İş yerimdeki Ali Cengiz Oyunları ve Ben

Yani diyorum ki, bakımsız kendine saygısı olmayan bir tip değilim. Yine de bunları yaşıyorum

Niye her döbiyes giyen yada saçına maşa yapan bakımlı mı oluyor ?
Veya şöyle sorayım bakımlı olmasanız kendi halinizde olsanız '''SAYGIYI HAK etmeyecek miydiniz'' ?

Yani diyorum ki, bakımsız kendine saygısı olmayan bir tip değilim. Yine de bunları yaşıyorum
bakımsız kendisine saygısı olmayan böyle şeyleri yaşamayı mı hakediyor
açıkcası bi de iş arkjadaşlarınızı dinlemek isterdim
zira buradan fazla burnu büyük duruyorsunuz
artı arkadaşınızın da estetikli zengin vs olması da konuyla çok alakasız
kibir kumkuması gibisiniz
sizin gibi mesai arkadaşım olsa yüzüne bakmam net

Bu arada döpiyese bir ben mi takılmadım?,gayet anlaşılır yazmış arkadaş işime ve kendime saygı duyuyorum giyim kuşam konusunda dikkat ediyorum diye.

Bize bile burdan bu kadar detaylı anlatıp negatiflik yansıttıysanız iş yerinde de böyle algılanmış olabilir , bende bir fabrikada idari bölümde çalışıyorum , döpiyes giymiyorum makyajım çok çok hafif normal pantolıunumu çizmemi giyiyorum ama saygıda kimse kusur edemez keza bende edemem.
bu konuda biraz yanlış kendinizi ifade ettiğinizi düşünüyorum şimdi ben döpiyes giymediğim öyle makyajımı çok yapmadığım için size yapılanları haketmiş mi oluyorum ? bence hayır..

Kendinizi övüp diğerlerini yermek için konu açtınız bence :)

ben de döpiyes giymem
takım elbise çok özel günlerde, ya da önemli biriyle toplantım varsa giyerim
normal giyimim spor şık diye tabir edilen ya pantolon ya etek üzerine de kazak+gömlek
çoğu gören öğrenci sandım seni der o kadar sade giyinirim
düz babet giyerim ya da çizme
topuklu ayakkabı yine sadece özel günlerde
ama kimse bana saygısızlık etmez ben de kimseye
çeşit çeşit insan var çeşit çeşit giyim var, kimisinde estetik de var kimisi full makyaj sürekli maşalı saçla gezer ama bunların hiçbirisi benim ona saygı duymam da bi kriter olmamıştır
işyerinde yaptığı iş beni ilgilendirir
işini düzgün özenli yapıyorsa isterse çuval giysin saygı duyarım
işini savsaklıyorsa isterse dünya güzeli olsun arkasından işini yapmadığıyla ilgili konuşurum ve asla saygı duymam

sanırım:)
etek ceket giyerim, takım giyerim vs. 28 yaş ve döpiyes ..
Ben hangi sektör, hangi meslek ya da pozisyonda olursa olsun giyim kuşam konusuna dikkat eden daha şık giyinen,bakımlı insanların işine de kendine de saygısı olduğu düşüncesindeyim.O yüzden ilk etapta dikkatimi çeker ve daha saygılı olurum.Çünkü kendisinin aynasıdır.Bu mantıkta olmayanlarda olabilir ama ben böyle düşünüyorum.O yüzden konu sahibi de aynı mantıkta ele almış,belirtme gereği duymuş bunda gariplik yok bana göre.

Yağcılık yapamam benim karakterime aykırı. İş hayatımı tehlikeye atacak şeyler yapıyor. Karıyer benım ıcın cok onemlı. emek verdim ben buralara gelmek için.
ozaman savasacaksın onun yaydıgı seyleri bertaraf et onun dediklerine uyup seni idare eden kim varsa onlarla iyi ol herkesle daha samimiol .aradada onun niyet kötülüünü topluma yay.algı yarat onla ilgili bunu hakediyor

Herkes döpiyese takılmış ben her sabah dişlerinize bakım yapmayla iş yerinizdeki duruşunuz arasındaki ilişkiye takıldım. Diş ipi, arayüz fırçası artık ne kullanıyorsanız iş hayatındaki duruşunuzu nasıl belirliyor olabilir ki?

Verdıgınız detaylar o kadar garip ki, etine dolgun, diş bakımına onem veren dopıyesli biri ve karsısında estetikli birisi :)

Asıl sorunu detayları hiç vermemişssiniz detaylı anlatırsanız yardımcı olabılırız

Isini duzgun yapacaksin ki isle ilgili birsey diyemesinler.

Sonrasinda da merhaba merhaba.
Fazla muhabbete girme sakin mesafeli ol.

Belli ki kiskaniyorlar seni

Ay Allah iyiliğinizi versin. Kendinizi anlattığınız kısma gülmekten gözümden yaş geldi. Etine dolgun kadından sonra erotik hikayeye bağlayacak sandım

Belki iş arkadaşınızın karakteri böyledir. Belki de sizi kıskanıyordur. Ali Cengiz oyunlarından pek anlamam ama arkadaşlık etmeseniz kafanız daha rahat olur gibime geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…