• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yeri açmak

S.a tekrardan . yogunliktan dolayi musait oldugum zaman yazabiliyom. Siz yazin ben toptan cevap vermweye calisirim. Sorun deil.

lyaprakll.

Siz acin. Sonbahara ozel size danismanlik bedava :) . Siparis bile veririz.ne olcak destek olmak adina.

sevgili gtss1661 size nekadar teşekkür etsem az gelir inanın allah razı olsun öncelikle çok iyi açıklamışsınız bu güne kadar gerek burda gerekse reel hayatımda biraz olsun anlayan insanlar varsa sordum fakat bu şekilde hiç anlatılmamıştı,son zamanlarda çok dua ettim rabbime belkide biyerlerden değişim başlayacak bilemiyorum ,ben birşeyler yapmak istiyorum evet buna mecburum,burda anlatamıyacağım konular var ,hiç bir iş tecrübem yok yakın zamanda açmıycam maalesef bazı nedenlerden dolayı o vakit gelene kadar araştırıyorum inşallah doğru zamanda doğru yerde birşeyler yaparım çok teşekkür derim tekrardan,siz ne önerirsiniz

whitepearll
1 tesekkur 1 allah razi olsun demeniz yeterli . ben sadece bildigim bilgi ve edindigim tecrubeleri sizlerle paylastim.. Benim bilgimden birsey eksilmedi. Halil ibrahim bereketi yani..:) bizede dua edin.

İs tecrubenin olmamasi olumsuz biraz ama sorun degil bu sure zarfinda bir yerde parttime veya full time calisarak o acigi kapatabilirsin hangi isi yapacaksan o isle ilgili bir iste calis. Bu onemli tecrube sart.

Benim önerim. Yapin demiyorum. Gida isine yogunlasabilirsiniz. Atiyorum. gôzzleme evi, manti evi, borek vs.. Ev turu leziz yemwklrin oldugu butik lokanta tarzi birsey. Bi akrabaniz veya arkadasinixla yapabilirsiniz.. Gida temizlik hijyen ve davamlilik ister. Hergun ayni zaman diliminde kusursuz hizmet vereceksenz yani.. Boyle banka okul devlet dairelwriniz karsina acin bide alistirin devlet memurlarini . evde yemezler size gelirler :)

Kosgeb ayri ama banka kredisi vs yuklenerek isletme acmak bana gore mantikli degil.. Olali isler iyi gitmedi beyaz bayagibc cektin . ne olcak kredi nasil odeecek.. Akilli olmak lazim. Sirf kredi dayanarak bu isler olmaz. Bide isyeri acarken oyle herseyin sifirini almak dogru degil.ikinci eli var. İsyeri acarken haracamalri min. Tutmk gerekir. Cunku acmak onemli degil.. Yurutmek onemli.. Arabayi herkes calistirir. Ama surmek dikkat ve kontrol gerektirir..
Dekrayson. Vs. Disardan usta tutun uyhun fiyata yaptirin.

mutsuzperi
Organizasyon icin veriyorlarmi ne sekilde bilmiyorum. Ama kosgebleb ilstisime gecerek( mail ,tlf,Bizzat giderek) net bilgi alman senin acindan daha olumlu olur.
Ama orya gideeken.. Elinde net bilgileein olsun ben burya bu isyeri acicam bu isi yapicam. Bu kadar kisi caliscak.. İnternette formlari bkabilirsin.. Ben musait zaman bulursam.. Benim evraklari taratip aticam.

Yani isin ozu adamlar sunu soruyor...
Atiyorum. Sen diyorsunku ben eve un alacam. İste aksamada onunla birseyler boregidir, çoregidir, vs. yapariz .ee karnimiz doyar dolaysiyla.. Olmaz diyor.. Oyle gozleri bagli yurunmez bu yolda Sen aksama. Aldigin unla 2 tepsi patatesli borek yapcan saat 8 de esim ve cocuklarimla yiyecegiz. Diyosun. Bilmem anlatabildinmi.

Birkac organizasyon sirketini gezdinmi.?is potasiyeli ? Acik pazar varmi. Arastirmni iyi ypap.. Bana pek saglam sektor gibi gelmior.. Benim gorusum..

Selametle kalin

.

Bende sizlerlerden yeni bir is konusunda goruslerinizi almak istiyorum
Bulunduum bolge bursa merkwz. 5 merkez ilce yaklasil 2 mlyon nufus.

İsin adi. Mobil teknolji servisi
Amac insanlarin kullandigi cep telf.tabled .gps,Uydu alici vs teknilojik urunleein makul.kisa zamanda onarilmasi.. ve musteriyi yormadan evinden alinip evine teslim edilmesi..

Hedef kitle.. Ust segment urunler yani iphone samsung lg htc vs.. A kalite urunler
Atiyorum x hanim efendi cagei mrk aradi. Benim lg x modeli tlf ekrani kirildi. Hemen musteri fiyat bilgisi imkanlar dahilinde verilebiliyosa. Musteri iletisim bilhileri aliniyor. Disardaki servis aracina bildiriliyor. Disardaki arac must. Evinden/ isyerinden cihazi aliyor.. Servis formu vs duzenliyor.

Disardaki arac toyotanin elektrikli versiyonu. Dma modeli .. Bir sarjla 280 km giidiyor. Bursa bastan basa 30-35 km. Bir sarj rahatlikla bir gun yeter yani thminimce sehir icinde.. 6 tl geliyor yani.. 280 km
. Aksam dukkanin altina koyulcak zaman anahtarli prizle gece 12_8 arasi sarj olacak.. Gece hem elekteik ucu.z.

Musteriyi 3-5 is gunu icerisinde urun teslim edlilecek. Yeni nesil aceleci bi toplum biraz ama idare etcez artik. ::)
.3 is gunu dememim amaci olurya yedek parca felan olmassa istanbul vs illerdwn temini vs kargo derken .ama 2 gunu tamir edildi. Ogun teslim edilir arac zaten sehir icinde rutta yani.
Urun lerin tamirinde 2 tane usta su anlik.Diger urunlerde . saglam dogru ve disiplinli fason bir firma yaptirmayi dusunuyorum.. Ornegin İphone samsungu elimde tutmak gerekiyor.. Urun fazla cunku ama htcyi fason yaptirmak uygun olucak .urunlerde orjinal yedel parca mumkun oldugu muddetce . egeer mumkun degilse kesinlikle mustrye bilgi verilecek.

Musteri yani kesinlikle abu firmanin teknik servis isinden guven duycak..

Fiyat skalasi atiyorum disarda esnafta 120 tl yapiyorsa. Serviste 180 tl tahminimce yapar o urunu bizim fiyat 150 tl olcak.

Firma ismi olarak mts. Mobil teknoji servisi
Veya vts. Vip tekno servis..

İlerleyen zamanlarda diger sehirlere bayilik verilecek. Veya msteri gonderecek . bu iside otobus firmalarinin kargo bolumu ile cozucem atiyorum deniZliden msteri 12 arabasina veecek saat 6 da urun bursada ..kargo zaman kaybi..

Su an aklima gelenler bunlar.

Sizin gorusleriniz neler

İlave neler yapilabilir?
+/- yonleri neler bu projenin.
Siz boyle bir hizmeti alirmisiniz ? Alrsniz baska birine tvsiye edermisiniz? Almassaniz neden.?

Yoruldum.
Selametle kalin

Bende sizlerlerden yeni bir is konusunda goruslerinizi almak istiyorum
Bulunduum bolge bursa merkwz. 5 merkez ilce yaklasil 2 mlyon nufus.

İsin adi. Mobil teknolji servisi
Amac insanlarin kullandigi cep telf.tabled .gps,Uydu alici vs teknilojik urunleein makul.kisa zamanda onarilmasi.. ve musteriyi yormadan evinden alinip evine teslim edilmesi..

Hedef kitle.. Ust segment urunler yani iphone samsung lg htc vs.. A kalite urunler
Atiyorum x hanim efendi cagei mrk aradi. Benim lg x modeli tlf ekrani kirildi. Hemen musteri fiyat bilgisi imkanlar dahilinde verilebiliyosa. Musteri iletisim bilhileri aliniyor. Disardaki servis aracina bildiriliyor. Disardaki arac must. Evinden/ isyerinden cihazi aliyor.. Servis formu vs duzenliyor.

Disardaki arac toyotanin elektrikli versiyonu. Dma modeli .. Bir sarjla 280 km giidiyor. Bursa bastan basa 30-35 km. Bir sarj rahatlikla bir gun yeter yani thminimce sehir icinde.. 6 tl geliyor yani.. 280 km
. Aksam dukkanin altina koyulcak zaman anahtarli prizle gece 12_8 arasi sarj olacak.. Gece hem elekteik ucu.z.

Musteriyi 3-5 is gunu icerisinde urun teslim edlilecek. Yeni nesil aceleci bi toplum biraz ama idare etcez artik. ::)
.3 is gunu dememim amaci olurya yedek parca felan olmassa istanbul vs illerdwn temini vs kargo derken .ama 2 gunu tamir edildi. Ogun teslim edilir arac zaten sehir icinde rutta yani.
Urun lerin tamirinde 2 tane usta su anlik.Diger urunlerde . saglam dogru ve disiplinli fason bir firma yaptirmayi dusunuyorum.. Ornegin İphone samsungu elimde tutmak gerekiyor.. Urun fazla cunku ama htcyi fason yaptirmak uygun olucak .urunlerde orjinal yedel parca mumkun oldugu muddetce . egeer mumkun degilse kesinlikle mustrye bilgi verilecek.

Musteri yani kesinlikle abu firmanin teknik servis isinden guven duycak..

Fiyat skalasi atiyorum disarda esnafta 120 tl yapiyorsa. Serviste 180 tl tahminimce yapar o urunu bizim fiyat 150 tl olcak.

Firma ismi olarak mts. Mobil teknoji servisi
Veya vts. Vip tekno servis..

İlerleyen zamanlarda diger sehirlere bayilik verilecek. Veya msteri gonderecek . bu iside otobus firmalarinin kargo bolumu ile cozucem atiyorum deniZliden msteri 12 arabasina veecek saat 6 da urun bursada ..kargo zaman kaybi..

Su an aklima gelenler bunlar.

Sizin gorusleriniz neler

İlave neler yapilabilir?
+/- yonleri neler bu projenin.
Siz boyle bir hizmeti alirmisiniz ? Alrsniz baska birine tvsiye edermisiniz? Almassaniz neden.?

Yoruldum.
Selametle kalin
ben size sadece dua ederim ,fikir vermek beni aşar açık söyleyeyim ne yaparsanız yapın işiniz rast gitsin inşallah

Bayan iç giyim üzerine açacağımız mağazamız için bayan eleman arıyoruz.Maaş+ssk+yemek+yol olmak üzere ilgilenen bayanların mesajlarını bekliyoruz.
Not: Full time calisacak elemanlar ariyoruz

Sahibinden.com'daki ilan numaramızdan iş ilanimiza ulaşabilirsiniz.
İLAN NO : 239723862

Maşallah çok iyi yazmışsınız bende bir iş yeri açmayı düşünüyorum kosgeble ilgili yazınızı okudum koşulları yerine getirdikten sonra 30 bin verilme oranı nedir acaba?organizasyon sektörüne veriliyor mu?yardımcı olursanız sevinirim
sevgili mutsuzperi araştırdınızmı ne durumdasınız merak ettim

canımsın bunlar çok detaylıkonular
nerde açacaksın
sermayen nedir
ilgi alanların
el becerisimi
dilbeceresimi var
kısım kızım ilerlemek lazım
öyle haa deyince olmaz tecrübeyle sabittri...
aklında varmı zaten birşeyler..

ahh ahh beynim uykudan ölüyor harfler birbirine girdi gidimde yatayım..yarın ayık kafayla yazayımm..ticareti anlar ve severim yarın bilgi alışverişi yapalımm..

ahh ahh beynim uykudan ölüyor harfler birbirine girdi gidimde yatayım..yarın ayık kafayla yazayımm..ticareti anlar ve severim yarın bilgi alışverişi yapalımm..
süpersin canım cevaplarını sabırsızlıkla bekleyeceğim,iş tecrübesi yook hiç bir şey yok fakat yapmak zorundayım bir yerlerden başlamak gerekiyor

öncelikle tatlım

Yaş kaç ?=sonuçta heryaşın beden ve ruh koşturmacası farklıdır.
Evlimisin ? çocuk varmı? = bunlar varsa çalışma saatleri sana uyan bir düzenin olmalı.
Sermayen ? = atıyorum 2000 - 5000 arası gibi net bir rakama gerek yok... çünkü her işi açarken ilk yapman gereken şeyler var gidecek ama dönmeyecek olan giderler ve sermaye mal alacak paraya çevireceksin, birde bu döngüye ek katkıda zaman zaman bulunmalısın yoksa çark dönmez..

kosgeb meselesini bi arkadaş çok güzel anlatmış..yani bir şey üretmelisin makinalar malzemler işçilerin olmalı..iç çamaşırı tuhafiye gibi yerlere verilmiyor tatlım..birde insanlar çamaşırdı çoraptı vs.. artık küçük esnaf zor iş yapıyor ..insanların az paraya çok sık alabilecekleri günlük azda olsa kasana para girebilecek bir iş yapmalısın..kosgepten yararlanmam gerek deyince seçeneklerin azalıyor açıkcası işin içinde üretim var . kosgeb baz alırsak mefruşat açabilirsin terzi tutar perdeydi,nevresimdi,minderdi vs.. dikiminde olur buda kosgeb için üretim demek eleman demek ,makina demek.

kosgebi baz almazsak sana aktar tarzı bir dükkan önerebilirim içinde cam kavanozlarda baharatlar,bitkiler olsun, kabuklu cevizler,bademler,fıstıklar,tarhanalar,salça çeşitleri,zeytinler,nar ekşileri,bastıklar sucuklar kuru kayısılar..kahven olsun taze çekilebilecek cezeryen lokumun..

ve bunu pazardan uzakta insanların sık sık geçiş yaptığı alanda bir yere açsan.. kimse bilmez karabiberin kilosunun 50 tl olduğunu mesela girer 5 tl karabiber ver der çıkar 2 tl kimyon alan için çok bir para değil ama evlerimizde sürekli tükenen şeylerdir gün içinde az ondan az ondan satsan kasana günlükparan girer ..yakınım ist bu işi yapıyor detaylarını bildiğim için öneriyorum çokta karlıdır..

bilgilendirmen için çok teşekkür ederim işin gücün rast gitsin evet aktar bana daha yatkın az çok anlarım diğerlerini özeline yazdım canım benim,birbirlerini tanımayan insanların çıkarsızca her ne türlü olursa olsun gerek dua gerek manevi anlamda yardımcı olmaları çok güzel mutlu oluyorum allah razı olsun

bakıyorum açılan bir çok işyeri kapanıyor çok üzülüyorum insanların umutlarının tükenmesine acaba nerde yanlış yapılıyor .az çok biliyorum fakat aynı koşulda olupta tutturabilenlerde oluyor

bakıyorum açılan bir çok işyeri kapanıyor çok üzülüyorum insanların umutlarının tükenmesine acaba nerde yanlış yapılıyor .az çok biliyorum fakat aynı koşulda olupta tutturabilenlerde oluyor
Benimde planlarim arasında kendime işyeri açmak var fakat dediğiniz gibi kapanan yerleri gördükçe korkmuyor değilim :(

Benimde planlarim arasında kendime işyeri açmak var fakat dediğiniz gibi kapanan yerleri gördükçe korkmuyor değilim :KK43:
evet yaşamadanda anlayamayacağımıza göre çok iyi araştırıp çok riske girmeden küçükten başlamak gerekiyor nakit sıkıntısı olmasa büyük oynayıp istikrarlı olmak dayanmak birsüre kazandırır diye düşünüyorum,siz ne düşünüyorsunuz

evet yaşamadanda anlayamayacağımıza göre çok iyi araştırıp çok riske girmeden küçükten başlamak gerekiyor nakit sıkıntısı olmasa büyük oynayıp istikrarlı olmak dayanmak birsüre kazandırır diye düşünüyorum,siz ne düşünüyorsunuz
i
ben ılk aşamada cok açılmamak gerektiğini düşünüyorum.yavas yavaş emin adımlarla ilerlemek en doğrusu.

Back