- Konu Sahibi elanor roosevelt
Döpiyes deyince meral akşener geldi aklıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani diyorum ki, bakımsız kendine saygısı olmayan bir tip değilim. Yine de bunları yaşıyorum
bakımsız kendisine saygısı olmayan böyle şeyleri yaşamayı mı hakediyorYani diyorum ki, bakımsız kendine saygısı olmayan bir tip değilim. Yine de bunları yaşıyorum
Bu arada döpiyese bir ben mi takılmadım?,gayet anlaşılır yazmış arkadaş işime ve kendime saygı duyuyorum giyim kuşam konusunda dikkat ediyorum diye.
Kendinizi övüp diğerlerini yermek için konu açtınız bence :)Ben 28 yaşında, etine dolgun, ortalamanın üzerinde bir boya sahip alımlı bir kadınım. Sabah uyanır dişlerime bakım yapar, saçlarımı maşalarım. Her zaman döpiyes giyerim. Anlayacağınız iş yerinde bir duruşum var. Odadaki diğer memur arkadaşlarımla aramda mesleki anlamda bir görüş ve anlayış farkımız var. Ben daha akıllıyım onların kafası biraz fitne fesata basıyor. Öyle fenalar öyle fenalar ki ben artık bıkmış durumdayım. Bunların arasında bambaşka bir kadın oldum.
Şimdi bir şey diycem yine banlanıcam. Ben 28 yaşında, etine dolgun, ortalamanın üzerinde bir boya sahip alımlı bir kadınım. Sabah uyanır dişlerime bakım yapar, saçlarımı maşalarım
Ben hangi sektör, hangi meslek ya da pozisyonda olursa olsun giyim kuşam konusuna dikkat eden daha şık giyinen,bakımlı insanların işine de kendine de saygısı olduğu düşüncesindeyim.O yüzden ilk etapta dikkatimi çeker ve daha saygılı olurum.Çünkü kendisinin aynasıdır.Bu mantıkta olmayanlarda olabilir ama ben böyle düşünüyorum.O yüzden konu sahibi de aynı mantıkta ele almış,belirtme gereği duymuş bunda gariplik yok bana göre.sanırım:)
etek ceket giyerim, takım giyerim vs. 28 yaş ve döpiyes ..
ozaman savasacaksın onun yaydıgı seyleri bertaraf et onun dediklerine uyup seni idare eden kim varsa onlarla iyi ol herkesle daha samimiol .aradada onun niyet kötülüünü topluma yay.algı yarat onla ilgili bunu hakediyorYağcılık yapamam benim karakterime aykırı. İş hayatımı tehlikeye atacak şeyler yapıyor. Karıyer benım ıcın cok onemlı. emek verdim ben buralara gelmek için.
Bence .... acaba onlardan bakimliyim diye mi kiskandiklari icin benle ugrasiyorlar ?...demek istemis konu sahibi.konuyla bunların alakası ne?
belki insnalara tepeden baktığın için senden hoşlanmıyolardır.