İş yerimde mutsuzum rica ediyorum akıl verin.

Dream Catcher

Bir savaşçı değil, bir âşık ol...❤️ ❤ ❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
261
126
Kişisel hayatımda önem gören değer gören bir insanım bu yaşadıklarım çok zoruma gidiyor.
İlk defa böyle bir ortamda çalışıyorum ayrılamıyorum da mecburum.
Ben bir yerde işe başladım geçen haftadan beri 2 hafta olmadı.
Beni başka bir şubeye eğitim süreci için gönderdiler.
Buradaki insanlar biraz gruplaşmışlar nasıl anlatsam orada çalışan bir kız var 1 yıldır.
Çalıştığım iş biraz önem isteyen pc başında bir iş o kızın bana bunları göstrmesi gerekiyor.
Ama kıza her soru sorduğumda acayip yüz hareketleri emri vaki konuşmalar acayip hareketleri var.
Birde benden küçük 4 yaş falan.
Kız iş yerini eline almış çokta güzel.Ama aşırı bir kompleksmi desem özgüven patlaması mı desem çözemedim.
Çok ukala tavırları hareketeri var.
Ve çalıştığım şubenin müdürü de bana dedi ki bugün.''Senin gibi gelip bunları 2 3 gün içerisinde öğrenen var''zoruma gitti kouşma tarzları.
Geçen yemek yiyorlar içeride yanımdaki şube müdürüne soruyorlar bana sormuyorlar.Zaten ağzzıma sürmem de acaba ben mi yanlış düşünüyorum.Bugün şeker almışlar bana sormuyorlar yermisin diye çalışma arkadaşlarına veriyorlar derdim şeker değil benim.Soğuk bir insanım soğuk dediğim herkesle can ciğer kuzu sarması olamıyorum mesafeliyim.Suçu kendimde arıyorum ama sizlerede sormak istedim.Belki bu haftadan sonra 1 hafta daha çalışacağım burada ama çıldıracak gibi oluyorum.En küçük yanlışımda müşterilerin önünde acayp yüz hareketleri felan bilmiyorum sizden akıl almak istiyorum ayrılamıyrum da mecburum çalışmaya.Bu arada kız laftan sözden anlayacak bir tip değil normal değil yani cıngar ben ağzımı açsam cırtlar anında bende öyle tartışmalara gelemiyorum çıkarım biliyorum

Şube müdürüne o kızın öğretmesi gerek şeyleri öğretmediğini yardım talep ettiğinzde dehal ve tavırlarından rahatsız ve huzursuz olduğunuzu ne kadar istekli olsanızda göstermediği için yapamadığınızı söyleyin.Fakat tavır sikayet eder gibi değil de işinizi yapmaya izin vermiyor gibi.

canım kompleksli insanlarla calısması cok zor seni kıskandıgı cok bariz bu tarz insanlarla calısması cok zor allah yardımcın olsun

Eyvah.

O zaman kizi kenara cek 2-3 gun , her ayrintiyi ogren, not almayi da unutma.

En kisa surede ogren derim, kizi bir daha gormek zorunda kalmazsin.

3 hafta burada kalacakmışım keşke öğrenmekten ibaret olsa burada kendimi değişik dışlanmış hissediyorum öbür şubemde 1 gün ortamı gördüm sevdimde ama buraya katlanmak ölm gibi

şube müdürünün favori elemanı laf söyletmiyor kesinlikle keşke gönderseler beni şubeme bıktım artık 2 haftada çöktüm

3 hafta burada kalacakmışım keşke öğrenmekten ibaret olsa burada kendimi değişik dışlanmış hissediyorum öbür şubemde 1 gün ortamı gördüm sevdimde ama buraya katlanmak ölm gibi

Kiz ne olacak ki 3 haftadan, birazcik katlanip kacacaksin.

Ohoooooo, neler goreceksin daha:))) Bu ne ki?

Kizi da salal derim, ekmek parasi kazanmaya yogunlas. Bu is ekmegin sonucta. Kizla da takisma derim. Zaten 3 hafta daha kalcakmissin, adin kavga cikarip gitti olmasin.

Toptan fiyatına perakende satış yaptığını iddia eden malum marketlerden bahsediyorsanız eğer, ben de müşteri olarak sıklıkla giderim oralara, değişiyor zaman zaman çalışanlar ve benim gördüğüm yeni gelenlerin hep kuyusu kazılıyor gibi.

Bir kere bunların şefleri mi müdürleri mi ilçe sorumluları mı bilmiyorum işte, gelmişti markete çalışanları resmen azarlıyordu. Neredeyse dövecek yani. Zavallı çalışanlar da çıtını çıkaramıyor. Neyse işte... Üç kuruşa çalışmayın arkadaşlar böyle yerlerde.

canım kompleksli insanlarla calısması cok zor seni kıskandıgı cok bariz bu tarz insanlarla calısması cok zor allah yardımcın olsun
öÖyle mi dersin eşimde aynını söyledi ne bileyim ben kendimde arıyorum sorunu.Çok teşekkürler verdiğin cevap için.böylece problemin bende olmadığını anladım.Özellikle göstermiyor şube müdürüde bizim yanımızda oda birşey demiyor

eyvah eyvah ya hakkaeten yazınca yasadıklarım aklıma geldi yöneticnle paylas yöeticinde taraflıysa onu gösteryor baskasının lafına göre sekillenen biri ki sana böyle bir cümle kurmus işin zor ya yazınca yasadıklarım aklıma geldi cok sabırlı oldum ama olmaınca olmuyor ama sen mücadele et pes etme vazgecmek en kolayı benim gibi kolayı secme bir müddet sonra seni kabullenirler ii tut aranı ama sana o işi göstermeyen kompeksli ortada onu o sekilde kabullenmen gerekiyor yaptıklarına sasrımaman gerekiyor ben zaten onu dogru tanımısım yanılmamıısm demen gerekiyor

İnanırmısın kendimi çok iyi hissettim kaç gündür kendimi yiyordum buraya yazmakla iyi etmişim çok rahatlattınız beni.Dünya varmış :)

sen kendine kesinlikle haksızlık yapma işe yeni baslamıs birinin nasıl bir hatası olabilir ki

yok öyle bir yer değil burası adını duyurmuş ii bir yer imkanlarıda çok güzel benim için hem onun için hemde bu ara sıkışık olduğum için devam ediyorum market tarzı bir yer değil.

Benim girdiğim işte de vardı öyle iki adet arkadaş. İşi öğreteceklerken bir suratlar bir havalar. 1 yılı geçmiş orayı ele almışlar. Diğer arkadaşlara diyorlar üç günlük işi 5 gün oldu çözemedi vs.
Bunlar hep yıldırma politikası. İşten çıkacaktım inat ettim öğrendim suratta yapsalar görmemezlikten geldim inadına soru sordum iyi anlat çabuk öğret ki ikimizde bu stresten kurtulalım dedim. Şimdi 1 yılı geçti hala çalışıyorum o egolu arkadaşlar çoktan işten çıktılar işi de çok iyi kaptım. Çıkıp gitseydim egolarına ego eklenecekti bende ekmeğimden olacaktım. Her iş yerinde va arıza tipler. Umursama işine odaklan. Başarılar. İnat et bırakma

şube müdürünün favori elemanı laf söyletmiyor kesinlikle keşke gönderseler beni şubeme bıktım artık 2 haftada çöktüm
o zaman sizde size faydalı olamıcagım için üzgünüm dersin.Bazen kemikleşmiş ilişkileri yıkmak zor oluyor.Siz takıldığınız yerde bence müdüre sorun.3-5 kere sorsanız bunalır her ne kadar favori de olsa elemanını uyarır.İş başka arkadaşlık başka

Sende mi böyle bir problem yaşadın insanın rüyalarına giriyor ya azap geliyor işe gitmek diğer benden önce gelen erkek stajerle iyiydi bana gıcık davranıyor resmen...Öyle yapmaya çalışıyorum saberdip sıkıyorum dişimi son 1 haftam kaldı bu haftadan sonra daha sonra kendi şubeme geçeceğm inşallah.

canım kesinlikle güçlü ol güçlü dur onların istedikleri zaten seni sindirmek buna fırsat verme

Demek herkes böyle sıkıntılar yaşıyor .Bende ekmeğimden olmak istemiyorum o yüzden sıkıyorum dişimi.Milletin yanında bu hareketleri yapması beni kızdırıyor müşterilerin önünde felan.Karşısında çocuk var sanki.halbuki insan iş arkadaşına destek olmazmı daha önce çalıştığım yerde benden sonra gelenlere bu sizin şefiniz demişlerdi.Ben hiç ne oldum delisi olmadım kimseyi azarlamadım tekrar tekrar gösterdim güzelce uyardım.Anlamıyorum böyle tipleri ama sabredeceğim kendi yerime geçince rahat olacağım eminimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…