İş yerimde mutsuzum rica ediyorum akıl verin.

Oda bende sorun var sanıyor yani senden önce gelenler öğrendi 2 3 günde sen öğrenemedin diyor :S

Oda bende sorun var sanıyor yani senden önce gelenler öğrendi 2 3 günde sen öğrenemedin diyor :S
Kesinlikle sende sorun yok.Beni de proje bazlı 2 haftalık başka bir şantiyeye göndermişlerdi şimdi 1 yılım doldu.Gönderilen pozisyondan terfi aldım ve hala aynı yerde çalışıyorum.Demem o ki kendini nasıl olsa göndericekler diye şartlama.Hayat bu ne olucağı hiç belli olmaz.İş hayatında her zaman bu tarz insanlar karşına çıkar dahada çıkıcaktır.Önemli olan onların varlığı değil kendine duyduğun güven olsun.

Benim şubem belli o yüzden başka şubede eğitim veriyorlar kalmayı inan istemiyorum öyle sıkıldım bunaldım ki anlatamam

Sayili gun cabuk gecer. Elinden geldigince aklina getirmemeye calis. İs disindayken Aklina geldiginde muzik ac, balkona cik ne bileyim kahve yap ic ama kafani dagit.

Sayili gun cabuk gecer. Elinden geldigince aklina getirmemeye calis. İs disindayken Aklina geldiginde muzik ac, balkona cik ne bileyim kahve yap ic ama kafani dagit.
Öyle yapmaya çalışacağım ne kötü birşeymiş iş yerinde mutsuz huzursuz olmak ama mecburen çalışmak.Dediklerinizi uygulayacağım.

Öyle yapmaya çalışacağım ne kötü birşeymiş iş yerinde mutsuz huzursuz olmak ama mecburen çalışmak.Dediklerinizi uygulayacağım.
İs yerinde mutsuz olmak kadar kotu bisey yok. İsinizde zaman gecirdiginiz kadar evinizde zaman geciremiyorsunuz... İns bu kotu gunler cabuk gecer ve huzura kavusursunuz

Sadece sabir... o da bir hafta. Az kalmis. Her yerde boyle tipler olur nedense. Siz sadece isinize odaklanin. Eve gelince de isi orda birakin eve kafanizda sorunlarla gelmeyin. Neyseki az kalmis.

O şube müdürüyle kızı bir süre gözetle bence. Madem onun yanında da ağız burun kiviracak kadar rahat ki var bişeyler. Öyle anladım valla iş yerlerinde neler dönüyor ohoooo .Bir yere çok yıllar önce tezgahtar olarak girmiştim. İç giyim magazasiydi.Kimin aklına gelir ki sahibiyle bir tezgahtar kız ilişki içindeymis.Büyük yer olduğu için tezgahtar coktu. Ve birgün wcde basildilar adamla ahlaksizlar.

egolu insanlardan nefret ederim..
eğer onların yanında 1 hafta çalışacaksan sık dişini ve kıza işinle ilgili sürekli soru sor iyice öğren..
kimseyi sallama..

Eğer işiniz iyiyse, 3 haftalık bir eğitim için işinizi bırakmayı sakın düşünmeyin. Çabucak gelip geçer ne olacak ki ?
İş ortamlarında sürekli böyle tipler olur. Biraz kademe yapmış , ozguvensiz tipler birşey öğretecekse kendini daha birşey sanıyor. Sizi kıskanmış belliki .
Gormemezlikten gelin, yüzüne bakmayın; ne öğrenirseniz kârdır.
Ayrıca gruplaşma içinde üzülmeyin; orası daimi kalacağınız bir yer değil. Kaynaşsanız ne olacak ki ?
İş hayatı , özel hayat gibi değildir. Bambaşka bir dünya. Mesafeli ilerlemek gerekiyor.

ben de çok yaşadım böyle sorunlar eskiler yenileri kabul etmeyip dışlıyorlardı çıktım işten onlar mı kazandı hayır benim gibi bir elemanı kaybettiler ama sen çıkma sakın zaten 1 haftan kalmış

Böyle durumlarda acilen rahat görünmeye çalışın, hatta rahat olmasanız bile rahat görünmeye çalışın, gülümsemeyi yüzünüzden eksik etmeyin. Gerekirse rol yapın, çok geçmeden geri dönüşleri olumlu anlamda alacaksınızdır.

bankada egıtım mı alıyorsunuz?
basta sızın bu ısı bıldıgınızı dusundum daha sonra ıse sızı kucumsedıklerını dusunuyorum suanda
ne olacak pekı boyle

Sadece sabir... o da bir hafta. Az kalmis. Her yerde boyle tipler olur nedense. Siz sadece isinize odaklanin. Eve gelince de isi orda birakin eve kafanizda sorunlarla gelmeyin. Neyseki az kalmis.
Bugün daha iyiyim dediklerinizi dikkate aldım umursamıyorum artık.Kendi kendime telkin veriyorum sabır etmem için sadece.

Olabilir hayatta herşey olabiliyor maalesef ama öyle birşey sezmedim ben açıkcası..

egolu insanlardan nefret ederim..
eğer onların yanında 1 hafta çalışacaksan sık dişini ve kıza işinle ilgili sürekli soru sor iyice öğren..
kimseyi sallama..
Öyle yapma kararı aldım bu haftada sonra son 1 haftam kalıyor.Bazen aralarında kıs kıs gülüştüklerini hissediyorum.Sinirleniyorum ama onların ucuzluğuna veriyorum.

İşim iyi evet maaşıda iyi sadece ortam ama onada dişimi sıkıyorum 2 haftadır buradayım son bir haftam kaldı bu haftadan sonra.Ben herkesi kendim gibi sandığım için doğal olarak karşımdakindende öyle bekliyorum.Ama olmuyormuş o yüzden beklentilerimi en aza indirdim.

Bende çıkabilsem ama öyle bir lüksüm yok kaçmak istemiyorumda.

gerçek hayata hoşgeldin.
Malesef doğru

Bugün öyle yaptım telaş etmedim sakinliğimi korudum.Dün buray iyiki konu açmışım gerçekten olumlu etkisi oldu psikolojim rahatladı.Bugün daha iyiyim.Teşekkürler..
bankada egıtım mı alıyorsunuz?
basta sızın bu ısı bıldıgınızı dusundum daha sonra ıse sızı kucumsedıklerını dusunuyorum suanda
ne olacak pekı boyle
Banka değil ama bilgisayarla alakalı masabaşı yani programlarla ilgili bir iş o yüzden böyle eğitim süresinden geçiriyorlar.Daha çok şirketlerle ilgili iş yapıyoruz.

Bu kizi benim yolasim geldi ya
Siddete karşıyız saka bir yana
Bence hatun u hic sallama
Kendi işine bak. Bitak senle muhattap olmamalarkdahaiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…