İyi akşamlar,
Uzun süredir iş yerindeki iki kişinin bana olan tavır ve üsluplarından çok rahatsızım. Maddi olarak zor durumdayım ve bu işe gerçekten çok ihtiyacım var. Bu sebepten bu tavırlara bir müddet göz yumdum ama artık benliğim, ruhum, özgüvenim iradem dışında onlara savaş açmış durumda. Bu iki kişi birlikte çalışıyor, biri müdürün sağ kolu ve üslup bakımından çok seviyesiz konuşmaları var ve insanlar içinde rencide ediyor, diğeri de onu örnek alan biri, yüz yüzeyken çok pasif ve sakin ama mesajlarda atar gider yapıyor.
Geçen haftadan bu yana artık dişimi göstermeye başladım, hakkımı savunuyorum, cevap veriyorum, hayatta kalma modum devreye girdi gibi. İki haftadır benimle konuşmuyorlar, kendimi çok rahatlamış hissediyorum, son birkaç gündür Instagramda göndermeli post ve reels paylaşır oldular. Açıkcası umrumda değil ama tek korkum birlik olarak işimi kaybetmeme sebep olurlar mı diye düşünmüyor değilim.
Arkadaşlar yaz dönemine kadar nasıl bir yol izlemeliyim? Selamı sabahı keseyim mi ben de? Yoksa merhaba merhaba edip geri kalan saatlerde mesafe mi koyayım araya? Teşekkürler.