iş yerimde kimseyle muhabbetim yok:(

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
957
35
merhaba
liseden sonra doğru düzgün bir arkadaşım olmadı.
üniversitede tek tük
dershanelerde deseniz aynı
bir ortama girdiğimde arkadaşım olmuyor, olamıyor
şuan iş hayatım var işte de aynı durum söz konusu
işte hepimiz yeni başladık aslında ama ben ortamdan soyutlanmış durumdayım
dahil olamıyorum, sarmıyor ve yalnız kalıyorum gün boyu muhabbet etmeksizin evime gidiyorum
ve dikkat çekiyorum bu durumdan ötürü
ne yapmalıyım
çok üzülüyorum bu duruma

Boyle cok gormus gecirmis edalarla "bosver yeeaa napicaksin arkadasi bak bizde var da noluyo" demesi ne kadar da kolay. Birazdan daha da cogalir bu yorumlar. Bunu dusunenler acaba hic herhangi bir ortamda yasamak zorunda olup orada yalniz kaldi mi? Butun gun isyerinde oturup bir allahin kuluyla konusamamanin acisi o seviyedeki bir arkadastan yenmesi muhtemel kazigin siddetinden cok daha fazladir diye dusunuyorum. Evet insanlarla mic mic olmaya gerek yok ama herkesin sosyal ihtiyaclari var. Biraz empati.
Konu sahibi sana tavsiyem insanlarin birarada oldugu ortamlarda degil ayri ayri ve yalnizken muhabbet kurarak ise baslayabilirsin. Birebirken daha iyi bir diyalog yakalarsin. Zamanla aralarina karisir gidersin sanirim henuz yenisin de.. hakkinda hayirlisi olsun.

Millet dışlamıyordur seni, sende sohbetlere dahil olmaya çalış, ilgi alanlarınızın aynı oldugu kişilerle sohbet ortamı oluştur gerisi gelir zaten. Cok mıç mıç olmaya gerek yok tabi

Ya galiba bu ilişkisel durumlar insan hayatında nasıl başlarsa öyle gidiyor.karakterle ilgili.kimisinde şeytan tüyü var.kimisi de kuş tutsa yaranamaz.

Ya biraz da kendi çaban olacak
Azıcık girişken davran
Gülümse hal hatır sor
Günlük konuşmalara dahil ol
Arkadaşlarına birer çay ısmarla
Can ciğer olmaya gerek yok ama öyle başka bi dünyadaymışsın gibi de olmaz

siz selam vererek,hal hatır sorarak başlatabilirsiniz...yalnız yemek yiyenleri falan gördüğünüzde yanlarına oturup sohbet etmeyi deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…