörde, pratikte işler öyle yürümüyor.
Benim anlatmak istediğim konu sahibi eğer haksızlığa uğradığını düşünüyorsa bunu net ve açık bir şekilde ifade edip hakkını aramalı.
İnsan aynı işyerinde 8 yıldır çalışıp da maaşının niye asgari ücretin üzerine çıkmadığını hiç sorgulamaz ve artış talebinde bulunmazsa patronlar 'aman sen çok yoruluyorsun iyi de iş çıkarıyorsun gel sana zam yapalım demiyorlar' diyen varsa da sayıları çok az...
Vesselam...

Bunca yıllık deneyimin var. Neden başka iş aramiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…