- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Müdürün odasında müdürün arkadaşıyla o kadar laf dalaşına girmeniz bence hiç hoş olmamış gitmeyecekseniz bile adam gittikten sonra müdürünüze söylerdiniz böyle yaptı ben gitmek istemem diye orada kavga çıkarmanın bir alemi yokmuş bence. Bende kafanıza sıkardım ama mecbur katlanıyoruz falan sizin orada haddiniz olan cümleler değil siz bir çalışansınız çünkü sadece ve müdürünüz mahçup olmuştur sevmeyebilirsiniz yaptığı ayıp adamın ama orası da işyeri.
haklısın ama çirkefle çirkef olup haksız duruma düşmüşsün.
Sonuna kadar haklısın biraz daha uğraşırsa o yavrucağa zarar verdiğini kanıtlayan görüntüler yakalamaya çalış internet üzerinde ifşalarız adi şerefsiz
Çok fevri bi şekilde karşılık vermişsiniz,olur geliriz tabi deyip gitmeyecektiniz,böyle bi adamla tartışmanızın hiçbir anlamı yok, belli ki fazlasıyla sığır.Hanımlar 3 aydır bi yerde çalışıyorum. Cok sevdiğim bi ortam diyemem ama 1 yıldır is bulamadığım için katlandım.
Konuya gelecek olursam, bizim is yerinin önünde bi sokak köpeği yatar hep ve kimse bi tepki vermez doğal olarak. Geçen gün bize gelen bi adam köpeği ayağıyla itip hayvana bağırdı bende tepki gösterdim biz seviyoruz diye. O gun de severseniz sevin gibi sacma bi cevap verdi.
Ayni adam bugünde geldi, bu insan musveddesinin yemek uzerine bi is yeri varmış, müdürüm de gelinlerce böyle bi yeri var gideriz dedi bende hayvanlara kötü davranan bi insanin yerine gitmem ben dedim bu adam bana saydırmaya başladı gelmezsen gelme zaten gelsen de seni kapıdan almam da dışarda bi sürü insan açta... ve daha anlamadığım cümleler. En son da elimden gelseydi o köpeğin kafasına sıkardım dedi bende şalter attı elimden gelse bende sizin kafanıza sıkardım ama mecburuz sizin gibilere katlanıyoruz dedim.
Bu gittikten sonra bizim müdür yaptığın çok ayıp falan dedi.
Şimdi hanımlar ben salak bi insan değilim ki önüme gelene saydırayım. Burda hatalı ben niye oldum anlamadım. Çıkmaya karar verdim ama ihbar tazminatı alabilmem için onların çıkarmasını beklycem. Cok sinirim bozuldu bu duruma sizinle paylaşmak istedim..
Çok iyi yapmışsınız. O iğrenç herife inat ve gıcıklık olsun, çıkmayın işten. Senden memnun değillerse onlar göndersin sen niye istifa edeceksin! Torpilsiz kişiler için işe girmek kolay değil. İş bulmadan ayrılmamanızı tavsiye ederim.
Kendinize göre Haklısınız ama işyerinde o şekilde kimseyle tartışmaya girmeyin . Adam'ı sevmiyorsanız gitmek zorunda değilsiniz zaten ben gelemiyorum derdiniz açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki .
Yine de profesyonel bir davranış olmamış benceBen zaten köpeğe davranışlarından dolayı bu adama karşı doluydum. Icimde tutsam emin olun kendimi affetmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?