• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerimdeki Ali Cengiz Oyunları ve Ben

Etine dolgun deyince Burhan Altintopun sevgilisi Naile geldi aklima:KK53::KK70:
Daha akilli oldugunuza gelince,buna siz mi karar verdiniz? Yoksa baska biri mi soyledi?
İsyerinde kuyunuzu kazanlara karsi ozel bir sey yapmaniza gerek yok. Arkadas olmaniza veya arkadasmis gibi davranmaniza da gerek yok. Merhaba gunaydin iyi aksamlar. Hepsi bu kadar kolay

Kime gore daha akillisiniz? Burda bile guzelim akilliyim diye girdiniz konuya. Belki de sizin bu itici davranislariniza tahammul edemiyorlardir, gitse de bi kurtulsak diyolardir.

Ne yapcaginiza gelirse haddinizi bilin, bilin ki insanlar size had bildirmeye calismasin. Orasi is yeri guzellik yarismasi da degil ayrica. Saygiyi dolgun etinize dopiyes giyerek kazanamazsiniz.

konuyla bunların alakası ne?

belki insnalara tepeden baktığın için senden hoşlanmıyolardır.

Kesinlikle katiliyorum.

Konu sahibi, belki birbirinizi kiskaniyorsunuzdur ne dersin? Mesela bak sen once kendini övdün sonra kadini estektikli bilmem ne diye yerdin sonra da nasil becerdiysen konuyu arkadan is cevirmeye getirdin..
Valla oyle bir son beklemiyordum.

Bence birbirinizi kiskaniyorsunuz canim siz ama bu kiskanclik ikinize de fayda saglamaz.. isinizden olursunuz..

Ben hangi sektör, hangi meslek ya da pozisyonda olursa olsun giyim kuşam konusuna dikkat eden daha şık giyinen,bakımlı insanların işine de kendine de saygısı olduğu düşüncesindeyim.O yüzden ilk etapta dikkatimi çeker ve daha saygılı olurum.Çünkü kendisinin aynasıdır.Bu mantıkta olmayanlarda olabilir ama ben böyle düşünüyorum.O yüzden konu sahibi de aynı mantıkta ele almış,belirtme gereği duymuş bunda gariplik yok bana göre.

bak tam tahmin ettiğim gibi çıktı:)

Son zamanlarda açılan, fake oldugu kuvvetle muhtemel, ayni elden çıkmış gibi duran, fazla! ayrıntı iceren, burada oldugu gibi konu sahibi gibi 2. üyelikten banlanmış konularda asıl üyeliğe islem yapılıyor mu merak ediyorum.. Bence hepsini aynı üye yaziyor..
Belki konuşulmuştur belki açıklanmıştır bilmiyorum ama ben denk gelmedim..

Aklima kendim geldim :) aslinda oyle kompleksli degilimdir ay guzel soyleyim boyleyim diye..cogu kisiyle belli bi samimiyetle konusurum, dostluk kurmam ama konusunca icten biriyimdir yapmacik degilimdir.. bir kac hafta once dogum yaptim ve nasil olduysa eskisinden daha zayifim suanda..geneldede giyimime vs ozen gosteririm..kiskancliktan mi baska birseyden mi nedir...benimle konusan bazilari konusmuyolar suanda.. onu birak hayirli olsun gule gule buyut bile demediler..birde insan karsidakinin bakisinda bile anlar ya.. cekemedikleri nedir anlayamiyorum..ben herkesin iyiligjni isterken etrafimda meger boyle sinsilerde varmis..benden uzak olsunlar..

Döpiyes giymeyenlerin duruşu olmuyor mu bu durumda?

İki yüzlülük yapmayın, sevmediğiniz insanın yanında aptal numarası yapıp kalmak size bir şey kazandırmaz.
Sindirmenize gerek yok. Yok sayın yeter.
Ayrıca sindirmek nedir allah aşkına.
Neden birilerinden rahatsız oldunuz diye üstüne basmak istiyorsunuz ki?
+1

Bakımsız insanlar, kuyularının kazilmasini hak ediyor mu?

Aynen mesela ben. Bakimsizimdir yani makyaj yapmam spor giyinirim. Ama isimde de cok basariliyim tübıtak projelerim var. Ulkeyi disa bagimliliktan kurtardigim urunlerim var. Benimde kuyumu kazmaya calisiyorlar. Hakediyor muyum? :) insan kendinden emin olduktan sonra isteyen istedigini yapsın. Ben mesafemi koruyorum ya da bana laf soylediklerinde 2 3 kat laf geri veriyorum. Kafam rahat cunku samimiyetine inanmadigim insani bana faydasi bile olsa cevremde barindirmam. Bence sizde oyle yapin konu sahibi

döpiyes dediği etek ceketse artık onu herkes giyiyor adil ışık ın indirim reyonundan takımı 150 tl ye "döpiyes" alabiliyorsun eskisi gibi ulaşılmaz değil bazı şeyler

Back