• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerimdeki Ali Cengiz Oyunları ve Ben

elanor roosevelt

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
4
2
1
36
Merhaba Hanımlar,
Sizin değerli görüş ve önerilerinize ihtiyacım var. Normalde iş meselelerini böyle platformlara taşıyarak sizlerin değerli vaktini almak istemem ama o kadar doldum o kadar doldum ki artık taşmam gereken bir platformda paylaşmam lazımdı. Malum iş hayatında kimseye güven olmuyor.

Ben 28 yaşında, etine dolgun, ortalamanın üzerinde bir boya sahip alımlı bir kadınım. Sabah uyanır dişlerime bakım yapar, saçlarımı maşalarım. Her zaman döpiyes giyerim. Anlayacağınız iş yerinde bir duruşum var. Odadaki diğer memur arkadaşlarımla aramda mesleki anlamda bir görüş ve anlayış farkımız var. Ben daha akıllıyım onların kafası biraz fitne fesata basıyor. Öyle fenalar öyle fenalar ki ben artık bıkmış durumdayım. Bunların arasında bambaşka bir kadın oldum.

Gelelim probleme: Odamdaki zengin, estetikli ve oldukça iddialı ve bir o kadar da entrikalı mesai arkadaşım sürekli arkamdan kuyumu kazıyor. Ben hiç fark etmemiş bilmiyormuş gibi yapsam da her şeyin farkındayım. Fakat onunla arkadaşmış gibi geçiniyorum. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama onu sindirmek için (sincek gibi biri değil) bana bulaşmasın arkamdan kuyumu kazmasın diye ne yapmam gerekiyor ?

Ben 28 yaşında, etine dolgun, ortalamanın üzerinde bir boya sahip alımlı bir kadınım. Sabah uyanır dişlerime bakım yapar, saçlarımı maşalarım. Her zaman döpiyes giyerim.

konuyla bunların alakası ne?

belki insnalara tepeden baktığın için senden hoşlanmıyolardır.

onun istediği yagclık yapman ancak ozamn kazmaz ama karakterine baglı bu .ben de böyle sorunlarla karsılasıyorm ne b.k yaparsa yapsın diyorum biraz gemileri yakmak gibi huyum var ama o karsıma gelemiyor arkamdan konuuyor . daha önce tartıstım işe yaramadı. kendi kendine oynasın diyorum .

onun istediği yagclık yapman ancak ozamn kazmaz ama karakterine baglı bu .ben de böyle sorunlarla karsılasıyorm ne b.k yaparsa yapsın diyorum biraz gemileri yakmak gibi huyum var ama o karsıma gelemiyor arkamdan konuuyor . daha önce tartıstım işe yaramadı. kendi kendine oynasın diyorum .

Yağcılık yapamam benim karakterime aykırı. İş hayatımı tehlikeye atacak şeyler yapıyor. Karıyer benım ıcın cok onemlı. emek verdim ben buralara gelmek için. :işsiz:

Döpiyes giymeyenlerin duruşu olmuyor mu bu durumda?

İki yüzlülük yapmayın, sevmediğiniz insanın yanında aptal numarası yapıp kalmak size bir şey kazandırmaz.
Sindirmenize gerek yok. Yok sayın yeter.
Ayrıca sindirmek nedir allah aşkına.
Neden birilerinden rahatsız oldunuz diye üstüne basmak istiyorsunuz ki?

Merhaba Hanımlar,
Sizin değerli görüş ve önerilerinize ihtiyacım var. Normalde iş meselelerini böyle platformlara taşıyarak sizlerin değerli vaktini almak istemem ama o kadar doldum o kadar doldum ki artık taşmam gereken bir platformda paylaşmam lazımdı. Malum iş hayatında kimseye güven olmuyor.

Ben 28 yaşında, etine dolgun, ortalamanın üzerinde bir boya sahip alımlı bir kadınım. Sabah uyanır dişlerime bakım yapar, saçlarımı maşalarım. Her zaman döpiyes giyerim. Anlayacağınız iş yerinde bir duruşum var. Odadaki diğer memur arkadaşlarımla aramda mesleki anlamda bir görüş ve anlayış farkımız var. Ben daha akıllıyım onların kafası biraz fitne fesata basıyor. Öyle fenalar öyle fenalar ki ben artık bıkmış durumdayım. Bunların arasında bambaşka bir kadın oldum.

Gelelim probleme: Odamdaki zengin, estetikli ve oldukça iddialı ve bir o kadar da entrikalı mesai arkadaşım sürekli arkamdan kuyumu kazıyor. Ben hiç fark etmemiş bilmiyormuş gibi yapsam da her şeyin farkındayım. Fakat onunla arkadaşmış gibi geçiniyorum. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama onu sindirmek için (sincek gibi biri değil) bana bulaşmasın arkamdan kuyumu kazmasın diye ne yapmam gerekiyor ?
Kuyunuzun kazıldığını farkettiğiniz halde neden oturup konuşmuyorsunuz?
Sonuçta madem o kadar bakımlı ve donanımlı birsiniz neden özgüven eksikliği yaşıyorsunuz?
İş hayatı bu,heryerde iyisi de kötüsü de mevcut. Hep mücadeleyle,tırnaklarımızı kazıya kazıya hakkımızı almak zorundayız.

Sen bir gün olsun işe döpiyes gibi gitmezsen belki değişme ihtimali vardır ama karakter bu değiştiremezsin.

Merhaba Hanımlar,

Canım ya, kıskançlık nedir bilirim ben. Çok üzüldüm durumuna. anladığım kadarıyla sen ondan daha güzelsin. O yüzden dış görünüşünle ilgili detayları uzun uzadıya yazdın. O da geri planda kaldığı için parasıyla mı seni ezmeye çalışıyor. Ama biraz kuruntulusun gibi geldi bana. Sen de biraz iyi taraftan yaklaşsan...

Merhaba Hanımlar,

Bence olaya arkadaşınızın estetik , iddialı ayrı yeten entrikalı olduğunu kafanıza takmayarak sadece iş ortamı içerisindeyiz diye düşünerek hayatınıza devam edersiniz.

Anlamamızı istiyorsan detaya girmen lazım. Şu anda anladığım tek şey senin etine dolgun döpiyesli bir kadın olduğun, mesai arkadaşının da estetikli olduğu. Olayları hep böyle mi anlatırsın? Samimiyetin ve inandırıcılığın kalmıyor böyle, bence biraz da kibirli bir anlatım şekli.

Back