is yerinde mesafemi koyamıyorum lutfen yardımmmmmm:((((

bi yerde sinsi sinsi is ceviren vardir. ben onun yaptığını orterken arayi bulayim derken ya da haksizligin onune geceyim derken ihale bana kalir. istisnasiz. ortamlarin aranan insaniyim. kim benim gibi angutu aramaz ki.:banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni benim gibisin yalniz degilmisimm

Deneyimlerini paylasacak baska arkadaslar yok muuuuu :KK43:(

Merhabalar;
Söz gümüşse sukut altındır sözü benim felsefem.Yeri gelince sivri dilli de olurum tatlı dillide.Adamına göre muamele anlayacağın.
Mesela bazı müşterilerim var resmen kendi seviyelerine inen insanların dillerinden anlıyor onlara anladığı dilden konuşurum.Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz 7 senedir ve patron dahil 4 kişiyiz.Müşterilerimizin çoğu eşimin eşim olduğunu dahi bilmez.Bey ve hanımlıyız yani.
İşimi hakkıyla yaparım,ertelemem.
Kimse birbirini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.

Ben de öyleydim zamanla uzak durmayı öğrendim. Şu an çalışmıyorum ama bir zamanlar iş hayatındaki ben ile özeldeki ben baya farklılık gösteriyordu. İşin sırrı mesafeyi korurken aynı zamanda gülümsemekte sakin kalmakta sanırım.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Kızlar mesafenizi nasıl koruyorsunuz iş hayatında aile hayatında hem sevilip hem sayılabiliyormusunuz nasıl yapıyorsunuz bunu ben basaramiyorum malesef ortasını bulamıyorum kızlar ya terapi bile almayi dusunuyorum hem sevilip hem sayilanlardan olmak istiyorum ama yapamiyorum sivri dilliyim biraz sanki bide çok samimi davraniyorum :KK43::KK43: icimde birsey tutamam bi ortamda bise olsa benim ustume kaliyor cok mutsuzum kizlar ya ozellikle calisanlar tecrubelerini yazabilirmi

ben de çok laubali oldum tabiri caizse :KK52:
o sınırı baştan koyamadım şimdi toparlayamıyorum.
lakap bile taktılar yani bana artık :KK37:
aman boşver işime geliyo sevimli küçük kız muamelesi görüyorum.

Merhabalar;
Söz gümüşse sukut altındır sözü benim felsefem.Yeri gelince sivri dilli de olurum tatlı dillide.Adamına göre muamele anlayacağın.
Mesela bazı müşterilerim var resmen kendi seviyelerine inen insanların dillerinden anlıyor onlara anladığı dilden konuşurum.Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz 7 senedir ve patron dahil 4 kişiyiz.Müşterilerimizin çoğu eşimin eşim olduğunu dahi bilmez.Bey ve hanımlıyız yani.
İşimi hakkıyla yaparım,ertelemem.
Kimse birbirini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.

Ben de öyleydim zamanla uzak durmayı öğrendim. Şu an çalışmıyorum ama bir zamanlar iş hayatındaki ben ile özeldeki ben baya farklılık gösteriyordu. İşin sırrı mesafeyi korurken aynı zamanda gülümsemekte sakin kalmakta sanırım.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

ben de çok laubali oldum tabiri caizse :KK52:
o sınırı baştan koyamadım şimdi toparlayamıyorum.
lakap bile taktılar yani bana artık :KK37:
aman boşver işime geliyo sevimli küçük kız muamelesi görüyorum.
Malesef bende gereksiz laubali olmusum sanırım ve cok pismanim simdi tepeme ciktilar ve indiremiyorum nerde gulecegini nerde tawir koyacagini bilmeli insan ben bilmiyorum sanirim:18::18:

X