is yerinde mesafemi koyamıyorum lutfen yardımmmmmm:((((

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.273
1.217
Kızlar mesafenizi nasıl koruyorsunuz iş hayatında aile hayatında hem sevilip hem sayılabiliyormusunuz nasıl yapıyorsunuz bunu ben basaramiyorum malesef ortasını bulamıyorum kızlar ya terapi bile almayi dusunuyorum hem sevilip hem sayilanlardan olmak istiyorum ama yapamiyorum sivri dilliyim biraz sanki bide çok samimi davraniyorum :KK43::KK43: icimde birsey tutamam bi ortamda bise olsa benim ustume kaliyor cok mutsuzum kizlar ya ozellikle calisanlar tecrubelerini yazabilirmi

içindeki dışında diye bir tabir vardır ya aynen öylesin

içinden pazarlıklı ol
herşeyi her düşündüğünü hemen söyleme
insanlara güler yüzlü ol ama arkalarından iş çevir bak nasıl sayılırsın

Yapmacık olamıyorum samimiyim ben bu yuzden kaybediyorum herkesi iyi saniyorum icimdeki hemen dilimdedir itiraf etmeliyim nerde ne konusacagimi bilmiyorum sanirim bi olay olmussa hemen yorum yaparim sonra o olay benim basima kalir sessiz kalsam olacak ama yapamiyorum cok aptalim :KK43:(

Kızlar mesafenizi nasıl koruyorsunuz iş hayatında aile hayatında hem sevilip hem sayılabiliyormusunuz nasıl yapıyorsunuz bunu ben basaramiyorum malesef ortasını bulamıyorum kızlar ya terapi bile almayi dusunuyorum hem sevilip hem sayilanlardan olmak istiyorum ama yapamiyorum sivri dilliyim biraz sanki bide çok samimi davraniyorum :KK43::KK43: icimde birsey tutamam bi ortamda bise olsa benim ustume kaliyor cok mutsuzum kizlar ya ozellikle calisanlar tecrubelerini yazabilirmi

Bence ağırbaşlı olmak, verilen işleri dürüstlükle yapmak ve tatlı dilli olmak diye sıralayabilirim kendimce. Her zaman saygı duyulan fikirlerine önem verilen biri olmuşumdur, öyle de davranıldığını her zaman hissederim. Çünkü ben de karşımdaki kim olursa olsun saygılıyım

Sevilmek zorunda değilsin ama sayılmak zorundasın.
Sen de sevmek zorunda değilsin ama saymak zorundasın.
Sevme olayına takma.. iş bencil bir kulvardır. Sen işini düzgün ve hakkıyla yap, insanlara olduğun gibi davran gerisi senden çıkmıştır.

Yapmacık olamıyorum samimiyim ben bu yuzden kaybediyorum herkesi iyi saniyorum icimdeki hemen dilimdedir itiraf etmeliyim nerde ne konusacagimi bilmiyorum sanirim bi olay olmussa hemen yorum yaparim sonra o olay benim basima kalir sessiz kalsam olacak ama yapamiyorum cok aptalim :KK43:(

Canım özeleştiri yapabilmen, eksiklerini bilmen çok güzel. Yapmacık olma da zaten ama yeni tanıdıklarına yada iş arkadaşlarına biraz ağırlığını koysan düzelir bence.Samimi olmayı,hazır cevap olmayı yakınlarınlayken yaşa,zaten onlar seni doğal halinle seviyordur eminim.

Size nasıl davranılmasını istiyorsanız, siz de iş arkadaşlarınıza öyle davranın. Böylelikle sınırları çizmiş olursunuz.

Mesela hosuma gitmeyen bir durumda net bir sekilde tavrimi ortaya koyamam sessizz ve saf kaliyorum ya arkadaslarim haklarini ararlar isimde cok titiz degilim belkide ondan

Canım özeleştiri yapabilmen, eksiklerini bilmen çok güzel. Yapmacık olma da zaten ama yeni tanıdıklarına yada iş arkadaşlarına biraz ağırlığını koysan düzelir bence.Samimi olmayı,hazır cevap olmayı yakınlarınlayken yaşa,zaten onlar seni doğal halinle seviyordur eminim.

Bence ağırbaşlı olmak, verilen işleri dürüstlükle yapmak ve tatlı dilli olmak diye sıralayabilirim kendimce. Her zaman saygı duyulan fikirlerine önem verilen biri olmuşumdur, öyle de davranıldığını her zaman hissederim. Çünkü ben de karşımdaki kim olursa olsun saygılıyım
Isimi yaparım ama birsey olunca hemen söylenirim yanimda kim olursa olsun o soylendiklerim ertesi gun soylendigim kisiye iletilir herkes askla isini yapmior ama onlar caliskan gorunuor ben is sewmeyen beceriksiz :KK43:

Is yerinde insanlar yerinde durmayan arı gibi insanları takdir ediorlar saygı duyuyorlar benim yapmamam gereken tavrımı koyamamak olmus kizlar ama buda sonradan olmuor ilk izlenim cok onemli insanlar seni analiz edior sonrada ona gore davranior yakında il degistirmek zorunda kalicam ewlenicem o yuzden yeni is yerimde sayilan ve sevilen olmak istiorum kizlar artik burasi burda kalicak burayla ilgili umudum yok iyi niyetli olmak samimi olmak yetmiyor insanlar net tawirli nerde nasil davranacagini bilen insanlari sewiorlar

Ben açıkçası sıkıntıyı tam olarak anlayamadım ama her şeyden yakınıyormuşsunuz gibi bir şey algıladım :44: Bu durumunuzu açık sözlülük olarak nitelendirmek doğru olmayabilir.

iş yerinde herkesi kendin gibi görmeyeceksin! işlerini yapıp üzerine koyman gerekir! sürekli aynı şeyleri yapmakta bir müddet sonra görülmez. sürekli yeni şeyler yeni fikirler üretmen gerek. sevilmek zorunda değilsin! kimseyle samimi olup laçka davranmıcaksın! kuralların olmalı dışına çıkmamalısın. iş arkadaşının her dediğini yapıp karşılık görmezsen zaten saygıda duyulmazsın:26:

iş yerinde herkesi kendin gibi görmeyeceksin! işlerini yapıp üzerine koyman gerekir! sürekli aynı şeyleri yapmakta bir müddet sonra görülmez. sürekli yeni şeyler yeni fikirler üretmen gerek. sevilmek zorunda değilsin! kimseyle samimi olup laçka davranmıcaksın! kuralların olmalı dışına çıkmamalısın. iş arkadaşının her dediğini yapıp karşılık görmezsen zaten saygıda duyulmazsın:26:
Evet evet kesinlikle durumu ozetlediniz bunu yasam tarzi haline getiremiyorum iste sorunum bu :KK43: samimiligi yerinde saglayamiyorum malesef

Evet evet kesinlikle durumu ozetlediniz bunu yasam tarzi haline getiremiyorum iste sorunum bu :KK43: samimiligi yerinde saglayamiyorum malesef
yeni başlıyacağın yerde kesinlikle kimseye güvenme sadece işine odaklan yeni şeyler üret. arkadaşlıkların olsun fakat laçkalaşmasına izin verme. inşallah başarırsın:KK16:

Gerçekten hayranımdır dış görünüsüyle yasama felsefesiyle isiyle her yonuyle prezentabl insanlara is yerinde kilik kiyafet dis gorunus diksiyon da cok onemli.benim tek sorunum burda mesafe koyamamak oldugu icin bu unsur diger butun nitelikleri goturuor

yeni başlıyacağın yerde kesinlikle kimseye güvenme sadece işine odaklan yeni şeyler üret. arkadaşlıkların olsun fakat laçkalaşmasına izin verme. inşallah başarırsın:KK16:
Kesinlikle basarmalıyım bu durumu sevmiyorum cunku hayatimdaki en rahatsiz oldugum durum beni uzen ise gitmek istemeyen birisi olmak hep bu yuzden hep yapacm edecem diyorum yapamiyorum zaten burda bu saatten sonra ne yapsam fayda vermez artik insanlar tanidilar rahat bir insan oldugumu cözdüler.nerde gulecegimi nerde tavir koymam gerektigini ogrenmeliyim is hayati insana cok sey katiyormus kizlar :KK43:(((

İş yerinde herkes tarafından sevilmek zordur.. Ama işinde başarılı olursan sayılırsın.. Herkes fikirlerine önem verir. Benim iş yerinde sevdiğimve sevildiğim arkadaşlarım çoktur ama sevilmek için uğraşmıyorum.. Sadece benim istedğim kişiler beni sevsin isterim.. Diğerleri umurumda değil.. Ama saygıyı herkes tarafından isterim..

bi yerde sinsi sinsi is ceviren vardir. ben onun yaptığını orterken arayi bulayim derken ya da haksizligin onune geceyim derken ihale bana kalir. istisnasiz. ortamlarin aranan insaniyim. kim benim gibi angutu aramaz ki.:banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X