Is yeri..

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
Hanımlar 3 aydır bi yerde çalışıyorum. Cok sevdiğim bi ortam diyemem ama 1 yıldır is bulamadığım için katlandım.
Konuya gelecek olursam, bizim is yerinin önünde bi sokak köpeği yatar hep ve kimse bi tepki vermez doğal olarak. Geçen gün bize gelen bi adam köpeği ayağıyla itip hayvana bağırdı bende tepki gösterdim biz seviyoruz diye. O gun de severseniz sevin gibi sacma bi cevap verdi.
Ayni adam bugünde geldi, bu insan musveddesinin yemek uzerine bi is yeri varmış, müdürüm de gelinlerce böyle bi yeri var gideriz dedi bende hayvanlara kötü davranan bi insanin yerine gitmem ben dedim bu adam bana saydırmaya başladı gelmezsen gelme zaten gelsen de seni kapıdan almam da dışarda bi sürü insan açta... ve daha anlamadığım cümleler. En son da elimden gelseydi o köpeğin kafasına sıkardım dedi bende şalter attı elimden gelse bende sizin kafanıza sıkardım ama mecburuz sizin gibilere katlanıyoruz dedim.
Bu gittikten sonra bizim müdür yaptığın çok ayıp falan dedi.

Şimdi hanımlar ben salak bi insan değilim ki önüme gelene saydırayım. Burda hatalı ben niye oldum anlamadım. Çıkmaya karar verdim ama ihbar tazminatı alabilmem için onların çıkarmasını beklycem. Cok sinirim bozuldu bu duruma sizinle paylaşmak istedim..

Çok iyi yapmışsınız hem de çok. Hayvanlara vicdan göstermeyen ve bu tarz hareketleri onaylayan bir işyerinde de uzun süre kalamazdınız zaten. Hayvanları sevmemeyi bırakın böyle kötü davranan insanlar, diğer insanlara neler yapar siz düşünün

Isten cikmani gerektirecek bisey degil bence. Ha adamin yaptigi yanlis mi, evet kesinlikle yanlis.

Müdürün odasında müdürün arkadaşıyla o kadar laf dalaşına girmeniz bence hiç hoş olmamış gitmeyecekseniz bile adam gittikten sonra müdürünüze söylerdiniz böyle yaptı ben gitmek istemem diye orada kavga çıkarmanın bir alemi yokmuş bence. Bende kafanıza sıkardım ama mecbur katlanıyoruz falan sizin orada haddiniz olan cümleler değil siz bir çalışansınız çünkü sadece ve müdürünüz mahçup olmuştur sevmeyebilirsiniz yaptığı ayıp adamın ama orası da işyeri.

Kendimi iyi bile tuttuğumu söylemeden edemeyecem. Ayrı odalarimiz yok hepimiz aynı yerdeyiz. Bence de yanlış olan bi erkeğin bi bayanla öyle konuşması. Müdür dediğime de bakmayın lafta müdür bi ağırlığı yok. Bu hayata da birileri bana laf saysın ben susayim diye gelmedim. O canlar kendini savunamiyorsa birilerinin onlari savunmasi gerekir diye düşünüyorum:)

Sonuna kadar haklısın biraz daha uğraşırsa o yavrucağa zarar verdiğini kanıtlayan görüntüler yakalamaya çalış internet üzerinde ifşalarız adi şerefsiz

Sordum da yemek dukkanimi vardi neydi diye çaktı sanırım söylemedi. Ustune de sen haksızsın biz o adami yıllardır taniyoruz dedi

Haklısın.
Bende besledıgım kedımı otobanın oraya bırakan patronuma. Ben işten çıkyorum deyip eve gitmiştim .
Yoldan geri çevirip kedımıde geri getirmişlerdi .
Şuan ofis kedi yuvası
Müşterilerden biri bişey yapsa dünyaayı başına yıkarım sanırım .

Kendinize göre Haklısınız ama işyerinde o şekilde kimseyle tartışmaya girmeyin . Adam'ı sevmiyorsanız gitmek zorunda değilsiniz zaten ben gelemiyorum derdiniz açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki .

Çok iyi yapmışsınız. O iğrenç herife inat ve gıcıklık olsun, çıkmayın işten. Senden memnun değillerse onlar göndersin sen niye istifa edeceksin! Torpilsiz kişiler için işe girmek kolay değil. İş bulmadan ayrılmamanızı tavsiye ederim.

Çok fevri bi şekilde karşılık vermişsiniz,olur geliriz tabi deyip gitmeyecektiniz,böyle bi adamla tartışmanızın hiçbir anlamı yok, belli ki fazlasıyla sığır.

++++++
+++++++

Bunu yapmakta haklısınız benim de bu konularda hassasiyetim var belki bem daha fazlasını yapardım em8n olun.
Ama su anda iş bulmak çok zor inanın. Işyerleri de eleman cıkariyor. Bence siz ordan ayrilmayın biraz daha calışıp sabredin. Evet orayı sevmiyorsunuz ama su an kim mutlu ki? Ben çalışın derim

Her ne olursa olsun çalışan biri olarak böyle davranmanız hoş olmamış. Haklısınız sonuna kadar ama işyerlerin de böyle tavırlar sergilediğiniz sürece kaybeden siz olursunuz.

Adamı güzelce ikaz edebilirdiniz. Çünkü adam zaten insanı vasıfta olmayan biri ne yapsanız laf anlatamazsınız.Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz

Müdür adamın yanında "gideriz" deyince size söz hakkı doğmuş siz de ikiyüzlülük yapamayıp içinizden geleni söylemişsiniz.
Tebrik ediyorum.

Ben daha fazla bile söylerdim. "Çünkü tipik aşağılık kompleksli biri olduğunuz için size karşı koyamayacak bir canlıyı gözünüze kestirdiniz ve şiddet bağımlılığınız gözünü kör etti. Sevgi parayla değil tabi. Yoksa ne denyolar merhamet timsali olurdu" derdim..

Kendinize göre Haklısınız ama işyerinde o şekilde kimseyle tartışmaya girmeyin . Adam'ı sevmiyorsanız gitmek zorunda değilsiniz zaten ben gelemiyorum derdiniz açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki .

Ben zaten köpeğe davranışlarından dolayı bu adama karşı doluydum. Icimde tutsam emin olun kendimi affetmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…