Eger orda devam etmek istiyorsan bisey yapma devam et ama cikmak istiyirsan vikmadan once noterden ihtar cek ya yasallk haklarimj 3 gun icinde su hesaba yatiirn ya da hakli olarak sozlesmeyi feshedecegim diye. Ve o 3 gun dolunca ise gitme. Ama bu surecte asla sana birsey imzalatmalarina izin verme. Ihtari mutlaka bbir avukata danisarak cek ve avukat vasitasi ile de yasal haklarin icin dava ac. Avukatsiz hareket etme hak kaybina ugrarsin.kabus gibi bir iste calisiyorum.iyice psikolojim bozuldu.ne yapacagimi bilmiyorum.8.30-17:30 saatlerinde calisiyorum gunde 9 saat sgk ya gore haftalik 45 saat olucak gundede 7.5 net saat buna gore gunde 1.30 saat mola hakkimiz var ama ben asla molaya cikamiyorum oylece calisiyorum.kimseyede yaranamiyorum.her resmi tatil her cumartesi pazar her bayram isteyim hafta ici izin veriyorlardi eskiden simdi mesai veriyorlar onunda cogunu kesiyorlar.8 yildir ayni isi yapiyorum guya kurumsal bir sirket yukselmek icin yalaka olman ve prezentabil olman gerekiyorum.demekki cok calismakla olmuyor olsaydi ben kesin simdi bir yerlerde olurdum.bide atarli giderli olacaksin etrafindaki arkadaslarina karsi sivri olacaksin filan.benden yasi kucuk olanlar hep sorumlu oldu beni bolca eziyorlar.surekli haksizliga ugruyorum hicbir yoneticiye yasadigim sikintiyida anlatamiyorum.4 yillik universite mezunuyum isimi severek ve cokda iyi yapiyorum.ama yonetimden bu zamana kadar hic bir takdir almadim.cok calisiyorum ama maasim asgari ucret .yeni gelen eleman benden fazla alir eminim.surekli ust yonetim degisiyor 2-3 yilda bir genel mud.ve yardimcisi degisiyor.cok kritik bir bolumde cok yogun calisiyordum nefes almadan.sadece gunde 20 dk.yemek molam o kadar sonra kosa kosa yerime geciyordum.1 ay once yerimi degistirdiler sakin hic bir yogunlugu olmayan biryere verdiler ben talep etmedim.kafalarina gore is yaptilar sanki.benim yerime aldiklari kiz her gun agliyor ben burayi istemiyorum yapamiycm istifa ederim deyip duruyor yonetime .ben tek kelime etmedim ama cok kirildim icten ice cok uzuldum yillarca buyuk bir emek ver cop gibi baska bir bolume cekil.poxisyonda ayni.sadece is burda daha rahat.fakat dun 1 de isim bitmisken aksam 4 de kadar calisacaksin eski yerinde diye beni eski yerime geri gonderdiler ordaki kizida evine gonderdiler.ben yillarca calistim tek basima kimse bana destege gelmedi dedim o benmisim.diger kiza jest yaptilar o ara inatla mola kullaniyordum sorumlu beni zirt pirt ariyor nerdesin diyor moladayim dedim.niye bu kadar uzun surdu vs.molaya ciktigim saati soyledim.bana emrediyor hemen acil yerine geccc diye avaz avaz telde bagiriyor 1.5 saat mola hakkim dedim.bana hayirr git insan kaynaklarina sor molan gunluk 1 saat onunda yarim saaati yemek diger yarim saatinide 15 er dakika kullaniyirsun diyor fakat toplu 1 saat mola kullananlar var onuda biliyorum.ben tabi dun sadece yarim saat kullanabildim .yarin pazar ben molada onda bunda degilim surekli bana bagiriyorlar haksizlik yapiyorlar yarin mudurumuzu arayip onunla bulusmak istedigimi soylesem bulusurmu bilmem ama anlatsam yasadigim sikintilari olmazmi.ne yapmaliyim nasil yapmaliyim bilmiyirum.cok uzgunum.
Canım bazı insanlar doğuştan yumuşak bir mizaca sahiptir böyle vahşi ortamlarda ilk önce onlar ezilir, sen yıllardır aynı yerde çalışıyorsun ve maaşın asgari ücret ise allah aşkına neden korkuyorsun çek restini, sen asgari ücretle heryerden iş bulursun bir burası mı var, terbiyesiz seni ezip iş yaptırmaya çalışıyor konuş sen de ben ayrılacağım dekabus gibi bir iste calisiyorum.iyice psikolojim bozuldu.ne yapacagimi bilmiyorum.8.30-17:30 saatlerinde calisiyorum gunde 9 saat sgk ya gore haftalik 45 saat olucak gundede 7.5 net saat buna gore gunde 1.30 saat mola hakkimiz var ama ben asla molaya cikamiyorum oylece calisiyorum.kimseyede yaranamiyorum.her resmi tatil her cumartesi pazar her bayram isteyim hafta ici izin veriyorlardi eskiden simdi mesai veriyorlar onunda cogunu kesiyorlar.8 yildir ayni isi yapiyorum guya kurumsal bir sirket yukselmek icin yalaka olman ve prezentabil olman gerekiyorum.demekki cok calismakla olmuyor olsaydi ben kesin simdi bir yerlerde olurdum.bide atarli giderli olacaksin etrafindaki arkadaslarina karsi sivri olacaksin filan.benden yasi kucuk olanlar hep sorumlu oldu beni bolca eziyorlar.surekli haksizliga ugruyorum hicbir yoneticiye yasadigim sikintiyida anlatamiyorum.4 yillik universite mezunuyum isimi severek ve cokda iyi yapiyorum.ama yonetimden bu zamana kadar hic bir takdir almadim.cok calisiyorum ama maasim asgari ucret .yeni gelen eleman benden fazla alir eminim.surekli ust yonetim degisiyor 2-3 yilda bir genel mud.ve yardimcisi degisiyor.cok kritik bir bolumde cok yogun calisiyordum nefes almadan.sadece gunde 20 dk.yemek molam o kadar sonra kosa kosa yerime geciyordum.1 ay once yerimi degistirdiler sakin hic bir yogunlugu olmayan biryere verdiler ben talep etmedim.kafalarina gore is yaptilar sanki.benim yerime aldiklari kiz her gun agliyor ben burayi istemiyorum yapamiycm istifa ederim deyip duruyor yonetime .ben tek kelime etmedim ama cok kirildim icten ice cok uzuldum yillarca buyuk bir emek ver cop gibi baska bir bolume cekil.poxisyonda ayni.sadece is burda daha rahat.fakat dun 1 de isim bitmisken aksam 4 de kadar calisacaksin eski yerinde diye beni eski yerime geri gonderdiler ordaki kizida evine gonderdiler.ben yillarca calistim tek basima kimse bana destege gelmedi dedim o benmisim.diger kiza jest yaptilar o ara inatla mola kullaniyordum sorumlu beni zirt pirt ariyor nerdesin diyor moladayim dedim.niye bu kadar uzun surdu vs.molaya ciktigim saati soyledim.bana emrediyor hemen acil yerine geccc diye avaz avaz telde bagiriyor 1.5 saat mola hakkim dedim.bana hayirr git insan kaynaklarina sor molan gunluk 1 saat onunda yarim saaati yemek diger yarim saatinide 15 er dakika kullaniyirsun diyor fakat toplu 1 saat mola kullananlar var onuda biliyorum.ben tabi dun sadece yarim saat kullanabildim .yarin pazar ben molada onda bunda degilim surekli bana bagiriyorlar haksizlik yapiyorlar yarin mudurumuzu arayip onunla bulusmak istedigimi soylesem bulusurmu bilmem ama anlatsam yasadigim sikintilari olmazmi.ne yapmaliyim nasil yapmaliyim bilmiyirum.cok uzgunum.
8 Yıldız aynı yerde çalışıp sadece kendine eziyet etmişsin yazık cidden de!kendimi savunamadigim rest cekmedigim icin geliyor bunlar benim basima.mudurumuz bayan.bilmiyorumki onunda haberi vardir bana yapilanlardan diye dusunuyorum..
Ohoooo siz böyle olursanız çok ezerler. Hemen yarın o yerden ayrılmakla başlayın güne kalsınlar elemansız bir de hazırlıksız oldu mu daha da iyi olur. Zaten sizden bir tane daha bulmaları mümkün değil. Kendinize düzgün bir iş bulun.esime anlatiyorum hakkini yediriyorsun kendini ezdiriyorsun senimi dovecekler ne korkuyorsun deyip duruyor.ben kimseyle restlesemiyorum.dun mal gibi calistim oranin elemani evine gitti ben disardan gelen eleman oturdum calistim tamam ben oranin eskisiyim beni sorgusuz sualsiz aldilar ordan ben orda calisirken hic 2.30 da yerime birini koyup bana sen git dinlen demediler.enayi gibi calistim gidilecekse benim cikmam hakti.hakkimi yedirdim.ariyorum telimi bile acmiyorlar bilerek.satis yapiyorum kasadayim musteriler burda niye teksiniz diye baguriyorlar sorumlu telini acmiyor cunku yanima gonderecek elemani yokkk.
Tecrübeniz olduğu için başka bir yerde çalışabilirsiniz sizi geri çevireceklerini zannetmiyorumkabus gibi bir iste calisiyorum.iyice psikolojim bozuldu.ne yapacagimi bilmiyorum.8.30-17:30 saatlerinde calisiyorum gunde 9 saat sgk ya gore haftalik 45 saat olucak gundede 7.5 net saat buna gore gunde 1.30 saat mola hakkimiz var ama ben asla molaya cikamiyorum oylece calisiyorum.kimseyede yaranamiyorum.her resmi tatil her cumartesi pazar her bayram isteyim hafta ici izin veriyorlardi eskiden simdi mesai veriyorlar onunda cogunu kesiyorlar.8 yildir ayni isi yapiyorum guya kurumsal bir sirket yukselmek icin yalaka olman ve prezentabil olman gerekiyorum.demekki cok calismakla olmuyor olsaydi ben kesin simdi bir yerlerde olurdum.bide atarli giderli olacaksin etrafindaki arkadaslarina karsi sivri olacaksin filan.benden yasi kucuk olanlar hep sorumlu oldu beni bolca eziyorlar.surekli haksizliga ugruyorum hicbir yoneticiye yasadigim sikintiyida anlatamiyorum.4 yillik universite mezunuyum isimi severek ve cokda iyi yapiyorum.ama yonetimden bu zamana kadar hic bir takdir almadim.cok calisiyorum ama maasim asgari ucret .yeni gelen eleman benden fazla alir eminim.surekli ust yonetim degisiyor 2-3 yilda bir genel mud.ve yardimcisi degisiyor.cok kritik bir bolumde cok yogun calisiyordum nefes almadan.sadece gunde 20 dk.yemek molam o kadar sonra kosa kosa yerime geciyordum.1 ay once yerimi degistirdiler sakin hic bir yogunlugu olmayan biryere verdiler ben talep etmedim.kafalarina gore is yaptilar sanki.benim yerime aldiklari kiz her gun agliyor ben burayi istemiyorum yapamiycm istifa ederim deyip duruyor yonetime .ben tek kelime etmedim ama cok kirildim icten ice cok uzuldum yillarca buyuk bir emek ver cop gibi baska bir bolume cekil.poxisyonda ayni.sadece is burda daha rahat.fakat dun 1 de isim bitmisken aksam 4 de kadar calisacaksin eski yerinde diye beni eski yerime geri gonderdiler ordaki kizida evine gonderdiler.ben yillarca calistim tek basima kimse bana destege gelmedi dedim o benmisim.diger kiza jest yaptilar o ara inatla mola kullaniyordum sorumlu beni zirt pirt ariyor nerdesin diyor moladayim dedim.niye bu kadar uzun surdu vs.molaya ciktigim saati soyledim.bana emrediyor hemen acil yerine geccc diye avaz avaz telde bagiriyor 1.5 saat mola hakkim dedim.bana hayirr git insan kaynaklarina sor molan gunluk 1 saat onunda yarim saaati yemek diger yarim saatinide 15 er dakika kullaniyirsun diyor fakat toplu 1 saat mola kullananlar var onuda biliyorum.ben tabi dun sadece yarim saat kullanabildim .yarin pazar ben molada onda bunda degilim surekli bana bagiriyorlar haksizlik yapiyorlar yarin mudurumuzu arayip onunla bulusmak istedigimi soylesem bulusurmu bilmem ama anlatsam yasadigim sikintilari olmazmi.ne yapmaliyim nasil yapmaliyim bilmiyirum.cok uzgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?