- 3 Mayıs 2015
- 261
- 126
-
- Konu Sahibi Dream Catcher
Malesef yok canım öyle sıkılıyor ki acaba ben mi abartıyorum yoksa cidden insanın canını sıkacak mkadar varmı ?Kizi salla derim, bilindik bir programsa mesela, internette tutorial yok mu? Otur kendin ogren bence, kizi salla derim.
Malesef yok canım öyle sıkılıyor ki acaba ben mi abartıyorum yoksa cidden insanın canını sıkacak mkadar varmı ?
Eyvah.
O zaman kizi kenara cek 2-3 gun , her ayrintiyi ogren, not almayi da unutma.
En kisa surede ogren derim, kizi bir daha gormek zorunda kalmazsin.
şube müdürünün favori elemanı laf söyletmiyor kesinlikle keşke gönderseler beni şubemeŞube müdürüne o kızın öğretmesi gerek şeyleri öğretmediğini yardım talep ettiğinzde dehal ve tavırlarından rahatsız ve huzursuz olduğunuzu ne kadar istekli olsanızda göstermediği için yapamadığınızı söyleyin.Fakat tavır sikayet eder gibi değil de işinizi yapmaya izin vermiyor gibi.
3 hafta burada kalacakmışım keşke öğrenmekten ibaret olsa burada kendimi değişik dışlanmış hissediyorumöbür şubemde 1 gün ortamı gördüm sevdimde ama buraya katlanmak ölm gibi
öÖyle mi dersin eşimde aynını söyledi ne bileyim ben kendimde arıyorum sorunu.Çok teşekkürler verdiğin cevap için.böylece problemin bende olmadığını anladım.Özellikle göstermiyor şube müdürüde bizim yanımızda oda birşey demiyorcanım kompleksli insanlarla calısması cok zor seni kıskandıgı cok bariz bu tarz insanlarla calısması cok zor allah yardımcın olsun
İnanırmısın kendimi çok iyi hissettim kaç gündür kendimi yiyordum buraya yazmakla iyi etmişim çok rahatlattınız beni.Dünya varmış :)Kiz ne olacak ki 3 haftadan, birazcik katlanip kacacaksin.
Ohoooooo, neler goreceksin daha:))) Bu ne ki?
Kizi da salal derim, ekmek parasi kazanmaya yogunlas. Bu is ekmegin sonucta. Kizla da takisma derim. Zaten 3 hafta daha kalcakmissin, adin kavga cikarip gitti olmasin.
sen kendine kesinlikle haksızlık yapma işe yeni baslamıs birinin nasıl bir hatası olabilir kiöÖyle mi dersin eşimde aynını söyledi ne bileyim ben kendimde arıyorum sorunu.Çok teşekkürler verdiğin cevap için.böylece problemin bende olmadığını anladım.Özellikle göstermiyor şube müdürüde bizim yanımızda oda birşey demiyor
Toptan fiyatına perakende satış yaptığını iddia eden malum marketlerden bahsediyorsanız eğer, ben de müşteri olarak sıklıkla giderim oralara, değişiyor zaman zaman çalışanlar ve benim gördüğüm yeni gelenlerin hep kuyusu kazılıyor gibi.
Bir kere bunların şefleri mi müdürleri mi ilçe sorumluları mı bilmiyorum işte, gelmişti markete çalışanları resmen azarlıyordu. Neredeyse dövecek yani. Zavallı çalışanlar da çıtını çıkaramıyor. Neyse işte... Üç kuruşa çalışmayın arkadaşlar böyle yerlerde.
şube müdürünün favori elemanı laf söyletmiyor kesinlikle keşke gönderseler beni şubemebıktım artık 2 haftada çöktüm
o zaman sizde size faydalı olamıcagım için üzgünüm dersin.Bazen kemikleşmiş ilişkileri yıkmak zor oluyor.Siz takıldığınız yerde bence müdüre sorun.3-5 kere sorsanız bunalır her ne kadar favori de olsa elemanını uyarır.İş başka arkadaşlık başkaşube müdürünün favori elemanı laf söyletmiyor kesinlikle keşke gönderseler beni şubemebıktım artık 2 haftada çöktüm
Sende mi böyle bir problem yaşadın insanın rüyalarına giriyor ya azap geliyor işe gitmek diğer benden önce gelen erkek stajerle iyiydi bana gıcık davranıyor resmen...Öyle yapmaya çalışıyorum saberdip sıkıyorum dişimi son 1 haftam kaldı bu haftadan sonra daha sonra kendi şubeme geçeceğm inşallah.eyvah eyvah ya hakkaeten yazınca yasadıklarım aklıma geldi yöneticnle paylas yöeticinde taraflıysa onu gösteryor baskasının lafına göre sekillenen biri ki sana böyle bir cümle kurmus işin zor ya yazınca yasadıklarım aklıma geldi cok sabırlı oldum ama olmaınca olmuyor ama sen mücadele et pes etme vazgecmek en kolayı benim gibi kolayı secme bir müddet sonra seni kabullenirler ii tut aranı ama sana o işi göstermeyen kompeksli ortada onu o sekilde kabullenmen gerekiyor yaptıklarına sasrımaman gerekiyor ben zaten onu dogru tanımısım yanılmamıısm demen gerekiyor
canım kesinlikle güçlü ol güçlü dur onların istedikleri zaten seni sindirmek buna fırsat vermeSende mi böyle bir problem yaşadın insanın rüyalarına giriyor ya azap geliyor işe gitmek diğer benden önce gelen erkek stajerle iyiydi bana gıcık davranıyor resmen...Öyle yapmaya çalışıyorum saberdip sıkıyorum dişimi son 1 haftam kaldı bu haftadan sonra daha sonra kendi şubeme geçeceğm inşallah.
Demek herkes böyle sıkıntılar yaşıyor .Bende ekmeğimden olmak istemiyorum o yüzden sıkıyorum dişimi.Milletin yanında bu hareketleri yapması beni kızdırıyor müşterilerin önünde felan.Karşısında çocuk var sanki.halbuki insan iş arkadaşına destek olmazmı daha önce çalıştığım yerde benden sonra gelenlere bu sizin şefiniz demişlerdi.Ben hiç ne oldum delisi olmadım kimseyi azarlamadım tekrar tekrar gösterdim güzelce uyardım.Anlamıyorum böyle tipleri ama sabredeceğim kendi yerime geçince rahat olacağım eminimki.Benim girdiğim işte de vardı öyle iki adet arkadaş. İşi öğreteceklerken bir suratlar bir havalar. 1 yılı geçmiş orayı ele almışlar. Diğer arkadaşlara diyorlar üç günlük işi 5 gün oldu çözemedi vs.
Bunlar hep yıldırma politikası. İşten çıkacaktım inat ettim öğrendim suratta yapsalar görmemezlikten geldim inadına soru sordum iyi anlat çabuk öğret ki ikimizde bu stresten kurtulalım dedim. Şimdi 1 yılı geçti hala çalışıyorum o egolu arkadaşlar çoktan işten çıktılar işi de çok iyi kaptım. Çıkıp gitseydim egolarına ego eklenecekti bende ekmeğimden olacaktım. Her iş yerinde va arıza tipler. Umursama işine odaklan. Başarılar. İnat et bırakma